Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz Cilinder001 #35500 üzenetére
"Sony xperia z nemtudom hanyas, 20 mp, vízálló telóját is, az N8-asom látványosan megalázta fotózásban."
Az a poén, hogy sokszor még a többi androidos gyártó is többet képes kihozni a Sony kamera moduljaiból, mint maga a Sony...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
simongab
senior tag
Én kitartok ( lassan 4 éve) . Asszem kiszorják az N8 as alkatrészeket, 600 ért vettem a felső műanyag elemet 2000 ért gyári akksit, 1000 ért gyári tokot, és még egy különleges design tokot fillérekért! Ez lesz az első telefonom amit a csere után sem fogok eladni!
Punktum
-
akos3
addikt
Szisztok, egyre idegesítőbb a "problémám".
Akkár hogy igyekszem sehogy sem tudom kitörölni a gyári böngészőben a google kereséseket. Nincs semmi rejtegetni valóm, csak amikor már nem bírok semmit úgy beírni, hogy ne foglalná el a kijelzőt a korábbi kereséseim amit kiad az elég idegesítő. Töröltem előzményeket, sütiket, stb, de mind hiába..Hogyan lehetne megszabadulni tőlük mert lassan az ABC minden betűjére egy teljes listát ad ki amik felhalmozódtak az évek során.. -
simongab
senior tag
http://www.mobilehome.hu/Akkumulatorok/cikk403/Nokia_BL4D_akkumlator-MutatAlap.html
http://www.mobilehome.hu/cikk1/tartozek32859-MutatAlap.html
http://www.speedshop.hu/termekek/1023030/case-mate-gelli-checkmate-atlatszo-szurke-hatlap-tok-nokia-n8.html
http://www.speedshop.hu/termekek/1023428/nokia-n8-piros-merev-falu-tok-cc-3013.html
-
Tibibá42
csendes tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni n8 telóval kapcsolatban.A teló bejövő híváskor kikapcsolt mindíg.Az akkuja szemmel láthatólag rossz volt /fel volt púposodva/,kicseréltem gyári nokia akkura.Most jött a többi gond.Az új akkut alig lehet tölteni mert mindíg leáll a töltés.Nehezen usb-ről feltöltöttem,közben új sw-t is kapott.Jelenleg csak offline módban üzemel.Ha belerakom a simet akkor a pin-kód beírás után ki is kapcsol.Újraindítani nemtom mert a lezárókódot kéri és az sajna meg lett változtatva és a régi tulaj már nem emlékszik.Hard reset is volt már,semmi eredmény.Ha valaki tudna valami okosat azt megköszönném.[ Szerkesztve ]
-
imi290
aktív tag
válasz Tibibá42 #35512 üzenetére
Ha a telefon az enyém volna,akkor én Downgradelném,és ha utána is rossz lenne akkor szerviz.Nem ázott be esetleg,vagy mióta produkál ilyet ? A gyári biztonsági kód az 12345.Downgrade után ezt írd be neki,bár akkor már nem is fogja kérni,mert mindent legyalul róla.Jaj,és ne usb-ről töltsd,hanem az eredeti "tűs" töltővel.
Azt nem értem,ha volt rajta Hard reset,akkor az előző tulaj biztonsági kódja már úgy is elveszett,olyankor érvényes a gyári.
-
Tibibá42
csendes tag
Hard resetre nem reagált semmit,nem törölt semmit a készülékről.Nem ázott be,nem érte semmi mechanikai hatás.Pár napja kezdte a kikapcsolgatást.Az akkut megnéztem,szemmel láthatólag hibás volt az akku.Ki is cseréltem.Sajnos az akkucsere nem oldott meg semmit.Nem szívesen dobnám el mert a legjobb teló a világon.
-
Tibibá42
csendes tag
válasz imi290 #35513 üzenetére
Hard resetre nem reagált semmit,nem törölt semmit a készülékről.Nem ázott be,nem érte semmi mechanikai hatás.Pár napja kezdte a kikapcsolgatást.Az akkut megnéztem,szemmel láthatólag hibás volt az akku.Ki is cseréltem.Sajnos az akkucsere nem oldott meg semmit.Nem szívesen dobnám el mert a legjobb teló a világon.
-
Tomcat
őstag
válasz Cilinder001 #35490 üzenetére
Azt a bő 1évet már szinte "féllábon" is kivárjuk. Ha minden jól alakul akkor 1,5-2 év mulva új "MS mentes", a Nokia által tervezett és bérgyártónál legyártatott (okos)telefonok érkezése valószínűsíthető. Drukkolok nekik hogy igaz legyen és egyúttal legyen érdemes mire lecserélni a kiöregedett és mára már nagyon elavult N8-at ami egyébként lassan már 4 éve hűen és hibátlanul szolgál nap mint nap.
Tomcat
-
Elims
veterán
válasz gatto_ #35508 üzenetére
Nekem is ezek jöttek ki.
SimonGab: Köszi! Nem szeretnélek elkeseríteni,de én azt mondom,hogy -90%- ez kamu akksi.
Már a fotó kamusnak tűnik az "akkumlátor" szó meg egyenesen pancser egy oldalon. :-/
De mégegyszer köszi a linket! :-)MrGold: Neked is köszi! :-)
Itt azért postával együtt már-már ott tart,hogy érdemes megvenni akár egy komolyabb boltból.
De jó lehet.
Hogy vagy vele megelégedve?Tibibá: Sajnos abból szervíz lesz. :-(
Vagy ha merész vagy és kicsit konyítasz hozzá,bontsd meg és takarítsd ki.Hátha. -
tomee007007
őstag
Köszönjük MS!
-
Francia91
veterán
válasz tomee007007 #35521 üzenetére
Ezt még áprilisban olvastam
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
gyulavezir
aktív tag
válasz tomee007007 #35521 üzenetére
Jólesz ez. Az új vackok már úgyis méltatlanok a Nokia névre. Én is azt gondolom, hogy a Nokia vissza fog jönni, hiszen a MSnek csak a know-how kellett, hogyan is kellene telefont gyártani. Az más dolog, hogy nem igazán tudtak élni a lehetőséggel és nagyjából mindent elkúrtak, amihez csak hozzáértek. Na mindegy is, egy-két év nem a világ, megvárjuk, lesz-e nagy comeback és vagy örülünk vagy occsóé veszünk ájfón6ot. :-)
-
tomee007007
őstag
válasz gyulavezir #35524 üzenetére
-
simongab
senior tag
2000, kicserélték, ez most azt csinálja, hogy nem mutatja a merülést, de vagy rosszul érintkezik, vagy nem tudom...kikapcsol a telefon. Elvileg gyári. A végén veszek egy bliszterest mérgemben
Telefont gyártani nem könnyű dolog, és ebben a Nokiának nagy tapasztalata van, láthatóan a MS nek csak ez kellett a brand nem. A Nokia bukásában szinte csak a marketing és egy pár rossz döntés játszott szerepet: Pl idejében ki kellett volna hozni a 100% os androidos telefont, mellette a termékvonalakat megtartani, és nem teljesen összezavarni (E-N-C) És ezt jól kommunikálni. Üzleti gombos telefonra még ma is lenne igény, és a gyorsan cserélődő 30-60 e ft os androiddal a piaci részesedés is megmaradt volna. Az apple meg úgyis megy a klotyóba, mert meghalt az apostol. Ezzel együtt most a leghasználhatóbb telók a Windows osok szerintem. Előbb utóbb erre a fogyasztók is rájönnek...
-
Elims
veterán
válasz simongab #35526 üzenetére
Akkor jól bevásároltál... :-/
Vidd vissza!Az apple-t azért én még nem temetném. :-) Van annak még jövője..a múltja miatt.
Az android-os nokia biztos aratott volna,nay reklámja van a szutyoknak és viszik mint a cukrot.
Remélem vissza áll majd vmikor a nokia és csinálnak még egy pár patent symbian-ost. Tudom,erre az esély majdnem egyenlő a nullával. :-/ -
kpal
nagyúr
válasz gyulavezir #35524 üzenetére
ha mar MS ilyen akkor veszek MS terméket mert szifon draga es nem jön be a többi konkurens is ilyen a szemembe , aztan majd lesz Nokia ujra vagy nem ha felélednek.
-
Francia91
veterán
Az a gond, hogy ha en telefont veszek, mindenkeppen szuksegem van Xenon vakura, normalis fenykepezo kepessegekre, es FM transmiterre...
Eddig ezek csak Symbian-os Nokiaban vannak. Ha a Skype-ot nem nyirta volna ki a MS, akkor tobb ev mulva is maradtam volna a Symbian-nal. Vmelyik Lumia tud FM transmittert?[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
T. I.
senior tag
válasz Francia91 #35529 üzenetére
Nem, az majd a wp yellow frissítéssel jön majd biztos... muhahah
Viccet félretéve, ha ez tényleg fontos Neked, írd be a gsmarena.com-on a phone finder opció használatával alulra, "free text"-ként, hogy fm transmitter... kiad 31 találatot, és hát elég siralmas a kép, ha abból a symbianokat kivonjuk. -
mrgold
tag
Pár nappal ezelőtt írtam, hogy az akkumulátort hol vettem:
[link]Kértétek, hogy osszam meg a tapasztaltakat. Tessék.
Battery Status alapján:
[link]Régi (2éves) akkumulátor feltöltve - Japan license for Indonesia:
1204 mAh - 4.10 V - 84 mA
Újonnan vásárolt, mi más is lenne - Made In China - feltöltve:
1269 mAh - 4.08 V - 85 mAAz adatok alapján eget verő különbség nincs. Töltéskor a szokásos melegedés.
Ez még az első töltés, Így a kapacitásról egyelőre nincs tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
Attila8006
aktív tag
Sziasztok némi segítség kellene.Külföldről behozott gyári független N8-at vásároltam.Mikor hazahozták rátöltötték a magyar nyelvet,de sikerült frissiteniük és újra angol lett.Hogyan tudnék rá tenni magyar nyelvet?Illetve a másik kérdés..a telefon készenlétbe folyamatosan mutatja az órát/dátumot.ezt nem lehet kikapcsolni?Azért csak meríti az aksit nem?
Válaszokat és segítségeteket előre is köszönömAz elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Francia91
veterán
válasz Attila8006 #35532 üzenetére
1. Magyar nyelv: Phoenix-szel nyomsz ra egy magyar szoftvert, amit elozoleg letoltottel
Ahogy en szoktam: Nokia Data Package Manager + Nokia Care Suite 5.0. Data Package Manager-rel szedsz le magyar szoftvert (kell hozza magyar Product Code, netrol pillanatok alatt talalsz), majd ha le van toltve a szoftver, megnyitod a Care Suite-t, ott Firmware....., aztan pedig Language Package Change, ilyenkor mar telefon rakotve a gepre, kivalasztod a letoltott magyar szoftvert, eztan par perc, es felflasheli magyarra2. Ora, kijelzo:
Kikapcsolo gomb roviden ---> Energiatakarekos uzemmod bekapcsolasa"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Elims
veterán
válasz Attila8006 #35532 üzenetére
Szia!
Én is hasonlót javaslok.Ha már phoenix akkor csináld meg EZT.
Egyszerű és a procedúra után lesz egy nagyon jó telefonod.
Az óra eltüntetését a beállításokban vedd le inkább szerintem,az energiatakarékos üzemmód bekapcsolásával a háttérvilágítás 5sec után mindig elhalványul.Na az tud idegesítő lenni...
Egyébként ha a fogyasztás miatt kapcsolnád ki,ne tedd,nagyon kicsit meríti az akksit. (Nagyon kicsit!)MrGold: Köszi!
Másodjára már nem kérdeztem,hogy hol vetted. :-)
"Hogy vagy vele megelégedve?"
A tiéd biztos eredeti!
Nekem még szerencsém van,jól bírja az akksi. (a n95-be kellene nagyon cserélni)[ Szerkesztve ]
-
Attila8006
aktív tag
Na elakadás..lehet lámaság végett..leszedtem a linken található Phoenix progit,
Romot hol lehetne találni?Ami jó az enyémre? és persze magyar
Milyen adatot mondjak az enyémről hogy pontosabban tudjatok segíteni?Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Attila8006
aktív tag
Találtam 2 romot is..a fent adott linken,amit köszönök..csak bekellett regisztrálnom.
Tehát melyiket érdemesebb feltenni?
N8_Pro_Edition_V9 Not Clear UDA ALL Langue 62MB
vagy a másik a jó:
N8 Pro Edition V9 EN-HUN 123MB
Melyiket érdemesebb?Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Francia91
veterán
Az EN-HUN boven jo szerintem, ha nem akarsz sok nyelvet a telora, en is ezt tettem fel, kevesebb helyet is foglal
-
Attila8006
aktív tag
Próbáltam figyelemmel kísérni mi miatt akad el..és valami user data delete vagy minél dob errort...lehet ez a gond?Ha igen,hogy tudnám orvosolni?Mert ez már nagyon aggaszt
Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Elims
veterán
válasz Attila8006 #35539 üzenetére
Így van,bőven elég az en-hun.
Keress másik phoenix-et.Olvass vissza itt a topikban egy-két oldalt,az 100%,hogy megoldja a problémát.
Le a kalappal,hogy belevágtál! :-) Van itt olyan fórumozó,aki hónapokat várt a lépéssel.
Jó telefonod lesz! :-) -
Attila8006
aktív tag
Köszönöm
Ha valaki megakarja csinálni,nincs mire várni
Akkor vissza olvasok kicsit hátha találok olyat ami számomra jóAmúgy valami user adatot nem tudott törölni (arra mutatott errort flashelés közbe) majd ki is állt a fenti hibaüzenettel.de remélem egy másik verzió megoldja ezt a gondot
[ Szerkesztve ]
-
Freeman007
senior tag
válasz Attila8006 #35543 üzenetére
Mielőtt nekifogsz, törölni kell a meghajtókról valami privát mappát amit a telefon csinál magának. Ezzel szívtam, mert amikor vindózból töröltem (adathordozó mód) és visszaváltottam suite módba újra létrehozta a mappákat amit töröltem. A vége az lett, hogy halott módban tettem fel a rom-ot.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Attila8006
aktív tag
válasz Freeman007 #35544 üzenetére
Értem.Köszönöm a hozzászólást/segítséget.Hogyan tudnám törölni hogy ne legyen már gond?Mert egész éjjel kísérleteztem,de nem jött össze.próbáltam vagy 10féle Phoenix progit mindnél ugyanaz volt...thát biztosan törölni kellene valahogy azokat,csak nem jöttem rá hogy.Hiába formáztam az E meghajtót..memokarit kivetem nyílván..de a C meghajtón-t a windows csak pár mappát jelenít meg..a rejtett (privat aármit)nem is mutatja meg.Total commander meg nem is látja a telefont
-
Freeman007
senior tag
válasz Attila8006 #35545 üzenetére
Azt hiszem a linkelt phoenix jó. A telefont kapcsold adatátvitel módba, vindózban legyen bekapcsolva a rejtett mappa (biztos ami biztos) és a C-n, E-n töröld a privát mappát.. Azt hiszem ez a neve gyárilag. Ezután kapcsold ki a telót és a phoenix-ben pipáld ki a dead mod-ot. Taylor oldalán minden le van írva, most sajnos nem tudom idézni az idevágó sort. Később talán más is kiegészíti ezt a leírásomat...
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #35546 üzenetére
Na megtaláltam taylor oldalát, telóról írok itt nincs elmentve.
A Private, Sys, System mappákat kell törölni."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Attila8006
aktív tag
válasz Freeman007 #35547 üzenetére
sajnos ez nem akar összejönni.hiába töröltem..(sikerült elvileg)azonnal kikapcs a telefon..
és utána elkezdeném dead módba és semmi...ugyanúgy pörögnek az események majd kiirja csatlakoztassam újra kapcsoljam ki stb.. O.o megteszem mert kéri..közb vissza keresem mi lehet a gond és végig azt írja nem bírja törölniAz elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Freeman007
senior tag
válasz Attila8006 #35548 üzenetére
Több mint egy éve csináltam, sajnos nem emlékszem minden telepítési mozzanatra. Nekem sikerült valamit elrontani és downgrade-elni kellett...
-
Attila8006
aktív tag
válasz Freeman007 #35549 üzenetére
Értem.Azért tényleg köszönöm a segítséget/ötletet
Nem mindennap csinál ilyet az ember az tutiAz elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest