- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Melyek azok az alap programok melyeket a telefonra érdemes feltelepíteni?
És melyik mire való?20 éve a Prohardveren
-
Sztyepadzso
őstag
válasz dpetibane #19962 üzenetére
Halló!
Ha gondolod, át is állíthatod a koordinátamegadás formátumát:
menü/v.pult/beáll./általános/helymeghatároz/jelölésbeállítások.Vagy írsz egy saját excel táblázatot. Például ennél, amit utoljára írtál:
47,1546385->egészrész fgv.-el 47-et leveszed, törtrész fgv.-el a 0,1546385-öt, és ez utóbbit szorzod 60-al. Ennek egészrésze lesz a perc(9), törtrésze a másodperc, ha megszorzod 60-al(0,27385*60=16,6986). Így:47,15463850° = 47° 9' 16,6986"
A menü gombot hosszan nyomva meg megjelennek az éppen futó programok, ott kiválasztod a megfelelőt és beírod. -
Nocsesz1
senior tag
Sziasztok sms-t vagy sms szöveget kellene továbbítanom emailban . Ezt hogy lehetséges megoldani?
HAJRÁ VIDI !!
-
belsodavid
aktív tag
Szevasztok! Valaki megpróbálná, hogy fel tudja e tenni ezt a játékot? Ez az egyetlen kellene, nem is ilyesmire használom a telefont, de nagyon megtetszett. Nekem sajnos lejárt tanusítványt ír. Hackelve nincs a telefon, signófájlok nincsenek.
Előre is köszi.
-
Apollyon
Korrektor
válasz belsodavid #19970 üzenetére
A dátumot állítsd át 2011-re, úgy működik. Hát nincs túlbonyolítva a program, csak maga a játék indul el, egész korrekt, de nem nehéz, viszont még menüt se raktak bele.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
sentinel
aktív tag
Alkalmazás elindításának korlázotásához melyik progit javasoljátok? Nokia Store-on van egy Applock nevezetű. Ezt esetleg?
-
belsodavid
aktív tag
Szevasztok! Hard reseteltem a telefonom, majd hackeltem, előtte formáztam. Most tök üres, a térképeket pedig a megszokott módon nem engedi visszarakni ( Nokia Ovi Suite) Milyen trükk van rá?
Amúgy nagyon egyszerű volt a hack és most már rengeteg hasznos program gond nélül felmegy.
-
belsodavid
aktív tag
válasz belsodavid #19975 üzenetére
Engedi, csak már kicsit fáradt vagyok, bocsi.
-
belsodavid
aktív tag
Halihó! Tegnap óta csak pakolgatom, állítgatom be újra a telefonomat, találom a jobbnál jobb programokat. Egy kis gondom viszont van. Videólejátszónak a Smart Movie-t használnám, de a telefonnal felvett videót lassabban játsza le mint a realplayer. Úgy jellemezném, mintha 20-25 fps körül menne. Valamint még lcg jukebox mp3 lejátszóval meg lehet oldani, hogy működjön véglegesen?
-
vans?
őstag
udv,
nem tudtok veletlenul egy helyet, ahol vehetnek uj E52-t? sajnos mar nem aruljak sehol, ahogy nezem.. nem eledt fel a telefon a Duna utan, es egyszeruen nem talalok mas normalis gombos telefont, ez volt az igenyek maximalis kielegitoje... vagy ebay legyen vajon?
hábm bábm
-
Apollyon
Korrektor
Valóban eléggé eltűnt... Vagy használt, vagy ebay... (de lehet ott is csak használtan kapsz) Helyette E72 esetleg? Full ugyanaz, csak fektett kijelző, meg qwerty...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
Kabirobi
tag
Személyes véleményem pedig az hogy még egyszer soha nokiát!
A nokia szervizében süketek dolgoznak, nem tudnak megcsinálni egy amatőr hibát, de arra sem képesek, hogy sokadik visszaküldés után rakjanak egy új főpanelt, pancser kis csögök a jabilnál dolgozó emberek a nokia pedig hozza a nagy multi hozzáállását (biztos kötelező a jabilnál is a nokia miatt) ! Ezért is gyűrte le sok más cég!
A +1 volume pedig nem nagyon tetszik nekik, sem az ha leírod nekik, hogy mi a véleményed!
Elnézést de én így gondolom![ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Meglehet-e azt csinálni egy gombnyomással, hogy az adatforgalmat engedélyezem, ill. letiltom?Tehát nem alkalmazásonként.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy van egy ipad3 kis kütyüm. Sajnos ez nem 3G-s viszont olyat meglehet csinálni hogy a telefonom wifi-jén keresztül megosztom a mobilnetem az ipaddel?
Vagy ilyen funkciója nincs a telefonnak? Mert akkor kénytelen leszek venni egy másikatOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz Daniel Alves #19988 üzenetére
Elméletileg ezzel a programmal lehetséges az amit írtál: http://store.ovi.com/content/2900 viszont nem tudom hogy hosszútávon mennyire használható.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
lacex
tag
Hello.
Az vajon miért lehet hogy bill. zár rajta telefonon és néha beír magától számokat? Volt már szervizben 2szer azt mondták szoftvert frissítettek de a legutóbbi alkalommal utána néztem és az előző verzió maradt rajta. Valaki másnak is van ilyen baj vagy ez egyedi nálam?
Nem vártam semmit, mégis csalódtam.
-
enddav
aktív tag
válasz oszkarfincs #19989 üzenetére
Én használtam és működik rendesen.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
Daniel Alves
őstag
válasz oszkarfincs #19989 üzenetére
Köszi a tippet.
Csak néha kellene ha mondjuk buszon vagy vonaton vagyok mert legtöbb esetben van "ingyen" wifim
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
kiskakas
senior tag
Főzött romok közül ki mit használ? Ezt esetleg vki?
http://e52cfw.blogspot.hu/tudtok olyan step-by-step manualról, ahol akár magyarul le van írva a frissítés menete? A kevés szabad memória miatt gondolkoztam el,h meglépném, semmi nincs a telefonra mentve (alkalmazás), sms/email törölve, cache törölve, mégis csak fogy a hely, jelenleg 16mega, restart után is.
product code-om hogy tudom kinyerni?
[ Szerkesztve ]
-
oszkarfincs
aktív tag
-
Apollyon
Korrektor
válasz kiskakas #19993 üzenetére
Én is gondoltam korábban főzött romra, de szerintem nem éri meg a sok telepítgetést meg rizikót. Nem lesz benne több funkció, mondjuk lesz Ngage, meg több memó, de az annyira úgysem nagyon életszükséglet ha ott az SD kártya benne. Beépített böngésző helyett opera mini, és nem is fog hiányozni a belső memó.
Ahogy előttem javasolták, inkább hard reset, vagy egy update a nokia suite-tal.
-
őstag
Srácok, kezd tele lenni a hócipőm az E52-mmel. 3x volt szervizbe, mert a másik fél oldalán állandóan visszhangzik. 09.30.-án most lejár a gari. Szerintetek mi a túrót csináljak vele?
Használom rendesen, napi 2 óra beszélgetési idő...Minden szerviz után 1 hétig volt jó.
[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest