Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
ti is kaptatok ÁSZF-es privátot a RIOS gépháztól?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
félisten
Megjött az ÁFSZ, innentől zipzár behúz a számra. Ezt imádtam itt, hogy őszintén nem lehet beszélni...
Várjátok az OTA-t mint a messiást meg minden. Pont.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
attisx
addikt
válasz Kolondrum #4711 üzenetére
Mi lesz így ezzel a topikkal
BTW szerintem nem kell annyira parázni, a warez eddig is tiltott volt, de az ilyen moddolgatásokkal meg szoftverezéssel kapcsolatos dolgokkal nem foglalkoznak. Ilyen alapon az összes droidos topikot törölhetnék, másról se szólnak, mint root, meg cfw-k...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
crane75
senior tag
Nézegettem a hack leírásokat. Ti melyikkel oldottátok meg?
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
félisten
válasz crane75 #4716 üzenetére
Feltételezzük, hogy nem mindenki olvassa végig az ÁSZF-et, de legalább az alábbiakkal érdemes tisztában lenni:
- A Hardveraprón szabad hirdetni, a fórumban nem!
- Nem toleráljuk a csúnya beszédet, a személyeskedést, a kötekedés, a flamelést, a trollkodást!
- Tilos a warez: nincs függetlenítés, crack, serial, másolás, illegális letöltés!
- Tilos az aktuálpolitika és a faji, etnikai kérdések!
- Gerillamarketing? Spam? Próbálkozni sem érdemes!
- Szigorúan vesszük, hogy egy személynek egy regisztrációja lehet!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
mobilefan
aktív tag
-
félisten
T mínusz 16 óra...
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Nick no.1
aktív tag
Aki nem tud várni a FOTA-n érkező frissítésre, az most manuálisan feltelepítheti FP2-es mobiljára őket.
Telepítsük fel elsőként a QtWebkit.sisx-et, majd a ShareFW.sisx-et! Ezek után pedig a plugineket, melyekre szükségünk van. Végül indítsuk újra a készüléket
[Belle FP2 megosztás-szoftverfrissítések manuális telepítése]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop
-
baddmann
csendes tag
válasz Quasi_modo #4728 üzenetére
Szerintem sem sík az a képernyő...legalábbis a szélénél görbül kicsit. Gondolom pont ezért van az is, hogy a gyári fólia sem ér a széléig a képernyő két oldalán.
-
sadboy
aktív tag
-
félisten
-
MR007RM
addikt
Pár új fotóm A kellemest összekötöttem a hasznossal.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz Auratech #4735 üzenetére
Pedig volt rá idejük belőni őket. A koncertterem már jó ideje üzemel, nem volt panasz a hallgatóság részéről sem hangzásilag.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
sadboy
aktív tag
válasz Quasi_modo #4737 üzenetére
Ez csak próba alapján derül ki szerintem az a kis ív is jelenthet problémát a sarkoknál. És szerintem sem véletlen hogy nem full kijelzős a gyári fólia. Egyébként nem szeretnék erről vitatkozni. Mert szerintem mindenkinek csak elmélete van mert még senki nem próbálta gyakorlatban.
[ Szerkesztve ]
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
félisten
1óra mulva akit érdekel lessen fel ide.
-
MR007RM
addikt
Nagy nap ez telefonilag számomra. Megjött a SanDisk Class10 microSDXC 64GB. Beüzemeltem. Lehet hagyom azt az exfat formatot, nem nyúlok hozzá. Alakulnak a dolgok. Már csak az új állványomat várom.
(#4742) SymbianOS: Gratulálok hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Én most az Gorillapad terén vagyok így. Mikor legutóbb kérdeztem azt mondták beszerzés alatt áll. De egyszer meg fog jönni és akkor ajjaj.....
-
thom79
tag
válasz MR007RM #4747 üzenetére
Szuper, te melyik boltnál akarnád beszerezni? annyi a gond nálam a hh-23al h egyszerre akarom rendelni a tokkal is mert egy feketét akarok én is a fehér telóra ugye... de ha fellelhető lehetne a Gorillapad és az imént emlitett két tartozék egy helyen akkor azt is vennék..!!!
-
félisten
Sokat vergődtök a HH-23-al. Usabolbarmit-et keressétek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest