Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d@minator

    addikt

    válasz silentkiller #10249 üzenetére

    Nekem ez a Bosch szárító van de ebben is összemennek a ruhák. A te linkedben szereplő kevesebbet fogyaszt, gyorsabban szárít de rosszabb a kondenzációs hatékonysága. Ezt a három dolgot összeadva úgy tűnik ugyanaz a hőfok csak nedvesebb a ruha a végén.
    Nem válogatom szét a ruhákat így ha egy sokáig száradó ruha is van a pólók mellett akkor a pólók is sokáig feleslegesen vannak hőnek kitéve. Amúgy halk (62dB) ezért a szárító az egyik szobában van. Amikor tisztítja a kondenzátor egységet kattan. Ez hangosabb, illetve a ruhák zaja ahogy esnek a dobban.
    Szerelői pletykák szerint a Bosch-ok hajlamosak elengedni a gázt. De lehet csak egy rossz széria volt.

    Miele: Bármilyen prémium márkából ha az alját vettem megszívtam, mert gyengébbek voltak a hasonló árú nem prémiumnál. Szóval szkeptikus vagyok. A drágább 950 ezresből meg pontosan 10db 5év garis Beko-t lehet venni ami 50év. :D
    Na meg a 320-as modellből a magyarok kispórolták a WPS-t és WCS van hozzá.

    Ha a halkság számít ennyiért én ezt [link] venném: 10kg és 1400-as centrivel ha ez tényleg tudja 45/70dB-t le a kalappal. (azt nem tudom van e benne hangszigetelés, mert a WAT28691-re is írják, hogy "hangszigetelés alul is" de egy deka hangszigetelés sincs benne, bár az alja valóban zárt)

Új hozzászólás Aktív témák