Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz HSM #28483 üzenetére

    pölö sms íráskor a karakter beszűrásnál egy kis felületen nagyítva látod, hol is jár a kurzor, tök jó lett a zövegmásolás- kivágás, azon túl, hogy a menü, és a beállítások logikusabbak lettek, pl a night mode, az adaptív fényerő szabályzás is sokkal jobb lett, és egy érdekes dolog, beülök a kocsiba, benyomom a telefonon a bt-t, felkapcsolódik a kocsi gyári kihangosítójára, és ha csörög, felveszem, beszélek, amivel nincs is baj, de közben megy a waze, ami a 8.1-essel az aktív BT kapcsolat miatt néma volt, a 9-esen meg működik a megoldhatatlan, hogy a hívás a kocsin szólal meg, a waze pedig a telefon hangszóróján szól. Hab a tortán, hogy amíg telefonálok, a waze néma.... Meg még biztosan van jópár dolog ami fel sem tűnik, esztétikai vonalon nekem mindegy, mert sok éve, sokadik készüléken nova launchert használok, de a pitében (OP6 oxygen gyári OS) van pl alapból beépített telefonhívás alatt is működő hangfelvétel- készítő, ami kristálytiszta minőségben vesz fel, hanggal lehet a menüt vezérelni, arra már nem emlékszem, ilyen volt-e a 8.1-esben, de a menüben rá tudsz szavakra keresni, pl "sim", és nem kell kotorásznod, a sim beállításokhoz dob, stb stb, beépített VPN és DNS dolgok, stb stb.

    Lehet van átfedés, mert nem mindenre emlékszem, volt-e a 8-asban, de ebben ezek egész biztos benne vannak. Az már csak apróság, hogy a gyári rendszer egy jó blu spark kernellel és egy magiskkal gyakorlatilag tökéletes, most épp 443 óránál járok, valamiért restartoltam, Asszonyé 536 óra.
    És még csak nem is játszom, vagy nem vagyok hardcore user, szimplán felefonálok, ha csörög felveszem, ha kell a waze-t indítom, vagy e-mailt írok.

    És akkor halljuk az ellenoldalt, szerinted miért nincs értelme váltani?

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák