Hirdetés
- HiMedia lejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
Tudom,de érdekes hogy a wot telefonon még is szebb látványt nyújt mint PC-n minimum beállításon,readásúl 60fps-el míg a gépen azért 30.
San andreas meg igen le van butítva,de azért hogy minnèl több telón elfusson,egy 100ezres telefon vinné szebb grafikával is.
Tegra x1 például rohadt erős proci lett,1 teraflops nem semmi szerintem,mint írtam a ps4-nek 1,8 van.Jó tudom hogy nem ez számít de akkor is valami összehasonlítási alapot ad. -
DithenS
senior tag
Elég erősek ezek a procik,például a gta san andreast simán viszik már,ami amikor kijött sok sok gépen akadt,meg még utánna is
Szóval nem gyengék,például az én 7 éves számítógépemet simán leveri az ace 4-em.Telón fut a world of tanks míg PC-n a legkisebb felbontáson mindent kikapcsolva asztali módban alig van meg a 35 fps.Telón szebb a látvány is mint azon a beállításon és ez egy alsókategóriás telefon.Amúgy az ARM hatékonyabb processzor mint írták.1w-ból vagy még ennyiből se hozza azt amit az x86 5 watton.Bár ez nem nagy dolog,ARM előtt is téma volt már hogy elavult az x86.
Amúgy még valami a tegra x1 átlépte az terafloposos teljesítményt ami azért érdekes mert a ps4-nek 1,8 tflopsa van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Exynos 7870-es SoC már kellően olcsón gyártható, hogy ne csak a csúcskategóriában legyen használható a legújabb node.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra i9 285K - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest