Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz akos3 #28591 üzenetére

    Jobb is ha ismernek, ennek tudható be, hogy már most központiznak. Én semmit nem szóltam még ő mondta, tudjuk neked volt itt 8x a másik telefonod, ismer a nokia, névről ismer. Ez egy kicsit úgy meglepett. :F

    Figyu, az enyém sem rossz. Elvittem akkut cseréltetni mert gyenge volt, ez most nagyon jó 2 napokat megy, az, hogy tegnap éjjel mi lelte azt nem tudom. Azt magyarázta a tag, hogy ahoz, hogy az akku annyira lemerüljön, hogy 15 perc töltés után kapcsoljon be, na ahhoz nagyon nagy bajnak kell lenni, mintha a teló nem kapcsolt volna ki amikor merült hanem addig ment még volt benne nafta. Ebben van valami mert ha lemerül kikapcsol, de nem annyira, hogy be sem kapcsol csak ha töltőt kap. Fél 12-től reggel fél 7-ig történt valami. Mintha 6-kor csipogott volna valami, de nem figyeltem rá. Ébresztés volt beállítva, de amikor végre bekapcsoltam a jel nem volt ott és a beállított idő sem volt még. Este pofával lefelé tettem le mert SleepingScreenem van és kikapcsol a kijezlő ha azt érzékeli "zsebben van". Még mondtam is magamba nagyon jó lett a szotfozás mert órák alatt max 1-2%-ot merül. Amúgy most is ilyen elenyészően merül mintha semmi gond nem lenne.

    Olyannal találkoztam már ami a dolgot magyarázza méghozzá tökéletesen, de ha az a baj akkor tényleg baj van (vagy lesz), de nem most kezdte! Ez nálam a wifinél jelentkezik, de mióta megvettem. Szökőévente 1x beakad a wifi, ez esetben az időjárásadatok lekérésekor lehetett. Ilyenkor a wifi jel nem tűnik el és ha az ember sokat nyomkodja besokall a telefon és megfagy. Ez olyan, hogy pl átváltasz feladatkezelőre, higy mi van, de bezárni már nem tudod, akkor megnyomod a bekapcs gombot és az is úgymarad, egymásra rakódnak a programok és végül nyekk. Én már tudom, hogy ilyenkor vagy azonnal redőny és wifi off, vagy teló off. Ekkor valóban megfagy és merülhet az senkit nem érdekel. Ha ehez társul valamiért egy nagy fogyasztás is akkor lemerülhet anélkül, hogy a teló kikapcsolná magát. Jellemzően akkor van ha a térképekből akarok kilépni, de mondom utoljára talán ha 1 hónapja csinálta, mióta megvan aza 1 éve, talán ha 20x.

Új hozzászólás Aktív témák