Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabirobi
tag
válasz Sztyepadzso #19253 üzenetére
Ja-ja függő marad én úgy tudom, mert nekem sokadik alkalomra is függő maradt, ne várd meg míg megint előjön! Ha már csinálta akkor fogja max később!
-
chipi-85
senior tag
-
GEPESZ66
veterán
Nincs-e az a funkció bekapcsolva, hogy állandóan keressen WIFI-hálózatot?
Ill. ha WIFI-t használsz, akkor az nagyon meríti az akksit. -
chipi-85
senior tag
válasz GEPESZ66 #19256 üzenetére
Nincs!
Volt már S60-as telefonom, és ott be ragadt néha pár folyamat (pl USB-s csatlakozás után)
Próbáltam azzal is hogy kikapcs-bekapcs, de merül mint az állat!
Tegnap minden beállítást végig nyálaztam, de semmit nem állítottam át..
Egyik napról a másikra elkezdett merülni! -
Kabirobi
tag
Nekem a telefon 3g, wifi keresés nélkül ment! Csak telefonáltam és sms-t írtam! Amikor így bírt 1,5 napot akkor már azt mondtam, hogy gond van! Minden alkalmazást bezártam mindig. Nekem már elvileg cserélik, az már tiszta új lesz de szerintem eladom, azóta találtam jobb telót!
-
GEPESZ66
veterán
Nálam előfordul, hogy az OPERA MINI nem jeleníti meg az oldalt.Ilyenkor kilépek belőle, majd újraindítom, akkor minden rendeben van.Néhány hete csinálja csak.Találkoztatok-e ezzel a jelenséggel?
-
TayRol
nagyúr
hova érdemes vinnem Pesten hogy a belső hangszóróját ASAP kicseréljék?
-
Kobak77
aktív tag
válasz GEPESZ66 #19263 üzenetére
Hát érdekes egy kérdés. A hiba miatt frissítettem az újra, gondoltam majd megoldja a problémát. Meg is oldotta... kb 4-5 napra, utána az új verzióval is jelentkezett. Szóval elég rejtélyes és nem egyértelműen a Mini okozza. Neked milyen verziójú fw van fenn? Nálam 091.003.
szerk.: én eltávolítottam előtte, de csak a hiba miatt. Egyébként nem feltétlen kéne, korábban már frissítettem is többször, nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz TayRol #19273 üzenetére
Szolgáltatófüggő/független esetén szervizben a helye, nem a Tpontban meg... etc. Anno nekem másik telót Az Allee-telenortól át akarta küldeni a csaj az azóta már megszünt Nokia Care Pointba. A telenor 2 hetet mondott, a Cp meg 1-et. Garanci az nem szolgáltatófüggő, 3 napig viszont csak a szolgáltatónál lehet lábatlankodni
@Mini porblémások:
-én azt vettem észre a Mininél, hogy mintha akkor jönne elő a művelet, amikor belépésnél egyszerre több oldalt is behívok.(még kapcsolattípus megkérdezése előtt/után nem emlékszem) .De az is lehet, hogy ez csak véletlen.
-ugyanakkor se Mini se FW csere nem volt telón.
-váltotottam Nextre. Ez az utolsó ablak megnyitása dolog szerintem nem letölti hanem elmentettből hívja, mert nekem az előtt megjelenik, hogy kérdezné a kapcsolattípust. -
Kabirobi
tag
A care pontokban kisebb hibákat orvosolnak, joguk nem sok van igazából semmi cserélni teljes készüléket, azt szinte ki kell könyörögni hála a t*etves uniónak! amíg nem tartoztunk a európai leszívjuk az agyatokat, pénzeteket, életeteket csoportba addig a második javítás után ha ugyan az volt a hiba kicserélték!
A kivizsgálástól meg igazából nem kell sokat várni, mert nem dobja ki, hogy mi a hiba! Én 5* küldtem vissza!!!!!!!!!!!! -
oszkarfincs
aktív tag
Valahogyan nem lehet azt megoldani, hogy ne csak általános módban jelezze ki a dátumot? Az üzemmód neve annyira nem érdekel, hogy mindig szeme előtt legyen.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Sztyepadzso
őstag
válasz oszkarfincs #19281 üzenetére
Hali!
Ha hosszan nyomod a középső gombot, akkor előjön idő, dátum stb., legalábbis lezárt billentyűknél.
-
MODERÁTOR
válasz Sztyepadzso #19282 üzenetére
Ma megint tanultam a telefonnal kapcsolatban valami újat.
20 éve a Prohardveren
-
Kabirobi
tag
Valaki tud még ilyen apróbb trükköket mondani?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Kabirobi #19284 üzenetére
Volt itt valahol egyszer-régen-nagyon-régen egy irgalmatlanul nagy összefoglaló, amit énmánemtudom ki írt össze, de kb 4 A4-es oldalt tett ki.
Ott rettenetesen sok okosság le volt írva, vagy 20 szerző válogatott megfigyelései, ötletei. Azt érdemes olvasgatni(már ha valaki megtalálja-mondjuk akkor linkelje is, thx!)
Arra emlékszem, hogy old rocker barátunk sokat tett hozzá, örök hála neki ezért.Ami most az eszembe jut:
-mindenféle írásnál 3× a "0" gomb megnyomása azonnali sortörést eredményez
-ugyanennél #hosszú lenyomása: ahol eddig voltál, onnan kijelölhetsz, bal felsővel másolsz(#lenyomva marad), ha meg van már valami a vágólapon, akkor jobb felsővel beillesztesz.
-a * hossza=brútusz, de ez rajta is van(ergo felesleges mindenféle más gombra beállítani)remélem most pár perc öröme lesz mindenkinek.. (nekem is volt, emlékszem)
-
old rocker
veterán
válasz Sztyepadzso #19285 üzenetére
A menüben nem kell a navi gombbal lépkedni: helyérték szerinti billentyű megnyomásával rögtön odaugrik.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Sztyepadzso
őstag
válasz old rocker #19286 üzenetére
Azt hittem elkallódtál
A névjegyzékben a monogram is keres: k j kidobja kovács józsit
Naptár/üzenet gyorsgombnak van hosszan nyomásos programozhatósága is. -
crwn
senior tag
válasz Sztyepadzso #19287 üzenetére
a monogram szerinti keresés csak abban az esetben műxik, ha szép rendesen szóköz van a vezeték és a keresztnév között. nekem már régen ugyanaz a SIM kártyám van, ezt tettem ki-be a különböző telefonjaimba, s volt, amelyik nem szerette a szóközös névbeírást, azóta egye írom a neveket - így nekem monogrammal nem keres a névlistában, viszont a numerikus billentyűkkel, a beírt név első betűjére keres a szoftver a kezdőképernyőről közvetlenül is, nem kell ehhez direkt bemenni a névjegyzékbe.
igen, mindegyik gyors gomb rövid és hosszú nyomásra is programozható, ez nagyon jó feature! -
GEPESZ66
veterán
válasz Sztyepadzso #19276 üzenetére
Melyik program ez a Next?Honnan lehet letölteni?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz GEPESZ66 #19289 üzenetére
Igazából keresel wifit, a google-ba meg beírod, h "opera mini next".
Gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Mini, viszont ha visszamész, kb 20 hozzászólást, akkor látod, hogy sokaknak porblémája volt(nem, nem a hollók víz alatti repülésre tanításával, nem...) azzal, hogy betöltés után az oldal cca 5%-a jelenik meg, (kép-szöveg vegyesen), viszont össze-vissza darabolva.
Ez a nextnél nem jön elő, viszont gyakorlatilag 2 kezdőoldala van, az első az előzményeidet meg Facebookodat,stb jeleníti meg(ha beállítod) meg egy csomó egyéb dolgot(szerintem én meg se néztem mindet...), míg a másik 9 piktogramot tartalmaz, ahogy a mini a kezdőoldalon
, ezeket beállíthatod hivatkozásnak.Ennyit kell róla tudnod. Ha ismered a minit, akkor újat nem tanulhatsz.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Sztyepadzso #19290 üzenetére
Rákerestem, de valami 1.02 kb méretű "next" fájl töltődik le.Honnan lehet letölteni a telepítendő fájlt?
-
Kabirobi
tag
válasz Sztyepadzso #19285 üzenetére
Igen ezek újak kivéve a kékfog Köszi!
-
GEPESZ66
veterán
válasz Sztyepadzso #19292 üzenetére
Köszi.Így már menni fog.Ugyan úgy csak kis adatmennyiséget tölt le böngészés közben, mint a Mini?
-
GEPESZ66
veterán
AzOpera Mini Next angol nyelvű csak, vagy magyar is?
-
Kobak77
aktív tag
válasz GEPESZ66 #19295 üzenetére
Van magyarul is. Telóról nyisd meg böngészőben a http://m.opera.com/next-et. Eleve magyarul, telefon típusát felismerve ajánlja fel a megfelelő verziót.
[ Szerkesztve ]
-
crwn
senior tag
válasz Sztyepadzso #19297 üzenetére
Nekem ez e next nem tetszik
-
crwn
senior tag
válasz Sztyepadzso #19299 üzenetére
hát,közben meg az lett,hogy megbarátkoztunk,beállítgattam,most is általa netezek,s írok... De a piros Opera ikon akkor is szebb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest