- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drag77
senior tag
Kíváncsi vagyok a megoldásra.
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
TaylorPro
addikt
válasz Apollyon #3200 üzenetére
Én ezt értem, de léteznek már UV álló anyagok. Plusz ezt is úgy hirdeti a gyártó hogy hosszú ideig szép marad, minimálisan sárgul. Szóval nem tudom elfogadni hogy egy márkás prémium tok pár hónap alatt mint az okádék úgy néz ki. Igénytelen amikor besárgul. Majd az idő eldönti ez hogy bírja. Egy utolsó esélyt még adok a témának.
szkorhetz: Volt fixed tokom még a 6-ra. Az is sárgul, és kb semmit nem véd, a karcsúságnak is ára van. Amúgy jó tok.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Senki nem tette fel a 14-et? Lesz időm lehet feltolom.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Tegnap előtt tudtam meg GPay wallettel fizetni telóról, tegnap már nem.
Újraindítás is megvolt, a helyzet változatlan: nem működik.Nyitott Bootloader, és ROOT-olt telefon, MagiskHide props-al Wallet elől elrejtve a root.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Köszi szépen, este feltolom, miután frissítettem a februári buildre a decemberiről
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
aqwer21
tag
Sziasztok! Kezdek becsavarodni s22 ultra és pixel 7 pro között vaciláltam, és végül s22 ultra lett a 3 év garancia, dual sim, hálózati problémák nélküli használat miatt. Viszont közben olvastam ha alza / aqua - ról veszem akkor a gari ok lehet, lehet fizikai sim + e-sim (vodafone + telekom lenne), és a legújabb bétával megy a voLTE vodán. Fényképezés nagyon fontos nekem, valamint az üzemidő is. Valaki segítsen légyszíves, hogy s22 ultráról érdemes-e pixel 7 pro ra váltani. Nagyon köszönöm.
-
bbendre
őstag
válasz aqwer21 #3212 üzenetére
az S22Ultra fényképezője sokkal lassabb (shutter lag + bemozdulás), de jobb a Zoom. Mit fényképeznél? Gyereket, kutyát? Akkor Pixel. Ha tájkép akkor Samsung.
Amúgy igazából egyiksem rossz. ha nem volt még Pixeled ne vegyél rászokik az emberiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
K82
őstag
válasz aqwer21 #3216 üzenetére
Ha gyerek akkor Pixel, a Top Shot funkció remekül működik az izgő-mozgó aprónépet fotózva. Üzemidőben viszont alulmarad az S22U-val szemben, cserébe viszont tavasztól őszig nappali verőfényben is fogod látni a kijelzőn mit alkotsz - nem úgy mint a Samsungnál, ami durván leszabályozza a fényerőt ha úgy gondolja melege van. A snapdragonos (!) S20FE is ezt csinálta, azt hittem bug de kiderült h feature. Az S23-nál dettó ugyanez van.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
bbendre
őstag
Nem. Az AI camera tudja mit akarsz lefényképezni és lerajzolja.
Én a Pixel-t a zsebemben már nyomom a dupla power gombot. Mire kézben van a Camera warm-up megvolt. Megvannak az első framek amik kellenek a kamerának a HDR+ algoritmushoz.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
eastsider
nagyúr
válasz vadászcsiga #3223 üzenetére
Azonnal üzemkész a pixel, illetve sokkal jobb élesebb képek készülnek gyerekről, akar low light. Nyilván elő kell venni
[ Szerkesztve ]
-
Gabes13
tag
.
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
TaylorPro
addikt
Fent a 14. Eddig semmi extra. Mint ha a 13 lenne rajta. Voda Volte aktív.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz gretzky77 #3229 üzenetére
Sokat ad a telefon értékéhez az biztos.
Az 5G is hátha meg lesz zsmb jóvoltából.[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
vadászcsiga
félisten
-
P3tya06
újonc
Sziasztok
Kb. fél óra telefonálás után a hangszóró recsegni kell, le kell tenni és újraindítani a hívást és utána egy darabig megint jó a hang.
Szerintetek ez hardver hiba vagy lehet beállítási probléma? -
redst4r
tag
válasz vadászcsiga #3234 üzenetére
Valaki múltkor itt megosztott egy jó cikket a sárgulásról. A sárgulást késleltetheted a rendszeres tisztítással és a direkt napfény kerülésével, de előbb-utóbb mindegyiket eléri. És ha már besárgult, annak már vége, soha nem lesz olyan mint újkorában. Nekem egy Ringke van rajt október óta, elég jól bírja, de azért már kezdődik. Igazából fél évente egy 12 euros csere belefér.
-
joey28
újonc
válasz vadászcsiga #3237 üzenetére
ilyen felújítós youtube videókban láttam, régi billentyűzetet, playstationt, akármit, ami szürke/fehér volt, de megsárgult, úgy tisztítottak, hogy egy műanyag dobozba hidrogén-peroxidot töltöttek, felülről egy sor uv-leddel világították, és az egészet lezárták, és betekerték kívülről alufóliával (gondolom a fényt blokkolandó), és fél nap múlva úgy vették ki, mintha vadi új lenne. nem tudom, hogy ez minden műanyag típusra jó, de a lényeg, hogy nincs vesztett helyzet
(amúgy meg évente venni kell újat 3000 ft-ért, oszt' kész) -
Crafter32
őstag
válasz Legendas #3049 üzenetére
Végig olvasgatok a kommenteket rendszersen.Tudom egy kicsit off, de örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Egyszer volt iPhone om, de úgy felidegesített, hogy féláron eleadtam barátomnak, csak vigye innen.
Nem tudom azóta fejlődött e már az ios. Még Apple központtal is bészéltem. Próbáltak volna betűméretet állítani a Safariban de nem lehetet, csak olvasó módban. Az volt a javaslatuk vegyek laptopot az Applenél az már tudja ezt a funkciót. Másik problémám, hogy IPhoneról kapott emailben jött képet az iPhone látta,.de mikor tovább küldtem az emailt androidra a csatolt kép eltűnt. Állandóan le kellett menteni a képet, majd új üzenetként továbbküldeni.
Rengeteg ilyen nagyon bosszantó dolga volt. Az, hogyan csatlakozik az órához vagy tablethez, meg pont nem érdekel.
Vérnyomásmérés pedig kamu adatokat fog hozni mindig. Csak a hagyományos módszer a pontos, tapasztalatból mondom, csak megijeszti az embert, pánik keltésre jó csak.De hogy ne végig offoljak, nézegetem rendszeresen a Pixel7 árait. Pixel 6 is tetszene, de a fekete ott nem fekete hanem a mai divatos krematorium szürke, ami nagyon zavar. Pixel 7 most a partnerogsmnél 211ezer forint.
Én még csak 1 telefont vettem náluk ami gyári hibás volt, de másnap kicseréltek, ami tetszett bennük. Van valakinek még tapasztalata róluk? Btelnél már drága a Pixel7, Alza.hu stb már ne is beszéljünk árakról...[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
válasz tomboy0013 #3244 üzenetére
Volt problémám az egyik telefonnal és szó nélkül kicserélték egy másikra. Szerencsére a többivel nem volt semmi gond.
-
vadászcsiga
félisten
válasz tomboy0013 #3244 üzenetére
Így van. Eladni könnyű. Pixelt ha jól olvastam még senki nem gariztatott, illetve de egy valaki a német google-nél de a lehető legrosszabbul sült el, azoknal talán még az itthoni GSM shoppok is jobban intéznék.
-
Essien
aktív tag
Sziasztok. Itt az aprón vettem egy pixel 7-et . Amazonról lett vásárolva, megkaptam hozzá a számlát. Esetleg ha bármi problémám lenne vele nem tudjátok hogy kell intézni a garanciát így hogy nem az én nevemen van ? Köszönöm a válaszokat.
S22- ről váltottam, hát nem bántam meg . -
ghiottone
nagyúr
A te amazon fiókodból sehogy. Kell hozzá az eredeti tulaj, aki vásárolta és onnan fogják fogadni a garis ügyintézést. Anno én az olasz amazonon jártam így. Jött az értesítés, hogy más fiókból akarnak garit intézni az általam megvásárolt készülékre....
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
vadászcsiga
félisten
Nfc kapcsolót vajon miért sajnálta le a Google a gyorkapcsolok közül? Van ott minden de erre már nem jutott hely?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest