Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nordican

    tag

    Lassan feladom.
    A linkről, amit jety91 adott, letöltöttem a programot, lementettem a számítógépre, összekötöttem a telefont USB-vel a gépre, rákattintottam a számítógépen megjelenő alkalmazás ikonra és felraktam az OVI Mapsot. Szokás szerint a telefon memóriájából levett (most csak) kb. 15 MB-t, maradt 25. Meg a probléma is. Egert (és a környékét) ha felnagyítom, részletes térképet kapok, meg Pest is bejön részletesen, más viszont nem, és ha teljesen felnagyítom, még az a kevés részlet is eltűnik. Ha viszont wifi hálózatra csatlakozom (illetve csatlakozik automatikusan), minden fasza, tehát gondolom ez is azt mutatja, hogy a memória elég lenne. Nem lehet, hogy valami beállítás kérdése az egész?
    Az alkalmazások között van egy olyan ikon, hogy Hely. Itt a Helymeghatározásra kattintva bejön a Helymeghatár. módszerek. Itt nekem csak a Beépített GPS van bekapcsolva, ez így jó van? (mondjuk azt se értem, hogy ha csak ez van bekapcsolva, miért csatlakozik automatikusan a wifire)

    jety91-nek: Ha az üzeneteknél átállítom a memóriakártyára, akkor ugye nem tudom megtekinteni a már C-n lévő üzeneteimet. Ezeket át lehet pakolni valahogy a memóriakártyára?

Új hozzászólás Aktív témák