Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oszkarfincs

    aktív tag

    válasz barnamo #19824 üzenetére

    A háttérkép elcsúszásnak én már elég sokszor, sok helyen hangot adtam, de sehol senki nem tudta reprodukálni a problémát, még azonos firmware verzió alatt sem. Voltam vele a Nokia boltban is, ott előttem rátették a legfrissebb firmwaret, de nem változott semmi. Itthon rátettem a vodafone-os FW helyett szinte az összes elérhető függetlent, de nem segített rajta. Akkor nekem is nagy érvágás volt, mert előtte 2 évig rendesen működött, csak az FW frissítés ezt elkúrta. Ez fél éve volt, azóta alap készenlétben használom, de már annyira megszoktam, hogy akkor sem térnék vissza aktívra, ha az újabb FWkben már jó lenne.
    Ami a leginkább idegesített, hogy úgy tűnt ez csak nálam előforduló hiba. Ott volt előttem 2 tök egyforma E52, azonos FW, azonos Product Code, mind a kettő teljesen gyári állapotban, ugyanazzal a háttérképpel, de mégis csak az enyémen volt elcsúszva.

    A memória megtelés üzenet a RAM-ra vonatkozik, nem pedig a belső tárhelyre. A gyári böngésző elég éhes, mind RAMot, mind pedig adatforgalmat illetően. Használj Opera Minit (vagy Opera Mini Nextet) böngészésre.

    Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Új hozzászólás Aktív témák