- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Szerintem nem az a kérdés, hogy ki árulja, hanem hogy "hivatalos viszonteladó" -e. Az itthoni Alzás oneplusok-ra is érvényesíthető a hivatalos gyári garancia. Ha megkapom az imei-t, és a választ a supporttól akkor többet fogok tudni.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
válasz tibcsi0407 #6653 üzenetére
Én nem értek az amazonhoz, de most a .de oldalon nézegettem OP7 Pro után. Igaz ez a 6GB -os verzió, de a lényeg az, hogy én több különböző eladót látok, több különböző értékeléssel, ha a használtakat nézzük: [link]
Egy fotót nem lehet megnézni a termékről, pedig használtaknál az nem lenne hátrány...
Persze van "náluk" új is (vagyis annál a két eladónál), de hát teljesen irreális áron...Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
válasz tibcsi0407 #6655 üzenetére
Ezt a színt még árulják és szállítják is ide: [link] De a checkout-nál már 650 EUR lesz belőle, ÁFA miatt gondolom vagy ilyesmi.
Van még egy fekete is, ez még drágább... és nem is szállít a címemre: [link]Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Viper26
nagyúr
Turbado vásárlásra van OP garancia is, 12 hó, az eladói 24 hó mellett, aztán ez lehet csak nekem új.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írok, de nem találtam neki még topicot. Tegnap jött meg a Nord-om. Két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy amikor a wifit bekapcsolom nem kapcsolódik automatikusan, csak ha belemegyek a wifi beállításokhoz. Ott már rácsatlakozik. Ez mitől van? A másik kérdésem, hogy lehet tv-re kilőni a képet? Nem látja valamiért a samsung tvt... Köszi.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Viper26
nagyúr
[OxygenOS 11 Preview: OnePlus 8 Pro Android 11 Update]
Nem ismerős ez valahonnan?
[ Szerkesztve ]
-
Linkin1994
senior tag
válasz Viper26 #6668 üzenetére
Ha nem variálnak az a baj ha igen akkor meg az
Olvasva a kommenteket megy itt a One ui copyzás közben megvariáltak pár appot hogy egy kézzel is lehessen használni.De persze már évek óta megy a rinya az op fórumon hogy mikor lesz egy kezes mód.Az emberek már csak ilyenek.[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
sszemtelen
őstag
válasz Linkin1994 #6669 üzenetére
Van különbség az egykezes mód, és e között. A klasszikus egykezes módban például összemegy a kijelző tartalma a felére, és tádááá, megy is.
Én pl. a teljes stockság miatt vettem OP-t anno az OP3 idejében. Remélem nagyon nem variálnak vele sokat. Szomorú lennék. -
Viper26
nagyúr
válasz CptAdamica #6670 üzenetére
Passz, most persze a nyolcast nyomják nagyon, remélem max két hónap és lesz.
-
Viper26
nagyúr
válasz sszemtelen #6671 üzenetére
Na igen, a stock feeling nem kéne elvesszen, akkor tényleg csak a Pixel marad kb.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Linkin1994
senior tag
-
LógaGéza
veterán
válasz Linkin1994 #6680 üzenetére
Valamint megszüntetné a notchot. Teljes kijelző után miért akarnék visszalépni?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Scarabeus
aktív tag
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Sikerült a tvre tükrözés, nagy nehezen felismerte. A wifi az 2.4ghz-s kapcsolatra simán újra csatlakozik, az 5ghz-re pedig csak, akkor ha belemegyek a wifi beállításaiba, de szerintem azért, mert gyengébb a jele.
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Viper26
nagyúr
Gcam-ot honnan szoktátok leszedni, és melyik cfg ajánlott hozzá?
-
Scarabeus
aktív tag
[link] OOS 11 újdonságok
Hát nemtudom.. Nekem jobban bejön ez a jelenlegi skin, mint tényleg egy kicsit a OneUIhoz és a régi Windows 8 Nagybetűs megjelenéshez hasonlító new wave grafika. Azt hiszem nem instant feltolós lesz, ha egyszer megjelenik a miénkre is."Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
Linkin1994
senior tag
válasz enginev3.0 #6691 üzenetére
Annyira nem vészes még a helyzet mint más gyártóknál (Samsung Xiaomi).Viszont az is tény hogy haladniuk is kell egyre többen vesznek Op-t és sok funkció nincsen pl aod amit muszáj pótolniuk.
[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
KD6-3.7
őstag
Lehet olyat, hogy lezárt telón, ha koppintok csak az értesítést mutatja, de a szöveget nem. + Ne villanjon fel állandóan az ambient display hogy irtak. Marha zavaró
-
veterán
-
ilyr
tag
Sikerült valakinek itt rootolnia a telefonját (OOS 10.0.10) úgy, hogy banki alkalmazás/mobil fizetés is működjön közben? Ugye az OEM Unlocking kiszürkül a bootloader unlockolásával, azt meg valószinüleg észleli az alkalmazás...
-
ilyr
tag
válasz tibcsi0407 #6698 üzenetére
Természetesen a Magisk Manager hide-olva van és a banki appot (Budapest Bank) is felvettem a Hide listára. Igy legalább be tudok lépni az alkalmazásba, ami enélkül nem is ment. Viszont a bankkártya digitalizációt nem engedi és kiírja, hogy módosított operációs rendszerrel ez nem lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App