Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bigsee

    addikt

    válasz BB9360 #23044 üzenetére

    Bár nincsen Priv-em, sokáig nézegettem én is. És ennyiben is maradtam. BB OS10 függőként azt mondtam, soha Android, de ez a jövő, úgy látszik... :U

    1. Van-e jelentősége, hogy itthon vagy kint használja a Priv-et, azaz van-e olyan változata, ami vhol nem jó, kell-e erre figyelni?
    Nincs, ha GSM van, akkor gond nem lehet. USA-ban már problémás lenne.

    2. Az, hogy megállt a 6-os Androidon és nem is fog mozdulni, okoz-e bármilyen problémát?
    Háát, ha a biztonsági update-k nem jönnek le, akkor a virnyók fognak...(nem tudom egyébként milyen szörnyű vírusok garázdálkodnak Android fronton, nem emlékszem, hogy bármire is felkaptam volna a fejem az elmúlt években, hónapokban...) Még ha az oprendszer nem is frissül (ami akkor gáz, ha az új progi megkívánja a frisebb Androidot), én ezért aggódnék.

    3. Olvastam, hogy valakiket nagyon zavar a kijelzője, ez vajon mennyire személyfüggő? Vagyis ténylegesen több embert zavar, mint az normális lenne, és így nagyobb a veszélye, hogy őt is?
    Ha OLED akkor az van akinek maga a pokol, van akinek a menny(ország). Márpedig ez AMOLED. Emberfüggő.

    4. Nagyon szórnak az árak: Partnero és XXL GSM 80k, mások bőven a duplája. Ennek vajon mi az oka? Szabad tőlük venni, vagy felejtős?
    Ha rendes gari kell (és nem a szoftvergari), akkor a félár sztem felejtős...

    5. Bár ez nem annyira idevaló, de azért az összehasonlítás talán még belefér: ha 80k körüli Privet nézzük, akkor egy egyetemista számára (elsősorban facebook és fb messenger, web böngészés, esetleg email, pár telefonhívás, hasznosabb applikációk: értsd térkép/navigáció, tanuláshoz appok, időjárás --- játék eddig nulla, ok, azon a Sonyn ez nem is volt kérdés) ebben az ársávban mi lehet még jó/jobb ajánlat?
    Passz. Ez az ársáv nem a csúcsról szól, én ha most vennék Androidot, akkor Huawei/Honor szinten nézelődnék, esetleg Moto.

    De persze a fentiek szubjektívek nagyon!!!

    [ Szerkesztve ]

    MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

Új hozzászólás Aktív témák