- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
bigadam94
tag
Nem rossz, nem rossz..
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
VictorHUN
aktív tag
Get over here and scorpion wins
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Thodeus
aktív tag
Kung Lao kivégzése nagyon awesome
-
Gude
senior tag
Csatlakozom Kung Lao kivégzése brutálra sikerült!
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Pubszon
veterán
Ugyan ez a videó már volt, csak nem volt alatta zene, meg talán rosszabb minőségű volt.
Egyébként jó.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Sicilian
addikt
De kár, hogy nincs konzolom
nothing is true everything is permitted..
-
Tituka
senior tag
ez tetszik, jó kis játék lesz
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Polllen
nagyúr
Az elején arra gondoltam, hogy mk4 felturbózott grafikával, de azért látom valami újítást sikerült kicsiholni
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
BloodyEddie
őstag
Mi a rák ez a zene? Eddig nem ilyen volt az MC theme, nem?
-
DonMedve
addikt
Mi lesz ennek a résznek a pontos cime?Valaki meg tudná mondani!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Kanczy
veterán
Egyértelműen must buy... semmiért nem hagynám ki. Visszatért a Mortal!
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
dupla, sry
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
james001
veterán
nagy ez a mjúzík
am jöhetne már vmi videó más karakterekről is,pl. Liu Kang...https://psnprofiles.com/kazama001
-
infectedmann
őstag
És persze ez sem lesz PC-re
Vennem kéne már egy konzolt -
Isee
senior tag
Tetszik, főleg az, hogy bizonyos képességeket meghagytak benne (pl reptile méreggömbje vagy mije...stb), csak ezek az in-game csonttörések nem nagyon adják...., de ezt leszámítva ígéretes
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
don_peter
senior tag
Egyet értek! Ez a videó ugyan az, ami már egyszer be lett linkelve csak ezt kicsit összevagdalták és tettek alá zenét, ami persze elvette az eredeti hangulatát. Jó lenne már egy kis infómorzsa, hogy hol tart a fejlesztés illetve mikor jelenik meg.
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
bishoplogan
senior tag
válasz BloodyEddie #11 üzenetére
Ez pedig a Mortal Kombat film egyik főcímdala, még 1995-ből Lásd Stáblista
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Urak egy kérdés!A mortal kombat vs dc universe kódjai megvannak valahol magyarul?Nagy segitség lenne megköszönném!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Autós topik
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest