- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jazzkifli
tag
Most már pár napja használom a CM7 WhiteRabbitPlus Edition v.1.3 verziót és nagyon tetszik, nem tudom miben jobb mint a sima 7.2,de valahogy jobb. Talán még gyorsabb és stabilabb.
A közelségérzékelő problémáját megpróbáltam orvosolni a csavarhúzós megoldással.
Sikerült!Jelenleg olyan a telefon, amilyennek szerettem volna, úgyhogy boldog ember vagyok
Aláírás
-
lioengland
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni mert feltettem a 720p patch-et és működik is a defy+ ,de nem tudom hol lehet állítani az fps-t meg a fájlformátumot meg a bitrátát?
Köszönöm!! -
törölt tag
válasz lioengland #4954 üzenetére
Ami nem állítható a kamera app Settings menüjében, az másutt sem.
-
alias3t
csendes tag
Sajnos wifi gondjaim CM7.2 vel sem oldódtak meg PEAP-MSCHAPv2 hálózatra nem tudok csatlakozni..
Egy poweruser tanácsára lenne szükségem, vajon milyen hatással lenne a defy-om lelki világára ha, megpróbálnám belehegeszteni a 2.3.6-os updateben lévő wifi drivert, valamint hogyan is kéne kivitelezni egy ilyet?
-
atilo
csendes tag
egy gyors kérdés...
rootoltam a telefont,magyaritottam...
hogyan tudok gyári programot törölni?
a car dock idegesit a leginkább,olyankor is elindul,amikor nem kéne...
válaszaitokat előre is köszönöm... -
duda1978
tag
Nem baj....felrakom most...
-
defymoto
senior tag
Nem kell lassan Motorola Defy+- MÉLYVÍZ topicot is nyitni?
-
carr
őstag
Na, erre kíváncsi lennék. Alap szoftver. 2.3.5. egy nap alatt lemerül. Ha a net is be van kapcsolva, akkor fél. -.-"
Tele van már a padlás... Ha CM7-el, vagy MIUI-val sem lesz jobb, kidobom a 'csába, és visszarakom a kártyát a Nokia 6020ba. -.-
(az a legősibb csajozós telefon itthon) xD360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
mindthecrap
aktív tag
sziasztok, vettem egy fülhallgatót és az első próbát leszámítva nem szól vele se a zene se a játékok viszont a rendszerhangok igen tehát nem a fülessel van baj. média hangerő természetesen fullon... mi lehet a nyűgje?
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
XSiGma
aktív tag
ezzel a hibával vittem ma én is szervízbe,2 hete van nálam a telefon de naponta kell tölteni,úgy hogy alig érek hozzá.kíváncsi leszek mi lesz az eredménye,ha egyátalán csinálnák vele valamit (alapból félek az összes ilyen szervíztől,tapasztalat...),de ha nem lesz semmi változás eladom én is a f@szba.nem pont ezért jártam utána a témának,hogy melyik telefon tud átlag feletti akkuidőt,de enyhén nem jött be a dolog,ráadásul nem 10ft-ot dobtam ki érte,ennyiért azért elvárnám hogy tényleg a leírásnak megfelelően teljesítsen
-
Zolee72
tag
Kíváncsi vagyok mit mondanak neked a szervizben! Hétvégén én is teszteltem az új gyári 2.3.6 frissítéssel a gépet. De alig bírt többet 24 óránál úgy, hogy a szekrényen csücsült. Akkuhasználatot megnézve 50% Phone idle, 50% Cell signal. Szóval, szerintem semmi se futkos a gépen (mondjuk nem is telepítettem fel).
Remélem nem azt mondják neked (a szervizesek), hogy jó ez így, egy okostelefonnak magától kell merülnie! -
Mec
aktív tag
válasz meridaharcos #4970 üzenetére
Nekem ha nincs 3g és nincs wifi, akkor 3 nap. Folyamatos bekapcsolt wifivel, 3g-vel, átlag napi 1-2 óra használattal (folyamatos bekapcsolt képernyő) bír 1.5-2 napot.
mecsystem.uw.hu
-
jeni
félisten
válasz YAS-dude #4974 üzenetére
Árat nem is írtam,az már más tészta.Tudom,hogy drágább.
Viszont a HTC törődik az ügyfeleikkel. Nem hagyja cserben őket.
Ráadásul ICS is kijön majdnem minden HTC-re.
Külön honlap van egyéb telóval kapcsolatos dolgoknak ahonnan le lehet tölteni,mint képeket,mint csengetés hangokat, és egyéb felhasználói témákat,stb...Tudom,hogy ezzel kicsit OFF voltam.
-
fil
őstag
válasz meridaharcos #4970 üzenetére
Sajnos semikor nem repül... elérhetőnek kell lennem
Wifi mindig be van kapcsolva ,és a szinkronizálás megy. Naponta néhány tucat mail ,naptár ,tasks stb. Éjszaka full backup mybackup pro-val. Gondolom ez is fogyaszt valamit.
Otthon is és a munkahelyemen is wifi van. Viszont mivel hétvégén nem is nagyon mozogtam így a mobilnet és gps nem nagyon volt használatban.
Naponta átlagban néhány (3-4) hívásom volt ,meg kb ugyanennyi sms. Ezek viszont callrecorder-rel mennek sd kártyára. (ez is fogyaszthat)
Bluetooth is állandóan be van kapcsolva a kocsitelefon miatt. Viszont játékok nincsenek.
Szóval "okostelefonként" ,de viszonylag mérsékelt igénybevétellel használom. Netezni csak akkor ,ha nem vagyok számítógép közelben és muszáj.
Azt azért megjegyezném ,hogy olyan nagyon nem érdekel ,hogy mennyit bír. Rinka az ,hogy éjjel ne tudnám tölteni ,ha kellene. Az előző HTC-m kb fél napot bírt,. Volt pót akkum ,éjjel meg töltöttem mindkettőt. El voltam azzal is. A használat ugyanaz volt azon is mint ezen. Ez viszont azért jelzi a különbséget.[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Múlthéten én is egy Defy+ tulaj lettem. Nagyon tetszik a telefon, csak van egy gondom vele. Próbálnék az itthoni wifire csatlakozni, de az sehogysem látja. Pedig a wifivel semmi gond, 2 gép + egy x10-es is szokta használni. Mivel lehet akkor a gond? Vmit be kellene állítani a telefonon?Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
fil
őstag
Motorola Software Update-t próbáltad? Itt a Retail.EU-sok már megkapták a frissítést. Nekem német ,arra is megjött. Mondjuk én mindig MSU-n frissítettem. (nem csináltam BLUR accountot ,így nem jön OTA.)
Hoppá! Csak egy gondolat - lehet ,hogy a BLUR accountra szinkronizálás szopná annyival jobban az akkut? -
M_AND_Ms
veterán
Nekem van Blur accountom és nem jött OTA, magam kerestem a frissítésre.
De az aksit se szopogatja semmi se igaz, én a legtöbb autószinkront kikapcsoltam, csak a céges "Corporata Sync"-nek van engedélyezve a naptár és email. A többit (Fb, Gmail, Greader, stb)én indítom manuálisan, amikor kíváncsi vagyok a friss infókraAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
mediumgecso
őstag
válasz Goose-T #4949 üzenetére
Lehet kipróbálnám a Quarx-féle CM-et...
Telepítése ugyanaz mint a másik CM 7.2-nek????Jelenleg CM 7.2-n vok, erre mehet a Quarx-féle egy full wipe után??
Vagy térjek vissza 2.3.5-re előbb??Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
sniphoe
aktív tag
válasz mediumgecso #4989 üzenetére
Ugyanaz, mehet a fent lévő CMre.
Én próbáltam tegnap, igaz sok időm nem volt, de engem nem győzött meg elsőre.
Ha feltetted, beszámolhatnál, hogy szerinted milyen!If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Goose-T
veterán
A félreértések elkerülése végett kizárólag CM 7.2-ről volt szó, csak amit én linkeltem, az egy hónappal újabb build, mint ami itt "közkézen forog".
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
duda1978
tag
válasz Goose-T #4995 üzenetére
Hát én felraktam a rabbikát és jó beszart már megint a telóm.....
Nem indult újra csak beragadt a motorola piros M....
Újraraktam a 2.3.5 -öt oszt meg a 2ndInittel szórakozok.....
Telepítés végigmegy.... kétszer allow és boot menüben már
megint nincs recorvery utáni menü.....[ Szerkesztve ]
-
duda1978
tag
Mindent a leírás alapján csinálok....poén kedvéért leírom,hogy egyszerre kettő telcsire
akarom telepíteni,de nem megy....
Törölni meg nem tudom nem engedi csak a room felrakásakor
tudom eltüntetni -
Geo-tin
csendes tag
Sziasztok!
Defy+-ra milyen romot ajánlanátok? jelenleg gyári 2.3.6on van. Olyan érdekelne, amin működik minden, pl. rádió, wifi, mobilnet, kamera tud már 720p-ben felvenni, stb. De leginkább minden menjen rajta
CM 7.2-ről már hallottam, de nem tudom mennyire jó vagy mi a hátránya, és romot is most raknék fel először, ezért kéne valami útmutató...
Előre is köszi a válaszokat!Csak PÜ-ben érdeklődj! (Nyíregyháza-Debrecen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest