- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldrah
aktív tag
-
Pityu.
nagyúr
Őszintén meg mondom a bsg verzióhoz az oldalon mellékelt xml fájlt használom a másokhoz meg semmit csak felraktam és így is elég jó. Majd google drivére rakok képeket csak én leginkább raw kidolgozható fájlt használom jobban fel.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
MODERÁTOR
-
eldrah
aktív tag
Na feltettem azt a verziót amit itt lattam..kivancsi voltam...de valami nagyon nem stimmel🤦 kiléptem, felül azt jelzi kamera fut(pici zold ikon), de ha ki akarod lőni sehol semmi nem fut🤔 masik kamera appot inditva azt irja, nem lehet a kamerahoz csatlakozni..
-
Pityu.
nagyúr
Na ilyen képeket szoktam csinálni,gyári kamera elég gyatra minőségben még akkor is ha pl gcammal csak jpeg képet lövök.
Hol találtad azt a gcamot?
Én a 8.1 verziót innen szedtem le
8.4.500 at meg innen de azóta van frissebb is ahogy látomAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
rolandhun95
tag
válasz rolandhun95 #2657 üzenetére
-
eldrah
aktív tag
Na megnéztem a tévén..ha nem nagyitok bele szuperek a képek (az én egyszerű szememnek) . Belenagyitva is egész jók, bár nagyon közelítve brutál pixeles lesz, es elmosodottak a falavelek pl. DE!!! Ez ugyebár egy telefon, így nagyon is jók.. Vannak még kezelve ezek a képek, vagy ez az amit lő az app magától? Én éjszaka szeretek fotózni még nagyon..hosszu zaridos képeket..abban azt kell mondjam, elég jól teljesit a készülék... Balatonnál olyan képeket lőttem még február környékén (mondjuk majd befagyott a sejhajom a végére 😂) amit eddig minden ismerős megkérdezett mivel készült 😂
-
Pityu.
nagyúr
válasz rolandhun95 #2657 üzenetére
A gyíkosat azt hiszem az MGC 8.1 el csináltam de linkeltem is az oldalt mellette ott van az xml fájl is amit mellé raktak én azt raktam fel.Kutatással lehet még xml fájlokat találni XDA fórumon szoktak többen is feltölteni de a linken ott van annak is a linkje.Most leginkább a 8.4 verziót használom amit írtam azt xml nélkül nekem kicsit jobban tetszenek a képei.
Igen ez csak telefon kis érzékelővel.Van amin nem sokat dolgozok de általában raw fájlt előhívom ahogy szokták mondani beállítom a szineket vagy ha kiégés van vagy ilyesmi meg néha teszek egy kis hatást a képekre.Photoshopban szoktam csinálgatni a képeket.De az app is már magától simán leveri a gyári kamera alkalmazást .
Ez igaz anno redmi note 7 telefonnal készült de látszik mennyivel jobbak a szinek meg a részletek a google camerás képen
Hosszú záridős képekkel én is próbálkozok de még most csak ennyit csináltam
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
-
DeFranco
nagyúr
OK, köszi mindkettőtöknek, akkor felteszem alkalomadtán. Az maradt meg bennem, hogy vuduzni kell hozzá, de akkor lehet tévedésben voltam.
[ Szerkesztve ]
-
varaki
csendes tag
válasz Viktor0610 #2653 üzenetére
Rendben, akkor linkelem: poco-x3-pro-bsg.xml
Pár kép ezzel a konfiggal:
Fő kamera [link]
Nagylátószögű (sztem ezzel a kamerával azért annyira nem jó a kép): [link]
Fő kamera (közeli): [link] -
szkaroly
senior tag
Nem sietik el az update [link] EU változatát.
Poco F6
-
G48
senior tag
Van olyan, hogy a zsír új (akkor először kibontott, fóliák dobozon kijelzőn rajta) karcos? [kép]
-
rolandhun95
tag
most rákerestem
"POCO X3 Pro has a new and improved look with a reflective chroma strip in the center and metallic texture on the sides. With improved fingerprint resistant material, your phone will always look good as new. "
Én mindig tokban tartottam, soha nem ejtettem le, vigyázok rá, mégis az oldalai full hajszálkarcos -
varaki
csendes tag
Mentsd le a fájlt.
Telepítsd fel, majd nyisd meg a Gcam appot [link]
Nyilacska menü kinyit > Fogaskerék > Configs > Load
Ezután ki tudod tallózni a fájlt
Alapértelmezés szerint a Download mappádban ez a verzió csinál egy mappát MGC.8.1.101_Configs néven, ide is másolhatod az xml fájlt és akkor a főablakban a fekete üres részen duplakoppal ugyanez a tallózó menü jelenik meg, így méggyorsabban tudsz esetlegesen váltogatni, vagy visszatölteni, ha valamit félrekonfigoltál kézzel, stb.[ Szerkesztve ]
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Csatlakozom én is a csoporthoz egy 6/128-as készülékkel.Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
Alarikman
senior tag
Csak visszatekintés gyanánt, most mennyit mutat az accubattery? Nekem: továbbra is 96%, 4960mah az állapot. Az utolsó töltés: 4933mah(fut a háttérben). Oda figyeltem rá, általában 30-80% között volt az akku. Ritkán gyors, inkább lassú töltés.
Azt olvastam, hogy ez az osztott akku, elég jó lesz hosszú távon. Úgy legyen... -
Spec
őstag
válasz Alarikman #2679 üzenetére
Nekem most 91% és 4689 mAh. De nekem gyárilag 90% volt, szóval még javult is 1%-ot
Én szinte kizárólag a Note 5 Pro töltő adapterével töltöm, nem a saját gyorstöltőjével, vagy simán USB kábelen keresztül, ha mondjuk estére rádugom a töltőre.
Viszont én erre a 20-80% között tartásra nem figyelek. Általában 100%-ra tolom, és van hogy hogy leengedem 20% alá is. Jellemzően minden 3. nap töltöm, de van hogy elég 4. nap rádugni, ha nem használom annyit."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
nagyúr
Telegram-on csatlakozz a KangarooX Vayu csatornához. Oda kerül mindig fel.
De tessék:
KangarooX reborn kernel r14.1 is up!
Its a hotfix build, r14 is removed from pling.
Changes:
r14.1:
Network issues after long suspend should be fixed.
Fixed some logspam.
r14:
Linux 4.14.280 merged
techpack: audio: 4.0: tas2562: Fix Amp output level control
qcacld-3.0: import MiCode changes
Restored the dynamic walt windows functionality
Revert "drm/msm: Offload commit cleanup onto an unbound worker"
Revert "sched/core: Free dead tasks asynchronously in finish_task_switch()"
Revert "sched/core: Free dead mm structs asynchronously in finish_task_switch()"
Misc cpuidle changes
Note: For old MIUI(<13.0.4.0) or custom ROM flash the zoomfix DTBO if you have zoom issues in some apps (#zoomfix)"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
siddis
őstag
válasz Brndtt00 #2685 üzenetére
Régebben volt egy ROM Xiaomi Redmi 4X-re, amit egy lengyel csóka fejleszetgetett Lineage OS 16-ból, az volt a neve hogy 'UltraSucc'.. (már nem találtam meg az Androidfilehost-os sem, pedig nemrég még fenn volt)
Na ez arról volt híres hogy semmi nem volt benne -de szó szerint tényleg semmi, csak a híváskezeló meg az sms-küldő (Phone.apk és messaging.apk). Még a csomagkezelő is hiányzott belőle = nem tudtál telepíteni semmit sem rá, megőszültem, mire rá tudtam varázsolni egy Naptárat meg pár csengőhangot a /system alá..-- Aux armes, citoyens --
-
Fall-N
veterán
Csodálom, hogy senki sem írja, de kijött s 13.0.2 frissítés. Vagy senki sem használ már gyári ROM-ot?
-
gyemipapa
senior tag
Én gyárit használok, tökéletesen megfelel, kifogástalanul működik, semmi nem indokolja, hogy mókolt ROM-ot tegyek rá.
Mindazonáltal 13.0.1 van rajta, rákattintottam a frissítés ellenőrzésre, azt írja a teló, hogy nincs elérhető frissítés. Fura.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Amantius
senior tag
Nekem 12.5.5-nél tart. Valamikor kedden feldobott egy frissítést, de nagyon nem volt alkalmas. Azóta is azt írja, hogy nincs frissebb verzió.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
eldrah
aktív tag
Na nekem is megérkezett:) Mar jön lefelé, kivancsi leszek bármit érezni lehet-e majd, bár kétlem.En, bevallom, előző frissitessel sem tapasztaltam semmit.
-
szkaroly
senior tag
Megjött nekem is.
Nekem azért van két kisebb problémám a 12-es droid óta. Teljes fényerőnél, napon, néha enyhén villog a kijelző. Remélem ez a mostani update-tel jobb lesz (ma felhős az ég, úgyhogy majd holnap derül ki). Ezenkívül a wifis internetmegosztásnál a letöltések némelyike 10-20 percenként lestoppol. De csak az asztali pc-n, mobilon nem (Opera mindkettőn az alapértelmezett böngésző). Ez persze lehet valamilyen windows bug is.
[ Szerkesztve ]
Poco F6
-
ates2
senior tag
Mondom,nekem is jött most, 2 napra rá,hogy írjátok itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest