Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Halo

    senior tag

    válasz Tex #6941 üzenetére

    pfuuuu
    elég macerás a dolog...
    elkezdtem, de egyelőre feladom - nem is hiszem, hogy folytatni fogom - parasztvakításnak sok idő :)
    felraktam azokat a progikat: Launcher Pro-t, Multipicture Wallpaper, Desktop visualizer
    s leszedtem a w7 packot.
    ezt csak tömörítsd ki valahova, majd másold fel az sd-re egy pl: w7 mappába a gyökérben levő game1, game2, multimedia1-2, tool1-2, loockscreen file-okat.
    A multipicture wallpaper segítségével be tudod lőni, hogy hány háttérképernyő legyen, s azon a képernyőn mi is legyen a háttér. Esetünkben ugye lesz 7 képernyő: game1, game2, főképernyő, multimedia1, multi2, tools1, tools2.
    Ezeket simán lapozgattam is, idáig ok, a dolog :)
    A Launcherrel fogod átszabni az alsó ikonok számát, elrejted a notification bar-t, többek között.
    A desktop visualizer pedig ahhoz kellene, hogy kirakj a képernyőre egy ikont. Én a youtube lejátszóval próbálkoztam - ehhez kiválasztottam iconnak a csomagból a youtube icont, majd hozzárendeltem a youtube aplikációt és... nem engedte, valami miatt nem csinálta meg, itt egyelőre fel is adom/tam, mivel elég macerás így apránként... :)
    Jah, meg azt se tudtam megcsinálni a Launcherben, hogy legyen egy főképernyő (ahogy látszik a videóban), meg legyen loockscreen is - ezeket nem tudtam beállítani.
    A Desktop visualizer feltelepítése után widgeteket adsz majd az asztalhoz - a widgetre bökve fogod majd kiválasztani az ikont, s a futtattandó programot. S azért van a sok-sok képecske, hogy a különböző színű, és méretű ikonokat be tudja adagolni a user a programnak.
    No, közben ügyeskedtem - 2x2-es ikonba kiraktam a gallery-t... A nyűg az ikonok kirakásánál, hogy ha egyszer megalkottad, nem tudod utána módosítani, tehát elsőre kell törölnöd az aláírást, beállítani, milyen színnel jelezzen vissza, hogy megtapogattad, valamint az ikont, programot.
    szóóóval, nem egyszerű az eset, s a parasztvakításon túl egyelőre nem látom más értelmét, mivel ezeket a programokat kell összegyúratni a háttérben a Defy-vel, s szerintem ezek a nagyméretű hátterek, és ikonkák, meg miegymások nagyban memóriazabálók.

    Azért nem néz ki olyan rosszul, az tény :) esetleg... ha megcsinálod magadnak, mentsd le légyszi backupba - s ha átküldöd emailon, szívesen felmásolom, telepítem visszaállítom ;)

    Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Új hozzászólás Aktív témák