- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
Jó lesz ez, csak nekem már nagy...
*** Be prepared! ***
-
törölt tag
Nem olyan nagy talány amúgy, hogy mondjuk egy headset megoldja a telefonálós problémát. Itt kb mindenkinek headset lóg a füléből az utcán, de a kollégák irodában is úgy szoktak telefonálni sokszor. Nem csak tepsiről, szifonról is. Viszont telefonáláson kívül leginkább olvasásra, filmezésre, böngészésre, üzenetküldésre használják a telefont, aminél nagyon jól jön a nagyobb kijelző.
-
törölt tag
Nem csak te, vagytok még egy páran
Mondjuk én az ázsiai használatra hoztam példát. Sokan itt eleve kézírás felismerést használnak, annál nem gond a nagyobb kijelző. De igazából nekem a swype alatt sem annyira gond, bár mondjuk N7-en már karból kell a gesztusokat húzni, mert túl nagyok a gombok Igaz, hogy le lehet venni kisebbre tableten a billentyűzet méretét, akár úgy is, hogy ne érje át teljesen a kijelzőt.
Egyébként nem értem, mindenki él-hal a (fektetett) qwerty-ért, hogy azzal milyen jól lehet két ujjal gépelni, most hogy elég nagy a képernyő, és kifér a rendes qwerty, már egyből baj lesz? -
rankesz
veterán
válasz #16820480 #60 üzenetére
Ezt most történetesen PC-ről írtam..., a hasnyálok pedig beépült a PH!-s szókincsembe (c) tariattila
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
A szövegbevitel kényes terep. Eddig Nokia Lumia 920-amon volt a legjobb a kijelző érzékenysége és pontossága miatt. Erre rátesz egy lapáttal a szifon még. Hiába 4", ha jobb az érintőpanel benne. Éppen ezért jobb is rajta írni. Furcsa, de ezt tapasztaltam ez az egyik ok amiért olyanom lesz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
fojuzer
aktív tag
Hm nos öszintén?hány Magyarinak van valamely komoly Kinai teloja?hányan tudnak meggyözödni milyenek,saját kezüleg?, Nem sokan! hiszen hivatalosan joformán csak szak cikk,ill fényképek vannak,ere vagyunk utalva! /igen vannak,külker,diplomata,s egyébb kinai kapcsolat hivatalbol/ Átlag Magyarinak sajna ezek biz mind az "Ár" mind beszerzésük miatt nehézkes4 Marad a jól bevált szak ujságok által közölt cikk,fénykép!Viszont ezekböl több is lehetne,néha-néha tán még teszt leirással bövitve.!
föolvaso
-
kutkut
addikt
válasz Cyberpunk #66 üzenetére
Én is jelentkezem, ha nem is olyan komollyal, mint az oppo.
BTW, nekem pont a szifon szövegbevitele nem tetszik. A kijelző szélén (direkt) nem érzékel elméletileg azért, hogy ne nyomj rá véletlenül... de nekem direkbe se nagyon sikerül. Tudom, én vagyok a béna.
Meizu MX3 32GB
-
Zodiacus
tag
Az összes ilyen telefont Gorilla Glass kijelzővel szerelték fel?
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Sziasztok, gyors kérdés:
ez a telefon létezik fekete hátlappal? Mert sehol nem találtam ilyet, ellenben egy webshopon ahol most 160 euróért vesztegetik úgy írják: black. Valaki? (nekem fehér hátlappal kellene, élek a gyanuval hogy a black az előlapra vonatkozik)
-
Zodiacus
tag
Fehér a hátlapja mindnek. Lehet rá venni után gyártott hátlapot az Aliexpressen minden színben. Ennek a telefonnak van egy klónja Magic Mx3 névvel, de annak is fehér a hátlapja. [link]
Én innen rendeltem Magyar kétéves garival. Itt is feketének hirdetik. : [link]
Hátránya, hogy nem lehet frissiteni a Flymet mert a Cseh O2 belepiszkált. Márciusra viszont a gyártó igérte ezekre is a firmware-t.[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Köszi, én is innen rendeltem (a szlovák mallról de az ugyanaz), azt mondjuk nem tudtam hogy nem lehet hivatalosan frissíteni Mi történik ha mégis frissíteni akarom a hivatalos updatel?
Szerk.: végigolvastam a cseh fórumot. Hát a helyzet az hogy folyamatosan kamuznak, volt már 3 időpont is, a Meizura mutogatnak, most a legújabb az május, gondolom májusban majd augusztus lesz ésígytovább. Szóval marad az unoff. update
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Na rendesen megkavartam a szart az O2-nél és a Meizunál is,a Meizu azt állítja nem dolgoznak semmin, az O2 pontosabban a TCCM feladata lenne az update (magyarul hazudnak), és lépnek az ügyben.
-
tokyo2
tag
válasz blueMerle #75 üzenetére
Ezt mondjuk eddig is tudtuk.. hogy nem lehet várni frissitésre. miért is.?... nem forgalmazzák már O2 nél minek fekjlesszék?
De ha a leirás alapján figyelmesen végigcsináljátok /ha gond van inkább irjatok/ akkor már az összes megjelenő frissitést a meizu hivatalos recoveryjével és a hivatalos update jével lehet bármikor frissiteni.
Ezért érdemes... különösen, hogy várható rá a lollipop is... Samsung s4 pcocesszor és arra már kinn van a /nem/ vagy hivatalos Loli.
Jó munkát...
Sztem egy csúcs készülék tulajdonosai vagyunk itt
TOP készülék még ma is!
Ennyi pénzért ajándék volt!
[ Szerkesztve ]
-
Zodiacus
tag
Feltettem én is a a Kit kat-os firmwaret. előtte 32 000 Antutu pontot ért el a teló, frissités után csak 26 000 et. Viszont a szabad ram 600Mb lett. Ha az akkut átállitottam nagy teljesitményre akkor újra már 30 000 lett. Van Flyme OS 4.1.3.5I -nél újabb, megbizható firmware?
-
Zodiacus
tag
Nem vettem még észre semmit. Először mintha a nagyobb felbontású videóknál nehezebben ment volna az előre tekerés mint előtte, de azóta nem vettem észre. A fotóknál nem találom, hogy hol lehet bekapcsolni azt a funkciót ami a képet fel cimkézi a Gps pózicióval. Viszont több a beállitási lehetőség a 4.4 -en.
-
hunaqua
addikt
Ezekhez csinálnak custom Rom-okat? Pl: Miui,CM12,stb?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz blueMerle #83 üzenetére
Ez egy nagyon jó telefon,de én már csak ilyen "Romolgató" vagyok.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Zodiacus
tag
Ha lesz hivatalos frissités akkor azt a telefon megtalálja a "rendszerfrissités" -re kattintva?
-
blueMerle
veterán
-
Zodiacus
tag
Itt az újabbfrimware. Flyme OS 4.1.7A. [link]
Ez nem nemzetközi. Vagyis nem lesz rajta Magyar nyelv? Viszont ha nem csinálom meg a clear data-t akkor megmarad?! Amúgy azt irják róla, hogy stabil. Valaki felrakta már ezt? -
rasky
senior tag
Lehet veszek egy ilyen készüléket. Kérdésem a következő, értesítések megjönnek időben és jelzi is a LED?
Illetve mennyire melegszik a telefon használat közben? -
hunaqua
addikt
Rakd fel a V5-re a CM12 Rom-ot,és tökéletes minden.
-
rasky
senior tag
-
hunaqua
addikt
Nekem is 1GB-os V5 van,az meg tökéletes.Piszkálja viszont az én "csőrömet" is ez az MX3, vagy a Lenovo P70.
rasky
Felesleges a hasonlat egy 100usd-s telefonnal.Egy biztos,ebben az árban a ZTE V5 verhetetlen,de MX3 is üt.
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
Megrendeltem a készüléket, kíváncsi leszek, elvileg hétfőre itt van 59.200 Ft-ért.
P70 vállalhatatlan fotókat készít, így nálam az kiesett.
-
-
blueMerle
veterán
Természeteen "bontott" mivel a TCCM Európában rakta rá a lokalizációt Ez így van kb. többszáz más készüléknél is, a legnagyobb gyártóknál is. Nade ettől még vadonatúj, fóliás készüléket kaptam, kábellel (töltőt néhány nagy gyártó sem mellékel).
Ezért lemondani egy ilyen ajánlatot, nagy butaság volt Egy töltő (ha nincs otthon ) 2 dollár az Alin...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Építő/felújító topik
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest