Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • torma99

    aktív tag

    Egy saját tapasztalat, hogy AMD RX480 8GB videókártyánál bizonyos Covid projektek hibákat dobáltak. Levettem a maximum órajelet 10%-kal, és a TDP keretet is 5%-kal (bár utóbbi szerintem felesleges volt) és így megszűntek ezek a hibák. A kártya 90 wattot fogyaszt teljes terhelés mellett.

    Ugyanakkor sajnos nemigen kapok WU-kat, szerencsére annyi az önkéntes, egy nap maximum 4 darabot tudok beadni. Így egyelőre felfüggesztettem a F@H-ot. A CPU WU-k nem tudom, nagyon sokáig futnak (I5-6500) és nem tűnnek túl hatékonynak, ezekből napi 1-et tud elvégezni a gép, inkább maradok a BOINC-nél (WCG, R@H) CPU fronton.

    Marha sokat kellett szórakoznom a Pause-Fold nyomogatásával, hogy folyamatosan próbáljon WU-hoz jutni, de legtöbbször sikertelenül.

    Akinek Nvidia kártyája van, az a BOINC-on belül kipróbálhatja a GPUGridet is, ahol a vírust a sejtbe "beengedő" ACE2 receptort vizsgálják a Barcelonai Egyetem kutatói. Épp most hallottam a BOINC Rádió podcastjában, még szerencse, hogy már útban van az Nvidia kártyám.

Új hozzászólás Aktív témák