Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz Mexildos #27 üzenetére

  Hát valamit valamiért a Blackmagic Design Extreme 3D kártyája sem véletlen 1000 euró, ameddig a Deltacast 6000 euro a BlackMagic azzal tört be minden piacra, hogy mocskos olcsón adta először a kijátszók, meg a digitalizállók alá a profi cuccokat, OK a kártya nem a legokosabb darab, meg azért nem is tud olyan sokat, de a világ TV társaságainak 90 %-nál pont nagyon faszán teljesítenek, akár Playbox Airbox, Playbox Titlebox, Playbox Capturebox, vagy Edius Canopus cuccal. Szóval pl a BMD-vel meg egy SuperMicro serverrel egy millióból megvan egy komplett kijátszó szerver, és ehhez kell egy kijátszó szoftver, vagy rögzítő, vagy egyszerre a kettő. Igen amikor a Sony történelmére utaltam pont erről beszéltem a Sony szép meg jó, meg szuper, csak, ha van egy BMD akkor már nehéz labdába rúgni.

  Ellentétben a Harris-el egészen jól programozhatóak, a Harris is, de azért egy Extreme 3D-vel jobban kijön az ember, persze, ha kell a jól programozható kártya akkor a Decklink nem biztos, hogy jó választás.

  Az viszont mindent üt, hogy a Decklinket még a VLC is simán ismeri, és bármit meg lehet csinálni vele... :D

  Hozzáteszem én is sokat használtam PMW kamerátak nem rosszak, csak drága.

  Az ARRI sem véletlenül lett Hollywood első számú kamerája.

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [HP EliteBook 830 G6, I7 32GB 2TB, HP ProBook 430 G5, I5 32GB 1TB ; Debian Stretch; Linux Mint 20, Ubuntu 20.04, OpenSuse Leap 15.2 ; ASUS ZenBook UX333FA I3;]

Hozzászólok Aktív témák