- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz DummyBoy #361 üzenetére
Olvasgatva a topikot, tehát annyi dolgom lesz csak, hogy felrakom a legutolsó hivatalos EU FW-t, beállitom a programokat, amiket használ, és kész...
Semmi buhera, semmi mókolgatás, használja és örül?
Pontosan Eszeveszettül jó ez a Flyme
BoC1ka: Hardware Info is ennyit ír, de ez rendben van, pl. ilyen az S4-es Samsung HW infoja: [link]. A RAM egy bizonyos részét lefoglalja a GPU és egyéb háttér-rendszer funkciók pl. a kernelből. Ehhez már a UI szinten nem férsz hozzá, ez minden Androidos telónál így van.
Dalvikot használok én is, az ART egy kicsit megbízhatatlan ezen a telón 4.4-en, majd a Lollipoppal
[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
válasz DummyBoy #370 üzenetére
Az a gond a Swiftkey-el és a Google-billentyűzettel is, hogy kínszenvedés velük szöveget gépelni, pontosabban javítani. Az előző hozzászólásomat telóról írtam de majd agyvérzést kaptam mire megírtam. Csak abban az esetben tudok a szöveg tetszőleges részébe kattintani, kurzort odavinni, amennyiben az aktuális szót minimum egy szóközzel elhagytam, viszont az is csak addig tart, mert miután belekattintok a kívánt szóba onnan ismét nincs menekvés, csak ha szándékosan elrontom a szót egy szóközzel vagy visszatörlöm teljesen. Ezt a jelenséget feltehetően az automatikus szófelismeréssel és vagy hibajavítással lehet összefüggésbe hozni mert az aktuális szó mindig aláhúzottá válik, de hiába kapcsolta ki teljesen a hibajavítást, nem változik semmi. A gyári bill. pl nem csinálja ezt, de szavakat sem ajánl fel, viszont nincs olyan jó mint az előbbiek, ráadásul mivel jelenleg "A" verziós kínai FW van fent, nem kínál fel ékezetes karaktereket sem.
Na és még ehhez jön a kurzormozgató fogóka hiánya is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest