- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
jimessor666 #47 üzenetére
Az ulti meg főleg eszi szegényke memóriát. Szóval szerintem 4 GB mellett 64bit-es win7 alatt mintha patt helyzet lenne. De lehet h csak én látom így.
-
3ye
tag
válasz
jozefgucci1 #3 üzenetére
Az SP és az MP két külön motorral készült, két cég által. Az SP Unreal Engine az MP pedig Frostbite. Az SP-t nem is próbáltam, meg nem is érdekel, az MP viszont szerintem igenis, hogy szép és jól megcsinált. Nyílván vannak benne bug-ok, lásd spawn probléma, de az ilyenek, hogy KILLCAM....ezektől falra mászok....COD-ban is csak normált játszol ezek szerint, mert Hardcore-on ott sincs KILLCAM, vagy akkor az is szar?
Szerintem igenis egy nagyon élvezhető játék, sokkal realisztikusabb, mint a COD, a hangok pedig eszméletlen jók, ahogy a cikk is írta.
Az, hogy mennyit adnak el belőle, más tészta, nyílván a COD-ból több fog fogyni, mert az az ÚRISTEN játék, pedig szerintem semmi extra és nézve a BLACK OPS-ot, hát nem sokat újítottak, ja lehet a grafikán toltak egy kicsit, meg beleraktak vezethető kisautót meg mindenféle elmebeteg MOD-ot, mint pl. a ölj és kapsz jobb fegyvert.....halál unalom.Ami pedig a javításokat illeti, 4 nap és jön egy nagyobb patch, ahol már a sniper is vissza lesz fogva és még a SPAWN-ra is lesz valami javítás.
Egy szó, mint száz, nekem nagyon tetszik, végre nem egy elmebeteg rohanós, rambós játék. Emlékeztet az Americas Army-ra, ami szintén egy remek játék volt, NEKEM.
-
jimessor666
aktív tag
válasz
Speeedfire #44 üzenetére
Hm,lehet igazad van,nekem is 64bit-es Win 7 Ultimate van fenn...
-
jimessor666
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #43 üzenetére
A V-Sync-nek van egy olyan hátránya sajnos,hogy erősen "eszi" a FPS-t... valamit-valamiért,szokták mondani.
A Full HD meg külön kategória, bár azt nem tudom,miért csíkozódik,de ez már (tapasztalataim alapján) "zabálja" az erőforrásokat.
-
Rebirth II.
tag
Akinek nem tetszett azzal szívesen elcserélném egy Bad Company 2 re
-
Speeedfire
félisten
válasz
jimessor666 #40 üzenetére
Az kemény. Nekem az adataimnál lévő géppel medium beállításokkal simán futott. Lehet h a játék nem szívlelte a 64 bit-es OS-t mert ugye az meg szereti enni a ramokat.
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
jimessor666 #33 üzenetére
Kipróbáltam medium texturával is ..így már tényleg jobb megszűntek ezek az akadások. Viszont Vsync on-nal még sincs végig 60fps. keményebb harcoknál lement 30-35 -re is
most néztem meg fraps-al. De ha kikapcsolom a Vsyncet akkor szépen tartja a 60-at néha lemegy 50-re is egy pillanatra, de ritkán. Sokkal jobban fut, mint vsync on-nal. 1920x1080 Viszont ilyenkor meg "csíkozódik" a képernyő
Fura egy játék az biztos...
Egyébként végig toltam nem egy rossz game, de nem váltja meg az fps-eket az biztos...
jobbra számítottam.. -
Puma K
nagyúr
Mint már sokan írták ez a játék egy hulladék.
Grafikailag nagyon ronda, és apró részletekre nem figyeltek oda. Nekem speciel az nagyon szemet szúrt, hogy egy raklapot nem tudok szétlőni... holott az 5 éves Half Life 2-ben szét lehet lőni... sőt még a széthullott darabjait is még lehet tovább aprítani.Kár volt kihozni ezt a játékot
-
jimessor666
aktív tag
válasz
Speeedfire #34 üzenetére
Nekem is annyi van / volt a gépben,mégis így volt...
-
Holzfeller
csendes tag
Végigjátszottam, de ahogy már írta valaki előttem, én is alig vártam hogy vége legyen. Ami feltűnt, hogy sok pálya abból áll, hogy bebújsz egy fedezék mögé, rádront X ellenség, ha mindet lelőtted akkor egy "Clear!" vagy hasonló felkiáltás után továbbmész 50 métert a következő fedezékig és kezdődik előről. Illetve vannak helyzetek mikor tényleg adott helyről végtelenül jön az ellenség, de csak addig míg a tömegben megtalálod a "kulcsfigurát", sokszor RPG-vel szerelt katonát akit le kell lőnöd hogy megtehesd azt az újabb 50 métert
Néhány hangulatosabb résztől eltekintve nekem abszolút felejthető a játék.
-
Gude
senior tag
Szerintem mint x. klón semmi értelme.Fps meg minden de semmi több!
-
LouiS22
veterán
F*szomat, felejtsük már el a kampány - campaign tükörfedítést! Baromság! Kampányt a politikai pártok tartanak, a campaign tisztességes magyar fordítása a hadjárat.
-
Malachi
veterán
ez egy vacak sajnos. pocsék. imádom az FPS-eket, de ezt asszem a negyedik küldetésnél vagy hol félbehagytam és azt se tudom, hol tartottam, mit csináltam éppen. kb. ennyire fogott meg. hangulata kb. 0, az egész olyan félkésznek, üresnek, bénának tűnik. ehhez képest a COD:MW2 egy szimulátor, pedig hát... azért persze végigviszem majd, de csak ha kipörgettem a Fallout - New Vegas-t.
-
Mintha én irtam volna a tesztet,maximálisan egyetértek vele.Volt már jobb is
-
Speeedfire
félisten
válasz
jimessor666 #33 üzenetére
4GB rammal elég érdekes, hogy akad.
-
jimessor666
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #32 üzenetére
Nálam a PC-s CoD - MW 2 csinálta ezt,mintha swap-polt volna 5-10 mp-enként a HDD,lejjebb vettem a textúra minőséget,ill. egy két apróságot és láss csodát; simán futott,holott nálam is ment stabil ~50-60 FPS-el egyébként... próbáld meg,ha így se jó,driver csere ecetera-ecetera...
-
sid.:Rc211v
őstag
Heló all. Nálam a játék meg meg akad elég gyakran ilyen fél másodpercekre. Mitől lehet ez
Elég idegesítő. Főleg, hogy egyébként nem fut szarul mert végig 60 fps-em van(vsync on).
Más esetleg tapasztalt ilyet ? -
Dano58
tag
válasz
HUNNIA1920 #29 üzenetére
Kell rá folyamatosan tüzelni géppuskával, hogy a csapattársunk oda tudjon lopakodni, és meg tudja jelölni a bombázóknak.
-
depmod
aktív tag
válasz
novascream #28 üzenetére
Jogos, ez tényleg nem "apró"
hiba, sorry tőled és kommentelőktől, az Activision ennél szarabbul teljesít, de ez most nem ide tartozik, azt más fórumban már leírtam.
Az EA-t meg szapulni nem bűn, az ellenállási mozgalom meg sem alakult, csak szimpla fogyasztói bojkottot hirdetek ellenük.
Amúgy ez az elírás is mutatja, hogy rohadtul nem fogott meg a játék, de ettől még nem mentség.
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
A cikkben látható utolsó képen, a videó előtt, amikor a dombon van egy géppuska fészek, annál a jelenetnél mit kell csinálni? Nem sikerült rájönnöm a megoldásra.
Köszönöm! -
depmod
aktív tag
Hát úgy látom, hogy az Activision megint hozta a formáját, erős marketinggel megtámogatott egy neves és híres felmenőkkel büszkélkedő játékot. Ez a mostani rész nagyon gyatrára sikeredett. Én már régen leszoktam arról, hogy várjak egy játékot, ez a mostani helyzeteben sem volt másképpen, ezáltal aztán nem csalódtam nagyot. De csalódtam.
A játék kifejezetten ócska lett, ténylegesen buta, bugos, nagyon behatárolt és rettentően kiszámítható. Rengeteg negatívumot lehetne itt felsorolni, ezt már megetették előttem, így nem írnám le még egyszer.
Pozitívum? 3-4 óra móka, ekkor legalább kikapcsoltam egy picit. Ennyi, másnap már azt sem tudtam, hogy milyen pályákon mentem végig. Még a grafika sem egetverő, ennél 2010-ben már több kellene, jóval. Kicsit olyan konzolos érzésem volt, hogya bugyuta amerikai közönséget kiszolgálják, a PC rajongóknak meg kuss.Szóval Activision hajrá, csak így tovább, így biztos nem fogok játékot venni tőletek a TOVÁBBIAKBAN!
-
Hát ez a játék tényleg egy
Na mindegy...
Most megyek felrakom az igazi moha-kat és végig tolom őket. -
jimessor666
aktív tag
Ez azért meglehetősen sarkított és direkt rosszindulattal megalkotott kép-összeállítás,nem mellesleg lenéző (nem csak a játékok "szerelmeseinek",de a fejlesztőkre nézve is,nem kicsit...) azért ez nem teljesen így és ilyen formában valósul meg,még akkor sem,ha egyes FPS-eknek szinte semmilyen története sincs,de ez is,mint minden,relatív.
-
Ilsyde
őstag
Nem tudom volt-e már linkelve ez a kép (a hozzá tartozó írás sem rossz mondjuk) de nagyon szépen osszefoglalja az ilyen CoD-szeru... mizéket.
Negyedikként mehetne a Crysis 2, gameplay video alapján abból is CoD klón lett/lesz -
Dano58
tag
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
Egy a probléma ha ez csúnya a Black Ops egyenesen randa lesz...
-
antikomcsi
veterán
Én nem játszottam még végig, bár nem is tudom, hogy befejezem e. Az egysíkú játék menet nekem nagyon nem tetszik maga a kinézet.
Viszonylagosan a grafika nagyon csúnya. Egyáltalán nem ezt vártam, ez nagyon kevés ehy MoH-tól.
Igen, azok közül való vagyok, akiknél egy játék élvezeti értékét nagyban meghatározza a kinézet is.
-
ATM_automata
őstag
Hi!
Egy kis szubjektív értékelés:
Kb 4 óra alatt végig toltam a játékot. Nagy MoHa és CoD rajongó voltam világ életemben, igazából nem a neve számított sose ezeknek, hanem az, hogy mit nyújtanak.
Nagyon vártam ezt a játékot, de nem voltam nagy elvárásaim...szerencsére. Így csak kis csalódás volt, nem nagy. Az alap felállás nem lenne rossz. A történet is tetszenem, de sok dolog van, ami rettenetesen rontja a játék élményt.
Pozitívum:
- JátszhatóNegatívumok:
- Nincs Feelingje a játéknak.
- Nem nagyon sikerült izgalmat csempészni a játék élménybe sehol sem, nem volt olyan érzés bennem, mint pl a Moder WF első vagy második részében amikor a mesterlövész küldetést kellett végigcsinálni...olyan semmilyen a MoHa játék élménye.
- Rengeteg zavaró apróság van benne. Rengetegszer beragadtam különböző helyekre, bokrok, kövek, fák mögé, közé, sokszor a saját haverjaim közé.
- Sokszor kellett keresni, hogy most mit is kell itt csinálni? Amikor célt kellett megjelölni tűzharc közben, akkor rendszeresen keringtem a golyózáporban, mire megtaláltam, hogy hol mutatja a kamera ikont, pedig bárhonnan meg tudtam volna jelölni a célt.
- Próbált taktikai feladatokat hozni a játék, de valahogy nem igazán sikerültek életszerűre ezek a feladatok.
- A járművek irányíthatósága és fizikája kataszrófális...
- Rengetegszer volt olyan, hogy kerestem a "kollégákat", mert magam mögött hagytam őket, erre már előttem voltak....úgy pakolgatta őket a rendszer előre/hátra, hogy azt se tudtam ki merre van.
- Adott helyekről végtelen számú ellenfél jön, ha megállunk. Ha tovább megyünk a pályán, akkor meg már nem jön senki ezekről a helyekről....Szerintem nem hogy nem hozott semmi újat ez a játék, de egy CoD MW 1-nél is lájtosabb lett.
-
Đusty
addikt
Szerintem nagyon jó lett, az MW2 és BC2-höz hasonlóan nagyon jól játszható, jó grafikával.
Aki fikázza annak ajánlom figyelmébe ezt: Alcatraz-FLT 2010
Na az valami iszonyat. -
Boxi88
őstag
Az értékelés és a ti véleményetek alapján eléggé "gatya" játék lett... mostmár tényleg kíváncsi vagyok erre a részre!
-
BalaNce87
addikt
Sajnos a porba tiporás nem csak erre a sorozatra igaz. Legutóbb a singularityt játszottam végig és meglepődtem de jó volt, nem csak darálni kellett ameddig meg nem untad volt értelme is a játéknak, pedig kicsit codos beütése van, red dot a fegyver újratöltés animáció stb, talán ez a része az activisionnak köszönhető. Szóval a folytatás játékokba nem reménykedek általába vagy tök ugyanolyan mint az előd vagy rosszabb, ez a két lehetőség áll fenn, itt még az airborne-ál is rosszabb lett, pedig már azt se csíptem nagyon, borzasztóan unalmas volt, jól indulnak ezek a játékok aztán csak a ledarálok mindenkit stílus következik.
-
mrhitoshi
veterán
Számomra egy játék a Single-től kezdődik, ha a Single része nem jó, akkor nálam sz@r a játék, és számomra ez a játék az év csalódása.
-
aram01
nagyúr
meg kéne venni wii-re lesz/van arra egyáltalán?
-
Daczy
aktív tag
A játék értéke, és élvezeti faktora erősen tart zérushoz.
-
A single player rész nekem nagyon tetszik, most pc-n játszom 360 helyett, és nagyon bejön!!!
-
teeem
aktív tag
Szerény véleményem szerint a játék egy vicc. Legalábbis szingli oldalról nézve 100% ig. Mondhatni hogy kaphatta volna a Modern Warfare 3 címet is. A játékmenet abszolút de teljesen lineáris, egy pillanatnyi szabadság nincs az egészben. Megtervezett útvonalak, azon kell végigküszködnöd magad. A csapattársak gyakorlatilag semmit sem érnek, nem csinálnak semmit, néha néha úgy tesznek mintha lőnének de nem. A sztori röhejes, amatőr, egyszerű, semmilyen extra hangulatot nem kölcsönöz a játéknak. Taktikára nem igazán lehet építeni a buta MI és a " menj lőj, halj vagy haljanak " játékmenet miatt. Röpke 4 órába beletuszkoltak néhány egyhangú küldetést, egyet kettőt kivéve amik jóra sikeredtek, de azon az infinity wardos srácok védjegyei látszanak. Szkriptelt akció dús jelenetek, folyamatos lövöldözés, ömlik a vér, esnek a katonák stb stb, de ez is csak pillanatokra villan meg. A helikopterről bemérős küldetés szánalmasan unalmas volt. A Call of Dutyban kitudja miért, de hangulatos volt. Talán azért mert a sok izgalmas küldetés mellé bőven elfért egy ilyen is, itt viszont nem igazán bővelkedik érdekes dolgokban a játék. Az meg egyenesen nevetséges, hogy 4 katonával lemészárolunk 460000005353 tálib harcost, akik fejvesztve rohangálnak le a dombról és üldöznek mint a veszett kutyák. Ó, és még mindig nem vesznek észre egy méterről az árnyékba bújva az ellenfelek. Az egyetlen amit a pozitív listára írnék fel, az a grafika, de azt is csak kételkedve. A fények elég szépek, de a textúrák, főleg a kövek ( amiből elég sok van
) okádékok. A karakterek nem igazán maradtak meg, a CoDban ott volt Price, Ghost, Soap, itt viszont nincs egy olyan arc sem, akit szívesen látnék újra. A párbeszédek nagyjából a " clear, tango down " ból állnak. Az egyetlen "vicces" beszólás talán ramireztől volt. " óóó láttam ezt a filmet, katona cseréljen velem helyet! " Vicc az egész, nálam egynek se volt jó... Sokkal de sokkal többet vártam ettől a játéktól, igen csak porba tiporták a régi Medal of Honor jó hírét.
-
@rglaaf
veterán
nem kell folytatás minek...?elég volt már az x-dik szemétből
-
aram01
nagyúr
nekem tetszik
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem túl lett pontozva.A single részben az ellen kicsit buta ( a mai fps játékokhoz mérve ) és a mapok sem olyan szépen kidolgozottak.A fegyverek hangja az tetszett nagyon.A multi bétát ,mindkettőt próbáltam és óriási csalódás volt.Gyakorlatilag kilcam hiányában egy közepes csipás lealázza a mezőnyt.A spawn rendszer nagyon szar volt benne és ahogyan olvasom maradt is.Örülök hogy nem vettem meg .Egyenlőre hírt még nem adtak a várva várt 3 milliomodik példány eladásáról és nagyon remélem ez így is marad.Innentől csak erős idegzetűeknek. Mert akkor betartanák amit ígértek és nem lesz folytatás.Amennyiben elérik akkor nyitok egy topikot ahol a moha folytatására toboroznék embereket .Kicsit túrbóznánk a MOHA PA-t , majd átneveznénk és milliókat kaszálnánk.
Mi ez ha nem könnyű pénz
-
HANDO88
senior tag
Számomra nagy csalódás volt,ennél gyengébbet már nehezen tudtak volna összehozni.A többi Medalt többször is át toltam de ennél alig vártam hogy vége legyen. Részemről felejtős.
-
ferencka
tag
nem lett rossz játék.részemről abszolút egyetértek a teszttel és az értékeléssel.kevesebbet nem szeretne adni neki az ember,többet meg nem érdemel.majd a következő rész...........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Formula-1 humoros
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest