- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
Britt az mi?
Üdv, Edgeri
-
ysoltee85
aktív tag
erre szivesebben szavaztam mint bármelyik pártra!
menjen mindenki, aztán nyomja a voksát!Xbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
Sicilian
addikt
szavaznék, de hát sajnos nincs.....
nothing is true everything is permitted..
-
tomi_mod
aktív tag
Ugyanez a helyzet a másik konzollal is...nem értem mi a lóf@szért nem lehet a felhasználókat ideglenesen átirányítgatni, így egy "rosszul" lokalizált regisztráció is tökéletesen működőképes lenne.
Csodálkozom miért nincs ebből még próbaper a hazai konzolok és játékok forgalmazásáról megtévesztés miatt -tudom, hogy megoldható, így meg úgy én is írtam róla, de az elv az ami bosszant! -
Elijah Baley
tag
Most szavaztam ,és közben az a nem-egészen kóser ötlet pattant ki a fejemből, hogy regisztrálni kéne minden magyar felhasználónak legalább 25-50 magyar account-ot és minddel szavazni kellene - csak az a baj vele, hogy nekem nincs rá ennyi időm...
Így utólagosan is köszönöm Nashaba a cikket, lehet, hogy másként nem ért volna el hozzám az információ
[ Szerkesztve ]
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
Breki's
tag
Ez a tipikus szarnak a pofon esete. Van max 100. olyan ember aki ezt ki is használná. Ezért a Sony nem fog fentartani többszázezer forintért egy szolgáltatást. De azért lehet próbálkozni vele.
Breki's
-
Nashaba
tag
A Britek az Angolok, vagy ez beszólás lett volna?
Baley: "kötelességemnek" éreztem, mivel én magam is a PSC tagja vagyok és PSP tulaj, no meg elég sokan sóvárognak érte.
Breki's: Itt igazából az a baj, hogy próbakört sem tudnak adni. Ráadásul Magyarországon is van PSPGo, amihez meg feltétlen szükséges a store- arról nem is beszélve, hogy sok ígéretes játék van PS3-ra is.[ Szerkesztve ]
-
DriderG
tag
Nekem a Live-al gyűlt meg a bajom PC-n, amikor közölte, hogy "ellopta" a multis kódomat és nem hajlandó visszaadni, mivel magyar profilhoz csatoltam...
Persze PSN-en is dühítő lehet az ilyen. -
doktordrog
aktív tag
Szavaztam!!!
Azt hiszem egy FF VII-t vennék, de így, hogy nincs hivatalos támogatás, én nem használom a store-t.
-
Gebriel
veterán
NAGY UP!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mesterséges intelligencia topik
- Háztartási gépek
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest