- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Állat! Multiban nagyon ott lenne!
Ha W10 alá kiszórták volna, ezért még MS Store-ba is regiznék."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Pedig tök jól néz ki
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Szerintem is, nem véletlenül népszerű WiiU-n a Splatoon!
Ez kb. ugyanolyan mechanikájú multiplayer (és akár X360 - X1 - PC multiplatform) cím lehetett volna, a szokásos remek single/coop kampány mellett.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
SunMount3r
nagyúr
Amikor a videó elejét láttam és, hogy Lego+Halo van a dologban, az első rekakcióm az volt, hogy "Na ne, ez már tényleg röhejes...", aztán megláttam a grafikát és az egyszerűsége ellenére kiéreztem a Halo hangulatot: WOW. Az építősdi, meg a puzzle és ügyességi+akció keverék igen különlegesen hatott volna. Kár érte, mert biztos kihozták volna PC-re is és kb. ez az a grafika, amit a gépem még elbír...
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Most, hogy megvettem a 360-at, illene beszereznem legalább a Halo 3-at. Ez most meghozta hozzá a kedvem.
-
GRaul
őstag
Kicsi furcsa ezt latni. Olyan mintha a Recore "elodje" lenne
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest