Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Cifu #15454 üzenetére

    Igen, jövőre 1 éves lesz az OP3, ezért merül fel, hogy lecserélje az ember, de nem egy még régebbi modellre :D Érted... És a Z5 sajnos nem értékelhető alternatíva, pont a SoC miatt. Egyik barátomnak van, folyamatosan panaszkodott rá (pedig nála nagyobb Sony fant nem ismerek), hogy használhatatlan, mert túlmelegszik egy kis fotózástól, netezéstől, és egyszerűen kikapcsol a telefon :U

    P9-re CM14.1? :Y Hol? Én az XDA-n csak unofficial 13-at látok rá, de ha használható 14.1 van rá, akkor ne tartsd magadban... De még mindig egy 180 ezres telefonról beszélünk a 125 ezressel szemben, ráadásul a Huawei árai is jócskám mennek fel. Amúgy is kb 2-3 Huawei telefonról tudok, amikre van official CM, és azok mind a SD változatok voltak, Kirinre nem fejlesztenek tudtommal.

    A jelenlegi teljesítmények mellett a kisebb csíkszélesség inkább a hődisszipációnál fontos. A SD615-tel szerelt telefonom is úgy tudott melegedni szegény, pedig csak tétlenül ült a zsebemben. A 820 nagyobb teljesítményre képes, és kevésbé melegszik, mint az. Bár igaz, hogy a múlt évi szériája ritka pocsékra sikerült a Qualcommnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák