Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • palesz53

    senior tag

    válasz tibcsi0407 #4413 üzenetére

    Azt azért ne hagyd figyelmen kívül, hogy a többséget sosem érdekelték custom romok, béták (stb). Csupán egy stabil, jó rendszert akarnak a jelen esetben hardveresen csúcsközeli készülékükre.

    Jelen esetben (is) a userek vannak tesztelőként használva, ahelyett, hogy a cég tesztelne. (Ami "picit" vicces, tekintve hová is pozícionálja magát a cég a piacon.)
    Mert ha meg van annyi fejlesztője, hogy 2 romot vigyenek párhuzamosan, akkor a stabilnak illene teljesen bugmentesnek lennie (és ha már megengedett, akkor teljesen kompatibilisnek lennie mondjuk egy twrp-vel).

    Kernelt változtatni kb főverzióval szoktak az utóbbi években. Jó esetben a béta a stabil rom alapja, szóval tényleg nem tudom, miért kell különféle kernel (vagy épp a fejlesztőknek miért kell kizárólagosan támogatni ezt vagy azt).
    Kicsit bolond világ van itt, legalábbis a korábbi nexusos vonalhoz képest elég értelmetlen.
    (Csak így halkan - miért is jó ez a kvázi széttagoltság a usereknek? Egyetlen készülékes gyártóról beszélünk (na jó, vegyük ide a t verziókat is, legyen 2, bár jelen esetben a 6t inkább csak egy ráncfelvarrás).)

    vezess, kövess, vagy takarodj az útból

Új hozzászólás Aktív témák