Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz tundra #20 üzenetére

  Dehogy én nem kisebbítem le én sokat dolgoztam Sony Broadcast-al, de az inkább stúdió technika, a Sony ma is igen jó, de azért ma már nem a Sony a Cine Kamera piac sztárja, ennek gondolom megvan az Oka, az mondjuk nem az ARRI, BlackMagic, RED hibája, hogy később alapították azokat mint a Sony, Panasonic, JVC stb cégeket, az pedig egyértelműen a Sony hibája, hogy nem alkalmazkodott az újabb igényekhez, de ha igen, akkor sokkal többért adják azokat a termékeiket, mint pl az ARRI, ami most egyértelműen legnépszerűbb TOP kategóriában, vagy a BlackMagic amin pl a komplett magyar piac, és amúgy a föld TV társaságainak szép százaléka üzemel, ha kijátszásról, vagy digitalizálásról van szó, ugye a ma már legendássá vált BlackMagic design Extreme 3D. Ami ugyan nem a minőség mintaképe, mégis a TV-ben látható csatornák 90 % erről megy... Magyarországon is.
  Arról nem beszélve, hogy a pl a BlackMagic Design 10-ed áron tudja amit a Többiek sok pénzért (minőségben nem is, de tudásban igen). Ami alaphelyzetben pl: egy Közép-Európában elkészített produkciók 99 %-ához pont elég is, meg úgy még nagyon sok helyen.

  Szerintem: a Sony ma inkább a Broadcastban van otthon, a mozi kamerák között max a történelme miatt van ott ahol. De tény amit írtál valóban így van valamikor nagyon jó volt. És még az is lehet, hogy visszatérnek nem először fordulna elő, elég csak a BETA korszak utáni időszakra gondolni. Történelmet írtak, az biztos.

  Which Cameras Were Used on the Oscar-Nominated Films of 2016?

  Film, Digital, and Big Lenses: Here’s How the New ‘Star Wars’ Movies Are Being Shot

  (#22) tundra

  Szerintem is a Sony vagy a Panavision történelmet írtak.

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [HP EliteBook 830 G6, I7 32GB 2TB, HP ProBook 430 G5, I5 32GB 1TB ; Debian Stretch; Linux Mint 20, Ubuntu 20.04, OpenSuse Leap 15.2 ; ASUS ZenBook UX333FA I3;]

Hozzászólok Aktív témák