Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Rakd fel a V5-re a CM12 Rom-ot,és tökéletes minden.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Nekem is 1GB-os V5 van,az meg tökéletes.Piszkálja viszont az én "csőrömet" is ez az MX3, vagy a Lenovo P70.
rasky
Felesleges a hasonlat egy 100usd-s telefonnal.Egy biztos,ebben az árban a ZTE V5 verhetetlen,de MX3 is üt.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
-
blueMerle
veterán
Természeteen "bontott" mivel a TCCM Európában rakta rá a lokalizációt Ez így van kb. többszáz más készüléknél is, a legnagyobb gyártóknál is. Nade ettől még vadonatúj, fóliás készüléket kaptam, kábellel (töltőt néhány nagy gyártó sem mellékel).
Ezért lemondani egy ilyen ajánlatot, nagy butaság volt Egy töltő (ha nincs otthon ) 2 dollár az Alin...
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Ember ne írj már ekkora butaságot.
Nem a Mall vette ki, hanem a TCCM, az Európai forgalmazó, a lokalizáció miatt (máshogy hogy az úristenbe tennék rá?). A készülékek vadonatújak.
Egyébként ha tudni szeretnéd ezek a Cseh O2 raktáron maradt példányai amit nem adtak el.
Persze, vegyél amit akarsz, nekem mindegy
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Fingod sincs a dolgokról.
A Telekom egy gigapartner bármely mobilgyártónak, akik még a gyárban, előre specifikált kritériumok alapján gyártanak a Telkomnak.
A TCCM egy kis forgalmazó aki eldöntötte hogy forgalmazza a Meizu, de a Meizu nem gyárt külön az Európai picara, a TCCM-nek lokalizált verziót ezért kell a forgalmazónak kivenni és lokalizálni, nem a webshopnak. Erre a Mallnál se ember se kapacitás nincs. Tudom, mert dolgoztam velük együtt. A Mall-al, igen. Ráadásul évekig foglalkozott a cégem kínai telók behozatalával, a STAR certified partnerei voltunk, pontosan ezért tudom hogy tömény bullshit amit írsz, teljesen mindegy hol dolgoztál (ha pedig ott így mentek a dolgok, szép kis hely lehetett)
-
hunaqua
addikt
Te aztán tudsz élni! Minden nap veszel egy Meizu MX3-at!
-
hunaqua
addikt
Akkor úgy néz ki,hogy nem lettél bele elsőre szerelmes...
Én már rendeltem egy IMAK Crystal tokot is az Aliról.
[ Szerkesztve ]
-
tokyo2
tag
Korrekt vélemény!
Az akkuról annyit, hogy a meizu fórumon is olvastam, hogy az elején sokan panaszkodtak...De.. és ez a lényeg állítólag pár le-fel töltés után javult a helyzet.
Nem tudom bebeszélem magamnak vagy nem, de az elmúlt időben nálam is jobbnak tűnik a napvégi %.
De az is lehet, hogy kevesebbet nyegtetem már.
Szóval az 1 napot lazán bírja... másik telókkal is így volt éles használatban.
Én attól nem lennék boldogabb, ha csak minden másnap kellene töltenem....
Még a végén eltéveszteném, hogy melyik a másnap -
-
blueMerle
veterán
4 óra 16 perc. Full fényerőn.
Én értem hogy berágtál a telefonra, a Mallra, az egész világra de nem tudom mit akasz itt bizonyítani Ez egy kibaszottul fullos telefon amit jelenleg apróért lehet megvenni. Ennyiért nincs semmi hasonló, még Kínából sem ami megközelítené. Persze, Te használtat kaptál, gyorsanmerülőset meg hibásat meg bevilágítósat, ésatöbbi Mint írtuk, elég valószinü hogy egy hibásat kaptál, de nekem egész más elméletem van a telefonvásárlásoddal kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Nem vettél Te semmit, aztán ki néz kit hülyének
Mit tapasztaltál? 1 nap alatt? Aztán visszaküldöd mert bevilágít és gyorsan merül? Normális ember ilyenkor cserét kér. Andersen rokona vagy?Az akkus dologra meg tessék:
http://blog.gsmarena.com/meizu-mx-3-battery-life-test/
Web browsing: Meizu MX3 7:09
Na, matekozzunk egy kicsit? S4, Z1, Nč mind bőőőven alatta teljesít de hát ugye ez sem valós
[ Szerkesztve ]
-
tokyo2
tag
Jó a link
Error (404)....
Szerintem ennyire ne vaduljatok... izlések és pofonok... volt egy pár xiaomim samsungom kínaim és a többi...
Summa summárum hasonló használó vagyok évek óta telefon témában, hasonló appokkal.
Nekem határozott véleményem, hogy az átlag telóknál semmivel se rosszabb az akkuidő söt inkább jobb, így lassan egy honap alatt ezt tutti állíthatom...
Persze vannak jobb akksi idővel telok... szarabb szofterrel és még szarabb hardverrel ennyi pénzért!!!Ja és Peace srácok, ez csak egy teló nem egy csaj
Én Mi 3 kaliberü telonak tartom illetve S4-el egyenrangunak...mindkettőnek ilyen kb az üzemideje...és a tudása!
ui: Nézzetek bel pl. az Umi Zero topikba és utána gondolkodjunk el, hogy hol a helye ennek az akksi mizériának
vagy még másik 100 kínais topikba
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest