- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
pontosabb, mint a nintendo 4 evvel ezelotti megoldasa?
gratulalok!
-
iBlast
aktív tag
jól néz ki
én bízom a sonyban -
ysoltee85
aktív tag
gyerekek nem is tudtam hogy ez a sony ilyen ügyes! pontosabb mozgásérzékelőt sikerült kreálni? gratula!! LOL
Xbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
Ateszzero
őstag
Kipróbálnám mennyire lesz ez pontos és gyors.
-
Cathulhu
addikt
Hat jo hogy sokkal pontosabb, hiszen erre fejlesztenek. Ha nintendora fejlesztenenek, akkor az lenne a szuperpontos, mindegy csak vegyetek....
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
asadasad22
őstag
+
"Ettől függetlenül, azt hiszem elvitathatatlan tény, hogy a Nintendo rakta le a videójáték iparban a mozgásérzékelős irányítás alapjait,"lol?
a sok ***** meg meg bologat is ra. jo latni, hogy mar mar megint tombol itt a szakertelem, ahogy szokott xbot-falvan.
pl itt egy video, 6 eve keszult, a wii bejelentese elott evekkel.[ Módosította: bwoay ]
-
h-yle
addikt
válasz asadasad22 #12 üzenetére
Zseniális. Én meg 15 éve kitaláltam, hogy milyen jó lenne egy olyan weboldal, ami segítené az embereket abban, hogy kapcsolatban maradjanak egymással, megosszák a gondolataikat, és aktívan kivegyék a részüket a közösségi életből online. Itt a forráskód a gépemen, csak a Facebook, meg a MySpace megelőzött...
Senkit nem érdekel ki találta ki a motion trackinget (nem a Sony) vagy a mozgás érzékelést (ismét nem a Sony).
A konzolpiacra először a Nintendo vezette be, mint konzumer terméket. Tény.
U.i.: Ez az Xbox falva beszólás mi akar lenni? Ki beszélt itt Xboxról? Bácsi ne tessék trollkodni!
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
heihachi
addikt
válasz asadasad22 #12 üzenetére
Szép, de ezt jócskán megelőzte (úgy 15 évvel) a Nintendotól a powerglove. Bár azt nem a Nintendo fejlesztette, de ők tették elérhetővé a konzolukhoz.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
asadasad22
őstag
vak vagy? ez nem kitalacio, ez igy ahogy latod, mukodokepes volt a ps2-n 6 evvel ezelott.
#15: ja, vegulis majdnem ugyanaz a kategoria, lol?
#14: a wii ennek soha nem tudta a toredeket sem. nekik a kovetkezo lepes a ps2 grafikai szinvonal valo tullepes lenne, amit a tobbi ceg par eve megtett mar
-
heihachi
addikt
válasz asadasad22 #17 üzenetére
Miért nem ugyanaz a kategória, magyarázd már meg légyszíves.
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
eleg nagy baj, ha kulon el kell magyarazni, mert az azt jelenti hogy soha nem lattal meg olyat amirol beszelsz.
a power glove meg a sajat idejeben is egy hasznalhatatlan szar volt. elokelo helyeket egyedul a legrosszabb kontrollerek versenyeken szerzett. itt egy jo bemutato meg rola.ha meg mindig nem latod, hogy miert nem ugyanaz a kategoria, fordulj orvoshoz, en nem tudok segiteni.
-
heihachi
addikt
válasz asadasad22 #19 üzenetére
Nem sikerült megmagyaráznod, de mondjuk ezen nem is csodálkozom. Az lehet, hogy egy használhatatlan szar volt, de ettől még ez az első mozgásérzékelős irányító, három tengely mentén érzékeli az elmozdulást. Akkoriban nem volt meg a megfelelő technikai színvonal ahhoz, hogy kihozzanak belőle egy élhető dolgot, de ettől még ez az első ebben a kategóriában, innen indult, legalábbis az otthoni felhasználók számára.
[ Szerkesztve ]
-
-
Akos96
senior tag
Most ezzel mi a baj, ha egy normális konzolhoz kiadnak egy már létező, de szórakoztató kiegészítőt? És a Nintendo kiadott egy motion plus nevű tartozékot egy éve kb. szóvaé nem egy 4 éves fejlesztést pipáltak le.([Wikipedia]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
válasz asadasad22 #28 üzenetére
Ez most ugyanaz a vita, mint ami az iPhone kapcsán szokott lángolni a szomszéd portálon, csak más színekben. Lehet, hogy a Sony csinált először mozgáskövetős játékokat, de a köztudatba mégis a Wii került be, mint az első igazán elérhető, sokmindenre használható mozgásos konzol.
“All nothings are not equal.”
-
asadasad22
őstag
nem igazan latom hogy mi koze lenne ennek barmilyen mas vitahoz a szomszedos portalokon.
azt senki sem kerdezte, hogy a koztudatba mi es hogy kerult be. az szintisztan a marketing erdeme. arrol volt szo, hogy ki csinalt elobb hasonloan mukodo mozgaserzekelos kontrollert, es a video amit linkeltem, onmagaban bizonyitja hogy a nintendo elott joval volt mar masnak is ilyen cucca (ami raadasul joval pontosabbnak tunik, mint a tobb evvel azutan megjelent wiicc), tehat a cikk hulyeseget ir, a kommentelok meg megnagyobb hulyesegeket irnak.az egy dolog ha valaki ennyire tajekozatlan, csak a kerdes hogy miert kell cikket irnia vagy megszolalnia egy ilyen temaban. ez kb olyan, mintha en akarnek valami irodalmi versrol elemzest irni. onmagaban nem az a baj, hogy valaki segg valamihez, a baj ott kezdodik ha ezekmellett azt hiszi magarol hogy nem segg, es tipikusan ezek az esetek vezetnek olyan helyzetekhez, ahol ez a topic is tart, es ahol az egesz konzolreszlege tart a ph-nak. a tanulsag megint ugyanaz mint mindig: az ilyen helyeket egyszeruen el kell kerulni, mert aki a hulyeseguket megprobalna rendbetenni, nekiugrik az egesz csorda egybol, ha pedig tovabb folytatja az ervekkel valo vitat a kedves csorda pedig nem tud mit felhozni, egyszeruen megoldjak a dolgot: kitiltanak.
aki pedig kitiltott, igazan felvallalhatna a nevet, es elarulhatna, hogy melyik szent "Alapelvet" sertettem meg "durvan", amit mas nem.
asszem a konzolos alneven futo xbot reszlegtol (igazan at lehetne nevezni, nagyon megteveszto ez igy a mostani neven) ideje bucsut venni.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz asadasad22 #30 üzenetére
lol, már egy párszor elmondtad, hogy elhúzol innen, de erre a "szar" oldalra valahogy mégis visszaköszönsz. Amúgy bírom a búrádat, de tényleg.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pschio
őstag
én tudom mi lesz a nintendo válasza: gondolattal irányított játék
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
asadasad22
őstag
igen, es alapvetoen ezt is tettem amikor ezt mondtam, viszont a ph-t rendszeresen nezegetem aminek a fooldalan sokszor megjelennek itteni cikkek, amikbe akaratlanul es neha beleolvasok, ami sajnos hatalmas hiba, mert az esetek legalabb feleben olyan hulyesegeket latok, amiket nem szabadna szo nelkul hagyni. de mar hozzaszoktam, a legtobbszor mar csak legyintek, de neha betelik a pohar, most is ez tortent.
-
Sirandrish
legenda
amit egyébként a sony már kitalált csak "ad esélyt" a Nintendonak hogy előbb ő fusson be és a Sonynak ne kelljen kockáztatnia
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
asadasad22
őstag
válasz Sirandrish #34 üzenetére
[nevermind, aki eddig nem vette eszre magat, ezutan sem fogja.]
-
Sirandrish
legenda
válasz asadasad22 #35 üzenetére
elmondom a véleményem...kifejezetten saját vélemény.
a Mozgásérzékelést nem a Sony találta ki...hanem a Nintendo..attól hogy anno ugymond használhatatlan volt maga az eszköz és hogy kevés játék támogatta attól még az övék az ötlet erre ezrek állítják hogy az eye toy az alapja holott ez nem igaz..a kockáztatásról pedig annyit hogy a Sony ugyanúgy megcsinálhatta volna a Move-t már a PS3 megjelenésénél, csak éppen be volt szarva hogy buknak így inkább megvárta hogy mit produkál majd a Nintendo..
Látva az N sikereit, a Sony is akar egy szeletet a tortából és szeretné ő is megülni azt a bizonyos lovat...ennyiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #36 üzenetére
kiegészítés: ezzel semmi baj nincs csak már komolyan agyfaszt kapok mikor azt írják hogy az N lop a Sonytól..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
asadasad22
őstag
válasz Sirandrish #36 üzenetére
komolyan azt hiszed hogy a nintendo talalta fel a mozgaserzekelest mint olyat? a spanyolviaszt is ok szartak volna? szo sincs ilyesmirol. csak ok talan azok akik eloszor alkalmaztak KONZOLBAN, es ez az elso probalkozas mellesleg csunyan megbukott, ma is csak mutogatni veszik elo hogy ilyen hasznalhatatlan szar is letezett valamikor.
azt senki se mondta hogy a sony talalta ki, de ahogy a videoban is latszik: elobb volt HASZNALHATO mozgaserzekelos cucca, mint a nintendonak.a sony pedig a legsikeresebb konzollal (ps2) a hata mogott nem hiszem hogy sokmindentol be lett volna szarva, csak egyszeruen nem is gondoltak ra, hogy ezzel akarjak majd eladni a cuccot, mert ok a technikai fejlodest tartottak szemelott, ahogy azelott is. a nintendonal leszartak a technikai fejlodest, gyakorlatilag egy ps2 szintu hw-t adtak ki 7 evvel a ps2 utan, es mindent parasztvakito causal-motion-bullshit marketingre alapoztak, nagyot kockaztattak, de az embereknek pedig ez kellett, akkor is, ha szinte ugyanannyi penzt elkertek erte mint az 5-10-szer annyit ero, szintet tarto konkurens konzolokert, uzleti erzeke az mindig is volt a nintendonak, ezt senki sem vitatja. de ettol meg nem az ovek volt az elso hasznalhato motion controller, es a spanyol viaszt sem ok szartak, barmennyire is faj.
a move sem a wii-t viszi tovabb (uzletileg a wii sikere persze nyilvan osztonzi a sony-t is).
azt pedig mutasd meg hogy hol irtam h a nintendo lop a sony-rol. -
Peat;)
veterán
válasz Sirandrish #37 üzenetére
Szerintem egy épelméjű embert az érdekli hogy az adott időpontban, egy szimpla eszközzel, milyen élményt kap. Nem a márka, nem az hogy ki lop kitől, hanem az hogy ha két éve hadonászós kedve volt akkor arra csak egy márka adott esélyt, olyan programokkal amikkel.
Vicces olvasni a nintendo fikát, miközben a másik két nagy konzolnak évekbe és valószínűleg sokkalta több pénzbe került ugyanarra a fogyasztói igényre reagálni, amire a nintendo már akkor reagált amikor még senki nem tudta hogy ez befog futni. Befutott, ezt hívják úgy hogy piacelemezés, odafigyelés a fogyasztókra. A hardcore réteget lehet eldobja nintendo, de a profitot meg magához markolta. Mindkét nagy konzol még csak izzad hogy az utóbbi évek veszteségeit ledolgozzák, az elavult kis wii agyonpofozta mindkettőt. Most hogy ugyanarra a piaci területre belép a másik két gyár, az nem más, mint a vereség ténye: kullogni az első mögött és megpróbálni beelőzni, ebben a generációban ez már lehetetlen. Ciki.
A cikkhez annyit, hogy édes mindegy mennyire pontos, mert nem robotok a gamerek. Aki egy nintendo mote plussal felszerelt irányító és egy majdani sony irányító között pl egy fps-ben különbséget fog felfedezni, azt úgy hívják placebo hatás. Kardozós stb jelenetben meg talán kihasználhatják a szuper pontosságot és 3 tengelyt..de mivan ha a szerencsétlen gamer nem olipmpiai vívó, vagy roger federer hmmm? Átlagnak kell játékot írni, az átlagnak meg már létezik ilyen irányító. Irányító. Játékkínálatban és grafikában van területe mindkét nagy konzolgyártónak, pontosan ezért szálltak be mert még ott van rés, amit nintendo nyitva hagyott.
[ Szerkesztve ]
-
válasz asadasad22 #30 üzenetére
Ja, félreértettelek, azt hittem a Nintendót fikázod, nem a cikkelyt.
Mindjárt más.Egyébként meg [link].
“All nothings are not equal.”
-
Sirandrish
legenda
válasz asadasad22 #38 üzenetére
Nyílván nem arra gondoltam hogy a Nintendo találta fel hanem hogy ő alkalmazta először...
Igen..a Sony a techinkát fejlesztette, csak elfelejtett szoftvert csinálni a HW-hoz..
a PS2 se azért lett sikeres mert olyan hudekurvajó gép volt mert pl a GC erősebb, hanem azért mert olyan játékok jöttek rá amilyenek...ez a PS3-ról marhára ne mondható el..."parasztvakito causal-motion-bullshit marketingre alapoztak,"
a Sony meg a grafra verte a brét..az jobb?
ha valaki azért játszik valamivel mert az SZÉP azt csak sajnálni tudom..
Az meg azért csak jelent valamit hogy "egy ps2 szintu hw 7 evvel a ps2 utan" körbehugyozta a másik két nagy riválist...De tévedés ne legyen..nekem tetszik a Sony gépe is (konzol azis és én szeressem a konzolokat) de valahogy nehezemre esik megemészteni hogy meg sem próbálnak rá olyan játékokat kiadni mint amik pl a PS2-t sikeressé tették...a grafikával nem lehet eladni a játékokat...
Volt PS2-m és volt GC-m is..a GC-t imádtam mert arra jöttek a kedvenceim de eszembe sem jutott volna a PS2 elé helyezni, mivel a Sony gépén olyan címek voltak hogy ihaj...
De ez mostanra megváltozott...a Sony gépe erősebb csak éppen a minőségi játékok száma ami nagyon hurka..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Minden ember azt veszi amire ugy érzi hogy szüksége van...ez egyértelmü
"Most hogy ugyanarra a piaci területre belép a másik két gyár, az nem más, mint a vereség ténye"
Ez az amit rengeteg ember nem mer vagy szimplán nem tud belátni pedig nagyon is igaz..
-
asadasad22
őstag
válasz Sirandrish #41 üzenetére
"a Sony meg a grafra verte a brét..az jobb?"
eltalaltad, jobb. ha a ps3 egy ps2 grafikai szintu cucc lett volna mozgaserzekelo iranyitoval, akkor nem tarolnek ilyet a tv-m alatt, mert sajnalnam neki a helyet."ha valaki azért játszik valamivel mert az SZÉP azt csak sajnálni tudom.."
"csak"? sarkitas az megy ezerrel ahogy latom. szo sincs ilyesmirol. nem csak grafika, de a felhasznaloi elmenynek nagyon nagy resze a grafikan mulik. de ha csak a grafikara akarnam verni magam, nem ps3-on jatszanek, hanem pl egy felmillios pc-n crysis-al.
amire viszont rahuzhato a "csak" szo az pont az altalad dedelgetett wii, ami a "mosolyogva ugraljunk a tv-nk elott" filozofiatol eltekintve szo szerint semmirol nem szol, grafikailag, rendes (no-causal) jatekilag szo szerint zerus."ez a PS3-ról marhára ne mondható el..."
what? szerintem ne egesd magad, ezzel a mondattal gyakorlatilag annyit mondtal hogy fingod nincs arrol a dologrol amirol vitatkozol, innentol kezdve pedig egy kalap szart sem er amit rola irsz."valahogy nehezemre esik megemészteni hogy meg sem próbálnak rá olyan játékokat kiadni mint amik pl a PS2-t sikeressé tették...a grafikával nem lehet eladni a játékokat..."
"De ez mostanra megváltozott...a Sony gépe erősebb csak éppen a minőségi játékok száma ami nagyon hurka.."ocsem, no comment vagy. nem csak hulyeseget ir, de meg fejtegeti is tovabb a bekepzelt faszsagait, es a vegletekig elmegy veluk. nehezemre esik megemeszteni, hogy hogy irhat valaki ekkora hulyesegeket. az elobb pont eleg reszletesen leirtam szerintem a velemenyemet azokrol, akik olyan dolgokrol probalnak beszelni, amikrol fingjuk sincs. ezek utan elojossz a legnagyobb bullshittel amit valaha hallottam.
jatszunk nyilt lapokkal. nyugodtan mondd ki, hogy fingod sincs a ps3 jatekfelhozatalarol, es soha eletedben nem is fogtal ps3 kontrollert a kezedben, es akkor talan kevesebben fognak annyira hulyenek nezni, mint most.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz asadasad22 #43 üzenetére
szerk: "Sony PSP, PS3, Sony KDL-40W4500 "
Legalább tudom miért vagy ennyire vak, de ez már legyen a te problémád...részemről lezártnak tekintem a témát
[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
válasz asadasad22 #43 üzenetére
es ezek utan tenyleg nem tudod, hol serted meg az elveket?
raadasul meg hamis is, amit irsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Autós topik
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest