- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerKriszti
csendes tag
Köszi! Erre már én is gondoltam, ha nem találok a jelenségre megoldást.
-
jazzkifli
tag
válasz BerKriszti #3547 üzenetére
Tettél fel esetleg olyan alkalmazást ami okozhatja a jelenséget?
Annak a beállításaiban lehetne körbenézni.Aláírás
-
BerKriszti
csendes tag
Az a helyzet, hogy kb. 2 hete volt, hogy utoljára tettem fel rá alkalmazást és ezt a ki-be kapcsolgatást csak tegnap óta csinálja.
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Gyári telón tudom állítani valahogy az asztalok számát?
Köszi előre is!"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
nortol
senior tag
válasz meridaharcos #3554 üzenetére
Konkrétan a gyári romon, gyári launcherrel nem...
Ellenben pl go launcherrel, vagy adw launcherrel... -
addikt
Mintha írta volna ezt valaki nemrég, s az volt a gebasz, hogy a memóriakártya sérült ill. az azon levő filerendszer. Próbáld ki másikkal vagy gyaluld le és formattáld a telefonnal.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
ITT van, innen olvass vissza. Jól emlékeztem, sérült FAT miatt lehet.
-
nortol
senior tag
válasz Dark Archon #3558 üzenetére
Több szem többet lát, jobban figyel :-)
Grat az emlékező tehetségedhez :-) -
meridaharcos
senior tag
Tetszik ez a go launcher.
Hogyan tudom alapértelmezetté tenni?
Köszi!"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
addikt
válasz meridaharcos #3560 üzenetére
Hát ezen a telefonon sehogy, de mindig azt fogja használni, míg el nem távolítod. Ja, mondjuk, ha van fent még egy, akkor elvileg, ha megnyomod a Home gombot, megkérdezi a listából, hogy melyiket használja és ott be kell pipálni a... pipa helyét.
[ Szerkesztve ]
-
meridaharcos
senior tag
válasz Dark Archon #3561 üzenetére
Ok, köszi!
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
BerKriszti
csendes tag
Köszönöm szépen, megpróbálom.
-
sheep
addikt
válasz Dark Archon #3561 üzenetére
hogy érted hogy ezen a telefonon sehogy?
én úgy tudom hogy simán alapértelmezetté lehet tenni androidon bármit (pl launchereket), ha több van belőlük
legalábbis az eddigi összes telefonomon így volt (a defyn is)9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
addikt
Így van. Kivéve ezen a telefonon, mert a Motorola BLUR eléggé bele van gyomlálva a rendszerbe, úgy néz ki. Azaz nem jelenik meg a telepített programok közt, így ha csak egy Launcher-t raksz fel, nem is lehet alapértelmezetté tenni. Nem jelenik meg a Blur, mint launcher, mint pl. SE X8 esetében a SE saját felülete. Nem tudom máshogy leírni, ez van.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Dark Archon #3565 üzenetére
értem mit mondasz, de nálam a defyn úgy nézett ki hogy felraktam a laucher prot és mindig az töltődött be, ennyi
számomra lényegtelen hogy felajánlja e a választás lehetőségét a home gomb megnyomására
csak ennyi a működésbeli különbség?9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
addikt
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Dark Archon #3565 üzenetére
"...bele van gyomlálva..."
Gondolod a 'kigyomlál' ellentetje a 'begyomlál'? ;-)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
addikt
-
Ferenc9292
csendes tag
Sziasztok Fórumozók!
Abban szeretném a segítségetek kérni,hogy a Motorola defy+ készülékemben a rezgést hogyan tudnám kikapcsolni az üzenetek írásakor?
A beállítások menüben a rezgés opciót kikapcsoltam, de ennek ellenére a képernyő feloldásakor ill. üzenetek írásakor rezeg.Előre is köszönöm a segítséget, várom a válaszaitokat!
Üdv.
Ferenc -
tomlac14
tag
válasz Ferenc9292 #3570 üzenetére
settings>sounds>haptic feedback elől vedd ki a pipát
-
törölt tag
válasz Ferenc9292 #3572 üzenetére
A billentyűzet beállításaiban van Vibrate on keypress, Sound on keypress állítási lehetőség.
-
tomlac14
tag
válasz Ferenc9292 #3572 üzenetére
ja, üzenetek írásánál: language&keyboard->multitouch keyboard->vibrate on keypress menüpont
ez már tutimegelőztek...
[ Szerkesztve ]
-
dlaccc
aktív tag
Megjött a Defy+ Nagyon szép és gyors. Vízállóság se kamu, simán fürdött a csap alatt egyet
-
Ferenc9292
csendes tag
Köszönöm szépen a gyors választ, MŰKÖDIK!
Még egy kérdésem lenne hozzátok.
A készülék ma érkezett meg - ebből kifolyólag nézzétek el a laikus kérdéseimet - és a telefonáláskor a mikrofon nagyon recseg.
Olvastam,hogy a sima defy-nél ez típushiba volt, de ez már a pluszos változat, ennél már kiküszöbölték ezt a hibát - állításuk szerint.
Mit gondoltok, mi lehet a gond? -
törölt tag
válasz Ferenc9292 #3576 üzenetére
Mármint azt akartad írni, hogy a hangszóró recseg? Merthogy az volt régebben típushiba jellegű jelenség. Manapság már tényleg nagyon-nagyon ritka, de a jelek szerint néha előfordul. Vidd vissza három napon belül, és cseréltesd ki!
szerk.: a mikrofonnal nem szokott baj lenni, régebben sem![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ferenc9292 #3578 üzenetére
Akkor továbbra is az a válasz, hogy a hangszóróhiba volt régebben típushiba jellegű, a mikrofonnal még ritkán se szokott baj lenni, ezzel együtt, három napon belül menjél és cseréld ki a készüléket másikra.
-
10-11
csendes tag
sziasztok ismét!
amint időm van - találok kérdéseket
így most 2 kérdésem is lenne egyszerre,
1., motoblur "kitörlése", megszüntetése, bármi (sajnos reggeltem...)
2., van olyan "program", mellyel nokia-üzemmód-féleséget tudok a telefonomra telepíteni?
nagyon köszönöm előre is! -
vizhordo
csendes tag
Sziasztok!
Gyári T-s Defy+-om van. Egy ideje, ha hívnak, 2-3 másodperc, mire megjelenik a kijelzőn a hívás, és ha felveszem, vagy hallom, vagy nem... Ha megnyomom a kihangosítást, akkor hallok mindent, ha vissza kapcsolok hangszóróra, vagy igen, vagy nem?????????
Mitől lehet ez? Esetleg valami memória gond, mert nagyon lelassult, vagy ennek semmi köze hozzá. vagy toljam szervízbe????
Lassan bánom, hogy a fiamnak adtam az öreg Defyt, mert ez olyan lassulásokat produkál, hogy megdöbbenek, ilyen a CM7 alatt fél évig sose volt... -
Geo-tin
csendes tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem egy Defy plus-t szeretnék vásárolni, ám a mai nap egy jó barátom azt állította, hogy az egyik helyi gsm-be nem igen ajánlották a defy+-t több ismerősének még régebben mivel gyakran volt vele probléma és vissza kellett vinni szervizbe vagy kicserélni...
Ezért fordultam most hozzátok, hogy nektek mi a véleményetek, mit hallottatok róla, vagy mi a tapasztalatotok erről...u.i.:60k körül szeretnék telefont venni(használtan újszerűt), ha tudtok ettől jobbat ami androidos és jól teljesít minden téren(multimédia és stb.), akkor azt is szívesen várom
Előre is köszi!
Csak PÜ-ben érdeklődj! (Nyíregyháza-Debrecen)
-
nortol
senior tag
válasz Geo-tin #3583 üzenetére
Ebben a topikban csak olyan emberektől olvashatsz hozzászólásokat, akik SGS II-őt szerettek volna, de a pénztárcájuk határt szabott vágyaiknak, így hát maradtak a motorola defy+-nál, mint következő legjobb lehetőség... :-))))
Ezzel szerintem mindenre válaszoltam, amit kérdeztél és tudni is szerettél volna a 60 ezer forintos árkategóriás telefonok legjobbjáról :-)))
Az "egyik helyi gsm-nél jólinformált barátodra" pedig csak azután hallgass, miután már itt is mindenki elmondta a véleményét :-)
Vagy majdnem mindenki...
[ Szerkesztve ]
-
nortol
senior tag
A telefonhívások rögzítése tökéletesen működik defy+-on!
Kipróbálva és tesztelve van! -
BerKriszti
csendes tag
Megpróbáltam, nem segített. Sőt kivettem a kártyát és e nélkül is továbbra is fennáll a jelenség.
-
törölt tag
válasz Geo-tin #3583 üzenetére
Régebben, a sima Defy-ok esetében az átlagosnál sűrűbben fordult elő hangszóróhiba, de hamar javítottak a konstrukción, mondhatni kiküszöbölték a típushibát. Ettől eltekintve kifejezetten alacsony volt mindig is a meghibásodási statisztika, a Defy+-nál pedig eleve. Bátran megveheted, még ma is a legjobb ár/érték arányú mobil a Defy/Defy+.
-
Geo-tin
csendes tag
válasz #71562240 #3588 üzenetére
Rendben, így meggyőztél. Már csak annyi a kérdésem, hogy az active-ot vagy a defy+-t ajánlanátok jobban? úgy néz ki, h kb. mindkettőt ugyan olyan áron megtudom venni, így csak el kéne dönteni h melyik legyen...
Activeban csak az vonz, hogy a képernyője sokkal strapabíróbb, mert nem gorilla glass...
Nektek fólia nélkül mennyire strapabíró a defy+ kijelzője? nehezen karcolódik, vagy könnyen?Csak PÜ-ben érdeklődj! (Nyíregyháza-Debrecen)
-
Geo-tin
csendes tag
A SE Active tudtommal Dragontail üveggel van ellátva, ellentétben a Defy+-al amin Gorilla van.
Ezzel csak azt akartam hangsúlyozni, hogy a Dragontail strapabíróbb, erősebb, karcállóbb mint a Gorilla az eddig bemutatott tesztek alapján.
Ezért szerettem volna a Ti véleményeteket kikérni, hogy nektek mennyire karcolódik a Defy+, mert valaki azt is mondta hogy az ő Defy+-ja tiszta karc...u.i.:egy kis strapa teszt az active strapabíróságáról. Ugyan ezt kibírná a Defy+?
Választ előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz Geo-tin #3591 üzenetére
A kijelzők mérete és felbontása közötti különbség eleve összehasonlíthatatlanná teszi a két telefont. Más kategória. Nincs egymáshoz közük.
A Gorilla erős és tartós, de természetesen sem ez, sem a Dragon nem arra való, hogy karcolásszák. Vigyázni kell mindegyikre, és akkor nem karcolódnak.[ Szerkesztve ]
-
Geo-tin
csendes tag
Köszönöm az összes eddigi választ, sokat segítettetek!
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy mivel angol lesz a defym, így szeretnék magyaritást tenni rá, ám nem tudom hogy az garancia vesztéssel jár e... ill. megéri e a gyári defy+ romját lecserélni bármelyik más romra ami stabilan fut mindenféle hiba nélkül, és gyorsabb, vagy a gyári kiválóan teljesít?
Előre is köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
Trolee
aktív tag
Szerintem kifogtam két típushibát. Oldalt az imbusz fejű csavaroknál lévő kis műanyag rész 3 csavarnál elrepedt, ill. a hangszórója beporosodott vagy vizesedett, de minimálisan hallom akivel beszélek. Addig oké hogy visszaviszem, de számíthat bármit is hogy magyarosítottam ill. 720p van rajt? Bár a rendszerhez nem kell hozzányúlni a javításnál, de ők sem fognak a szervízbe?? Köszi előre is a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest