- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristoof92
tag
Android 14 DP1 elérhető
-
hard74
senior tag
válasz tatomi92 #3153 üzenetére
Szerintem ha átállítod a hívás preferenciát wifi hívásra, akkor alapból wifin indítja a hívást, legalábbis OnePlus-on így volt, és ott megjelent a Vowifi ikon is az értesítési sávon.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
TaylorPro
addikt
válasz kristoof92 #3151 üzenetére
Köszi! Zajlik az élet a Pixeleken rendesen.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
tatomi92
aktív tag
Ilyet nem ir ki, sot utana olvastam, repulogep modban bekapcsolt wifivel is tudni kellene hivast inditani, de nem engedi. Lehet csak a kapcsolo jelent meg, de tenylegesen nem mukodik (bar korabban a Hentai-on is probaltam es ott sem ment).
iPhone 14 Pro & Google Pixel 7
-
natë
nagyúr
Kinn a februári Hentai
-
tomp
félisten
válasz tatomi92 #3163 üzenetére
Itthon ROW konfiggal a Telekomon kívül minden szolgáltatónak megy a VoLTE-je és a Digi VoWiFi is mivel mindenki szabványos IMS-t használ.
A Telekom viszont eltér tőle. Ők is ROW-al dolgoztak(mivel a teszt laborban a 3GPP ROW van használatban) viszont végül módosították, hogy nehogy már működjön...
Amúgy a Telekom konfig szintén megy mindenkinél. -
redst4r
tag
Hentai-on a frissítéssel megoldották a Netflix, Hbo lejátszási problémát is. Tényleg nagyon profi a srác, most abszolút tökéletesnek tűnik a rendszer.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok beköszönök egy fehér P7 Pro-val!
P6 Pro-ról váltottam!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
natë
nagyúr
Ez az új Hentai build nagyon pattogós lett
-
natë
nagyúr
válasz szabi__memo #3170 üzenetére
Ne légy negatív.
-
natë
nagyúr
válasz szabi__memo #3172 üzenetére
-
szabi__memo
nagyúr
-
tatomi92
aktív tag
válasz szabi__memo #3176 üzenetére
Kiváncsi leszek milyen egyéb "finomságok" jönnek elő még a jövőben.
iPhone 14 Pro & Google Pixel 7
-
bbendre
őstag
válasz szabi__memo #3176 üzenetére
A Google sohasem tervezett hosszu tavra a telefonjaival. De ez azert komoly...
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Albert.Tamas
tag
Hentai Februari Romot Sima Pixel 7-hez megtudna valaki osztani ? Koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz vadászcsiga #3181 üzenetére
Miért gond? Mármint A/B partició van és midnen alkalommal egy halom dolgot futat a háttérben pont olyan sebességel, hogy mindenre is használható a rendszer.
Az IOS meg újraindul és 5-10 perc kell neki, de addig nincs semmi csak egy logo meg egy csíkiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
TaylorPro
addikt
Köszi a választ srácok!
Hentai:
Nincs megosztás mert nem etikus. Közzé fogják tenni publikusan is. Én véletlenül kifizettem másodjára is a havi hozzáférést és le se töltöttem. Megérdemlik mert nagyon profi rom.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz Don't Panic #3136 üzenetére
A matt nekem nem tetszik csak az átlátszó. Meg is jött. Nagyon szépen kidolgozott tok. Ha nem fog sárgulni akkor le a kalappal. Ajánlom mindenkinek.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
vadászcsiga
félisten
válasz TaylorPro #3189 üzenetére
Nekem meg egy, (pontosabban kettő) Whitestone kijelzővédő fólia jött ma. Kibontásig azt hittem üveget rendeltem de nem figyelhettem eléggé mert fólia lett. Megzavart a hosszú megnevezés. Igazából mindegy mert nagyon profi, olyan mintha rajta sem lenne, és mivel Google certified, így az ujjlenyomat is ok...egyelőre.
-
Mans20
addikt
válasz mediumgecso #3192 üzenetére
Köszi de sima 7-em van.
-
gretzky77
veterán
válasz mediumgecso #3192 üzenetére
Szia nekem írnál privátban a tokról? Köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
hdman
őstag
Sziasztok!
5 hete használok egy német amazonos P7 PRO-t. Egyik SIM Magyar Telekom (esim) a másik egy osztrák Magenta kártya. Többször észrevettem,hogy egyik vagy mindkét hálózatot is eldobja, 0 térerő és ott a kis felkiáltójel. Hívni nem tudnak és a mobilnet sem megy. Ez miért lehet? Nagyon zavaró,ha ez így marad, küldöm is vissza a telefont. Teljesen random jön elő, hol Bécs kellős közepén dobja be az unalmast, hol az autópályán, hol otthon Sopronban. Van,hogy percekig nem áll vissza, van,hogy csak pár másodpercig szórakozik. Ötlet? Köszönöm
U.i. gyári romon vagyok, minden elérhető frissítés telepítve. Azon gondolkozom,hogy egy hentait megpróbálnék,hátha jobb lesz,de nincs kedvem gyalulni
Sopron city :)
-
Logikusnak tűnik, hogy mind a két kártya az osztrák magenta hálózatát használja.
Ha az nem érhető el, akkor a magyar sem elérhető.
Ha a magyar kártyát át lehet kényszeríteni másik osztrák szolgáltatóra, akkor megoldódnak a problémáid.
Szerintem.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
hdman
őstag
válasz Hieronymus #3198 üzenetére
Egymástól függetlenül is van hogy dobálja. FB on kaptam egy tippet,hogy szervizmenuben kapcsoljam ki az 5G-t.
Sopron city :)
-
Apollyon
Korrektor
válasz TaylorPro #3189 üzenetére
Teljesen biztos, hogy be fog sárgulni. Ha gyakrabban tisztítod, akkor is, csak max később. Ez ellen csak azt tudod tenni, hogy nem veszel átlátszó tokot.
Itt van egy átfogó írás a témáról: [link]#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PayPal
- Politika
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest