Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Huntszy

  tag

  válasz eldiablo #4 üzenetére

  Kellett volna de még Béta a játék tehát nem elvárható, hogy minden tökéletes legyen benne és hibátlan, minden apró dologra gondoljanak benne és kezeljék. Ezért béta. Különben stable release lenne.

  Évtizedek óta jönnek ki játékok az elkészültés és minőség széles skáláján. A HW dolga lenne nem a játéké, hogy biztosítsa, hogy semmi esetre se fő meg. Az elcrachel az egész gép és kell a reboot oké. Ha ez kell, hogy megelőzzön egy maradandó károsodást a rosszúl megírt SW miatt akkor ez van. De, hogy nem tudja biztosítani a saját épségét normális működés közben az gáz. Mert az, hogy a játék tolna a VGA-ra 8000 FPS-t az sztem még normál működés, ha nem tud annyit kiszámolni akkor számoljon ki kevesebbet, korlátozzon le, kezdjen el laggolni.

  Ha telibe lövi a gömbvillám a tápot és rákerül a VGA-ra több kilowattnyi áram az már nem nomrális működés, nem tud ellene védekezni. De az, hogy egy játék túl sok framet számoltatna a VGA-al erre elnyekken az szerintem már régen baj a HW gyártó részéről (vagy aki a firmwaret írja, ennyire nem ismerem a low level dolgokat és annyira nem is érdekel, hogy a fenti vidit végignézzem ahol gondolom végigveszik).

Hozzászólok Aktív témák