-
PROHARDVER!
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viger
tag
Nexus 5X-ről váltanék OnePlus 3T-re. Van köztetek valaki aki így váltott? Mik a tapasztalatok?
Mennyire vállalhatóak a telefonnal lőtt képek?
Nem vagyok nagy fotózkodós és nekem nem a legfontosabb dolog a kamera, de azért ne csináljon sz*r képet.Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
viger
tag
Tegnap végre megkaptam a telefont. Belakás közben felmerült bennem 2 kérdés vagyis beállítási lehetőség hiánya.
1: Éjszakai módot nem lehet valahogy beállítani automatára?
2: Oké hogy a sliderrel állítom a ne zavarj funkciót, de előző telefonomnál volt a hangok beállításánál automata szabály létrehozására lehetőség. 3T-nél is be lehet állítani autómatára ezt a funkciót valahogyan?Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
viger
tag
válasz snyper990 #2178 üzenetére
Nem vagyunk egyformák! Érdekes azért mennyire mások a felhasználói igények és szokások.
Éjszakai módot elsősorban az idő határozná meg. Mondjuk a földrajzi hely alapján tudja a telefon hogy mikor van napnyugta és akkor átváltana. De az is elég lenne ha beállíthatnám hogy este 9-től váltson át. 7.0-ás bétában még a Nexus-on is ilyen volt(hivatalosból kivették az automata módot valamiért)
Én jobban szeretem ha magától megcsinál mindent a telefon önállóan!(amit lehet persze bizonyos keretek között! Azért KV-t ne főzzön! ) Igazad van nem nagy fáradság, csak jobb lenne ha megcsinálná magától.Slider ugyszintén! Kézre áll a váltó az oké. De pl. lerakom délután a telefont, akkor ne kelljen már csak azért elmenni érte és hozzá nyúlni, hogy este ha netán valaki hív vagy bombáz a facebook, ne ébredjek fel rá. (elég éberen alszom) Tök jól működött hogy este 9-kor hang és rezgés ki! Ha jött valami láttam, de nem zavart ha már aludtam. Reggel meg magától visszaállt minden 7:30-kor. Ha meg valaki ugye nagyon keres mert fontos, akkor a második híváskor már volt hang.
Nekem speciel kényelmesebb, ha nem nekem kell állítgatni. Vagy elfelejtem vagy nem!
Ezeket leszámítva egyébként csak pozitívat tudok mondani a telóról így 1 nap után!
Kijelzője valami csodaszép nekem!(első amoled-em) A fényereje is mellbevágó néha.
Fényképet még nem néztem hogy milyent csinál, de biztosan roszabbat mint az 5X. Ezt tudom és el is fogadtam, de azért majd csinálni kell egy összehasonlítást, hogy na mégis mennyivel roszabb a OnePlus 3T.[ Szerkesztve ]
Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
viger
tag
válasz magyarl #2209 üzenetére
Én is rengeteget szenvedtem vele! Ugyszint a legtöbbet azzal hogy felismerje a gép (Win 10)
TWRP-vel is befürödtem 3.0.4.0 végtelen újraindítós ciklusba kezdett azt hittem kitörlődött a rendszer és nem tud belépni rá azért csinálja, végül kiderült hogy a TWRP a rosz. De azért leizzadtamA Kisokost ami meglehetősen sokat segít, nem lehetne valahogyan az összefoglalóba beilleszteni?!
-
viger
tag
válasz Tarokk79 #2140 üzenetére
Nekem is van szivárvány efektus! Eléggé zavaró! Szerencsére csak kikapcsolt kijelzőnél látszik.
Ami viszont jobban zavar, hogy a gyönyörű fekete "szín" helyett, valami fakó szinte szürkét látok, mert van szine az üvegnek. Úgy gyüjti az ujjlenyomatot, mintha muszáj lenne neki, plusz úgy fénylik, még az asztronautákat is kivakítom vele a világból!Kérdés azoknak akik a Gyári curved TG-t használnak, vagy próbálták.
Az is ilyen kompromiszummos dolog? Gondolok itt a kijelző szinére és hogy fénylik-e.
Azt tudom hogy szivárvány nem lesz.Esküszom azon gondolkozom inkább rakok rá fóliát! A gyári ami rajta volt majdnem jobb volt, mint ez az Orzly üveg.
Fotóminőség:
Nexus 5X után nekem is visszalépés a kamera és nagyon észrevehető a különbség, De erre felkészültem! Azt nem mondom hogy teljesen megbékéltem vele, de azért annyira nem gázok a képek amiket csinál.
Csak szokatlan azért megszokni a visszalépést, még ha minden másban köröket ver is az 5X-re.
Viszont vakuval este/sötétebb fényviszonyok között kifejezetten szép képeket csinál ahhoz képest persze.[ Szerkesztve ]
-
viger
tag
válasz SzlobiG #2378 üzenetére
Szerintem nem konkrétan csak a fényerő állító program(ok) hibája! Bár nállam is a LUX miatt van ez. Ki kell kapcsolni a "Megjelenés más alkalmazások felett" opciót és akkor menni fog a telepítés.
Nállam ez annyiban befolyásolja a fényerős programot, hogy 0 alá nem tud menni a fényerővel, valamint az éjszakai mód sem működik rendesen ilyenkor. De magát a fényerőt 0 és 100 között ugyanúgy állítja.Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
viger
tag
Egy kis kamerateszt!
Nem olyan professzionális, de talán látszik a lényeg.
Meglepő de nem sok különbség van, ha statikus dolgokat fényképez az ember.
Mozgó dolgoknál pl.: ember, állat, autó magasan 5X veri a mezőnyt de arról nincs ugyanolyan kép sajnos.Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
viger
tag
válasz SzlobiG #2627 üzenetére
Nekem pénteken jött meg az Ultimate shield fólia! 3 nap alatt nálam volt.
Hát azért nem olyan egyszerű felrakni. Viszont nagyon szépen rásimul a kijelzőre.
Így pár napi használat után sokkal jobb mint az Orzly-s üveg.
Olyan mintha rajta sem lenne, nagyon jó a tapintása, gyűjti az ujjlenyomatot, de nem vészesen, nem lesz más színe a kijelzőnek (legalábbis nem észrevehetően). Végre fekete a feketém!
Az üveg alatt, mivel nem tapadt rendesen teli volt kosszal a kijelző (kamera, hangszóró és a környéke)Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
-
viger
tag
válasz LiteCross91 #2715 üzenetére
-
viger
tag
Szerintetek mit csinál a telefonnal egy Dirty flash?
Tudom-tudom nem ajánlja senki, de mégis. Van egy belakott, jól beállított rendszerem. OOS 4.1, root és kernel csere volt. Ha erre csak simán TWRP-ből ráengedem a FULL ROM-os ZIP-et akkor feláll vajon utánna a rendszer?Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
viger
tag
Kíváncsian vártam a képeidet Én is.
Elképzelhető hogy párunknél hibás a töltő/telefon?!?!
Úgyanis nekem is meleg a telefon töltés közben. Nem kicsit, hanem úgy rendesen lehet érezni hogy meleg.
Mostmár kicsit zavar, úgyhogy valamitr kitalálok, hogy mérni/ellenőrizni tudjam.Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
viger
tag
Könyörgöm valaki árulja el hogy lehet működésre bírni az ambient displayt beta 8-on. Tudom hogy a Jedierő nem működik, de nekem semmi sem működik!
Kapok valami értesítést akkor csöng, led villog, de nem villan fel a kijelző.
Máskor ha kivettem a telefont a zsebemből mindig felvillant. Most semmi. (Igen be van kapcsolva a megjelenítés menü alatt.)
Nagyon hiányzik ez az opció.
A hivatalos oldalon/forumban érdemes "reklamálni"?! Figyelnek erre a fejlesztők? Mért kell mindig elb@szni ami jól működik?!Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
viger
tag
válasz twollah1976 #4319 üzenetére
Ez már elég régóta benne van, csak eddig külön elő kellett keresni.
Szerintem hasznos!
Nem engedi ki mobilneten az alkalmazásokat, csak ha engedélyezed neki.
Nekem pl. Gmail és Messenger Lite van csak aktiválva. A többi elég ha akkor frissit, mikor feloldom a telefont.Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
viger
tag
válasz metal01 #4325 üzenetére
Ultimate Shild van az enyémen! Tökéletes! Mintha rajta sem lenne, annyara jól fed mindenhol.
Gyári üvegen kívül nemigen jó rá más. Ha jól tudom abból is már csak a fehér érhető el.MrPetya19
Erről még nem halottam és nem is tartom valószínűnek, de semmi sincs kizárva.[ Szerkesztve ]
-
viger
tag
Itt szerintem az OPPO is közre játszik ugyanis a ház közös!
-
viger
tag
Ilyennel találkozott már valaki?
Beállt az akkumulátorom töltöttségi szintje mint a gerely 50%-ra(elötte 75-ön megakadt újra indítottam a telót)(2-3 alkalommal csinált már ilyent, de azt hittem a rendszer hülyült meg, újraindítás eddig mindig megoldotta)
Jelenleg teljes telefon törlés és legfrisebb gyári rom van rajta(total WIPE-al). A hiba ugyanúgy fennáll.
Rádugom a töltőt, felvillan a led, kiírja hogy töltés, majd rá 3 másodpercre elalszik a led és nem tölt.
Ha kikapcsolt állapotban dugom rá a töltőt ezt írja ki a telefon.Próbáltam másik OnePlus töltővel, másik Type-C töltővel ugyanez a hiba.
Ötlet hogy mit lehetne vele tenni?
Persze gari 1 hónapja járt le!Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest