Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    válasz janosibaja #23429 üzenetére

    Oxygen vs. CM (mindkettőből a stock, root nélkül)

    Az első benyomások ugyanazok mint múltkor:
    - Rengeteg funkció hiányzik (pl. képernyő kikapcsolása dupla koppal vagy virtuális gombbal)
    - A meglévő funkciók stabilabban működnek, mint a CM 12 alatt (pl. a lezárt képernyőn történő gesztusvezérlés), a kijelző nem éled fel véletlenszerűen és nem kapcsolja be magától a zseblámpa funkciót és hasonlók
    - Duplakoppos ébresztés természetesen van, illetve a zárképernyőn működik a duplakoppos lezárás is
    - Az automatikus fényerő mellett zárt térben túl világos a kijelző, mintha direkt nem hagyták volna lemenni egy bizonyos szint alá - manuálisan persze lehet csökkenteni
    - Napsütésben még nem teszteltem, főleg hogy éppen egy viharra ébredtem. A CM alatt remekül láttam a kijelzőt napsütésben is, de kissé lassan reagált a változásokra: például utcán csörgött a telefon, veszem elő a zsebből és nem látom a kijelzőt, csak 2 mp múlva. Kíváncsi leszek az Oxygen-re ugyanebben a szituációban.
    - Apropó, CM profil: kényelmes volt, de alapból nem kapcsolgatta ki-be a mobilnetet (lehet root kellett volna hozzá?). Az Oxygen alatt viszont a gyorsbeállításokban lévő mobilnet ikonra való bökés egyből ki-bekapcsolja a mobilnetet.

    Összefoglalva, a sokkalta kevesebb funkció érzésre stabilabban működik. Egyszóval Nexus érzés, amin 2 évig használtam a stock romon (persze mindig a legfrisebbet). Akinek ez nem elég, root (és itt nem az anyósra gondoltam) után nincsenek határok, bármi pótolható appal és xposed modullal. Én nem élek ezekkel, habár a Nexus alatt kipróbáltam némelyiket.

    A többi dolog (aksi stb. csak a mai szabad és a holnapi munkanap során jön majd elő).

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák