Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Multibit #12544 üzenetére

    Pedig nem bonyolult szerintem megérteni.. :DDD Leírtam mi a fő felhasználási terület ,ahova szánom. 4 K -HDR- Dolby vision - Dolby Atmos stream. Ennek függvényében ezekre az opciókra vonatkozik a kérdésem, hogy van e korlátozás az ingyenes és a fizetős között. Most is használom az ingyenest, de nem erre, hanem 1080P streamre.
    Mivel a 2017 es Nvidia Shield, nem tudja a Dolby Visiont és vettem egy új tv-t, ezért ennek az előfizetésén vagy annak a fejlesztésén vacillálok az új 2019 es modellre.

    Elemental: igen, ezzel én is így vagyok ,ezért is próbáltam meg most a havit. Mindenképpen adok neki egy esélyt mert tetszetős, reklám mentes.
    Ha megfelelő multimédiás platform az új szabványokhoz, akkor nem kérdés, hogy fizetek nekik, de ha a fenti dolgokat nem tudja, akkor lehet elengedem, mert sajnos a Tv szolgáltatás nálunk nem él úgy ahogy kint, és a KODI-t meg nagyon megszoktam és megszerettem az évek alatt, akkor ahhoz fejlesztek hardvert.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák