- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyemipapa
senior tag
válasz Tompika777 #3253 üzenetére
Hát nekem nem két mintával már nem enged csak PIN-nel belépni, az előző telefonomnál is ugyanez volt. Nem lehet, hogy rootolt a telefonotok? Bár azt sem szereti az OTP alkalmazás.
Szóval rejtély.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Futyu
csendes tag
Én a vissza gombot használom kikapcsra
-
nemettom
csendes tag
válasz gyemipapa #3254 üzenetére
Nekem 5 ujj van hozzáadva (többet nem is lehet), és működik a Raffi, Erste, Revolut, WISE, PayPal, és az összes többi app is, amihez biometrikus azonositás kell.
Viszont ha változtatsz rajta (hozzáadás, törlés, módositás), akkor autómatikusan jelszót kér minden app, és újra kell engedélyeztetni a biometrikus azonositást.
OTP-t még soha nem próbáltam (nem is tervezem ) szóval lehet az nem igy működik.
-
szkaroly
senior tag
"Meghibásodás esetén, ha a javítási idő a 15 napot meghaladja, akkor a vállalkozás a fogyasztót legkésőbb a 15. napon tájékoztatni köteles a javítás várható időtartamáról."
Ez 15 napot vagy 15 munkanapot jelent?
Poco F6
-
batagy
őstag
Szia!
Nagy reményt adott a tipped, hogy az SMS spam szűrő lehet az oka.
Kikapcsoltam a gyári SMS alkalmazásban, de sajnos nem oldotta meg az a gondot, az Erste SMS-eket továbbra sem kapom meg.
Valamelyik nap a Random Capitalba is beléptem, SMS-t küld az igazoláshoz, az sem érkezett meg elsőre. Mikor másodjára próbáltam, az viszont megérkezett. Nem teljesen értem, mitől függ.
Hozzáteszem, a telón nem a gyári SMS appot használom, hanem a YAATA nevű appot. A fenti SMS Spam opció a "Messages" nevű gyári appon belül van. De úgy látom ez az app az Android része.
Van esetleg SMS Spam szűrés opció nemcsak a "Messages" appon belül, hanem az Android beállítások között is?
-
ViragL
tag
Egy teszt erejéig állítsd vissza a gyári appot alapértelmezett SMS alkalmazásnak. Én sem ezt használtam, hanem Textra-t. Az Erste SMS-ek szépen jönnek, Paypal, Yettel, DPI, Plivo, minden működik, ami hónapok óta nem. A textrát már leszedtem, a csevegés funkció miatt váltottam vissza a Messages appra. Szerintem az SMS spam szűrőt úgy drótozták bele a rendszerbe, hogy eszükbe se jutott, hogy valaki nem a gyári appot használja, így lehet, hogy nem is nagyon működnek egymás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
Most Gcam-al csináltam egy 4k videót, ez nem tesz rá stabit úgy hogy kisebbre vágja látószöget, viszont cserébe rázkódik.
[link] -
laczkoviktor
tag
Sziasztok!
Korábban írtam hogy többször előfordult már hogy hívásnál a másik fél nem hall. Tanács gyanánt azt kaptam hogy az engedélyeket sorban tiltsam le egyes alkalmazásoknál. Ezt meg is tettem sőt volt egy teljes gyári visszaállítás is. A probléma ugyan úgy fennáll. Annyit sikerült kiderítenen hosszas tesztelgetés után hogy videó készítésnél vagy videó nézésnél valamiért a felső hangszóró marad "beragadva" és ezért nem hallanak hívásnál. Ha a fülemnél lévő mikrofonba beszélek vagy kihangosítva akkor semmi gond és egy idő után a lenti hangszóró is tökéletes. Mi lehet a hiba? Gondolom szoftveres. Ezt hogyan tudnám orvosolni? Köszönöm a válaszokat! -
drsanyo1977
csendes tag
Sziasztok! Régóta használom a 8/256-t, vannak apróbb bugok benne, de maximálisan élhető a készülék. Olyan bajom lett most, hogy a témát és a hátteret nem lehet megváltoztatni - nem nyitja meg a beállításokban sem. Járt valaki így?
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
Topikgazda
válasz drsanyo1977 #3270 üzenetére
nem tiltotta le a google play? pár napja volt valami baja vele és mindenkinél megjelent ez, hogy letiltja a programot
-
gixxergabi
senior tag
válasz drsanyo1977 #3270 üzenetére
Mi9lite-on volt ilyen múlt héten barátnőmnek, apk-ból telepítettem frissebbet.
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz gixxergabi #3273 üzenetére
Köszi!
Keresem, de nem találom a téma appot. Mi a neve? -
Sanki
Topikgazda
válasz drsanyo1977 #3272 üzenetére
alkalmazások között minden alkalmazásra keresve ott lesz a themes, töröld a frissítéseit.
-
gixxergabi
senior tag
válasz drsanyo1977 #3274 üzenetére
-
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz gixxergabi #3277 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
Szoktam néha takarítani meg ellenőrizni a biztonság appal ki is kapcsoltam anno minden hirdetés fogadást mint minden eddigi xiaomi telefonomon de itt néha pocon fel fel ugrik egy reklám.Ez mitől lehet mikor mindenhol kilőttem a hirdetések lehetőségét?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
dilajoska1
őstag
válasz drsanyo1977 #3279 üzenetére
Nem tudom mi van mostanában a google/xiaomi-val de valakinek pl. a Revoult-ra ugyanezt írja ki, másnál viszont jó ugyanolyan telefonon. Esteleg próbáld meg hogy a google play áruház összes adatát törlöd az alkalmazás kezelőben.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
válasz drsanyo1977 #3282 üzenetére
Az lehetséges. Valószínű neked is a Google Play Protect tiltotta mert volt valami hiba. De azóta frissítétték az Témák appot.
Itt egy leírás mit kell csinálni:
[link]Link az apphoz:
[link][ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz dilajoska1 #3283 üzenetére
Köszönöm
-
dilajoska1
őstag
válasz drsanyo1977 #3284 üzenetére
Szívesen 🙂
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a gyerek Poco-ját nem lehet hívni, mert nem kapcsolható, de ő tud hívni engem. Más sem tudja hívni. Újraindítás megvolt.Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
MODERÁTOR
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #3289 üzenetére
Nekem is csak ritkán dobja bár én is ritkán használom.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #3289 üzenetére
-
szergely86
csendes tag
Redmi Note 7 összefoglalójában találtam egy leírást ahol gyári alkalmazásokat lehet számítógépről adb parancscsal törölni. Azon a telefonon is meg ezen a poco-n is az msa nevű app felel a reklámokért vagyis ahogy törlöd nem ugrik fel többé reklám sehol ami nem böngésző vagy fb.
-
Pityu.
nagyúr
válasz szergely86 #3292 üzenetére
Csak a fura,hogy volt már pár xiaomi telefonom és biztonsági appban kikapcsoltam a hirdetések fogadását soha nem volt egyiken sem,aztán ezen a telón se volt míg meg nem jött a legújabb miui azóta előfordul.
Amúgy ez az msa mi lenne?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #3294 üzenetére
Azt,hogy is lehet?
-
MODERÁTOR
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #3296 üzenetére
Angolul vagy magyarul érdemes írni nekik?
Az a fura nekem nincs olyan menü pontom mint a képen.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
akik hozzám hasonlóan szenvednek azzal, hogy a lezárásra nem szívesen használják a bekapcsológombot, de nem is másznának ki minden egyes alkalommal ezért a kezdőképernyőre a duplakopphoz, nézzenek körül a gyorsbillentyűk beállításai között, itt rá lehet konfigolni bármelyik alsó gomb hosszan nyomására a képernyő kikapcsolást
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Macska topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs