Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
Meteorhead #5 üzenetére
OK, így világos. Szerintem a "függéssel" nincsen probléma amíg az rendes mederben folyik és nem élnek vissza vele. Ezzel a nyilatkozattal AMD a "nem élek vissza vele" verziót választotta. Konkurenciánál is sok mindentől függenek de egy rendes licenszelés után tudomásom szerint igen nagy segítséget kapnak a felhasználáshoz és implementáláshoz (egy szakmabeli ismerősöm tájékoztatott erről).
-
pepeno1
tag
Nekem az jött át, hogy közzétették ,hogy ez nem lesz nyílt forrású. Aztán páran szóltak, hogy ez nem lesz jó ennek meg ennek a cégnek, és erre az AMD a nagy részét megnyitotta.
Személy szerint nekem tetszik az AMD hozzáállása a dolgokhoz. Sokkal nyíltabbak ilyen téren, mint az nVidia. -
Duck663
őstag
válasz
Meteorhead #5 üzenetére
Nv physx-e esetében miről beszélünk? Még csak esély sincs arra, hogy konkurens termék gpu-ján fusson. CPU-n is elavult utasításkészletet használnak. Ez talán növeli a bizalmat?
-
válasz
Meteorhead #1 üzenetére
Szerintem meg az AMD ebből épp hogy jól jött ki, mert az csapódik le ebből, hogy hallgattak a felhasználók és a partnerek visszajelzésére és meggondolták a döntést, kvázi ők a jófiúk színében tetszelegnek.
A Huaweies példa szerintem nagyon rossz, mert az már hosszú ideje húzódik és egyébként is a Huawei szerette volna használni tovább a Google licencet, csak hosszútávon megkötötték a kezét és kénytelen volt más után nézni.
-
Raysen623
addikt
válasz
Meteorhead #1 üzenetére
Nem hinném hogy ilyen gyors ütemben távoztak volna az érintettek. A Huawei pedig szerintem rossz példa. Kína már egy ideje önálló és kellően sok lekötetlen tőkével rendelkezik ahhoz hogy globálisan terjeszkedjenek továbbra is. USA számra nagyobb hátrány az olcsóbb munkaerő és gyártósor elvesztése adott esetben. A jövőben nehezebb lesz versenyképes árú terméket előhozni, főleg elektronikai cikkek terén.
-
Meteorhead
aktív tag
Ezt sikerült elég bénán kommunikálni AMD részéről. Kíváncsi lennék, hogy mennyi kárt sikerült ezzel okozni: mennyi arcot veszített ezzel AMD, hogy válság kezelés üzemmódban sikerült visszakozni, és hányan fognak ezután alternatívák után nézni. (Hasonlóan az USA vs. Huawei kardoskodás, ami ha végeredménybe Kína önállósodásához vezet, akkor nettó veszít rajta az USA.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ezzel megszűnt a Steam Audio 2.0 körüli bizonytalanság, illetve a Unity és az Unreal Engine fejlesztése is haladhat tovább a 3D-s hangzás szempontjából.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- LG OLED Televíziók -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest