Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
"lesz-e olyan verzio a Surface 3-bol, ami olcsobb lesz,"
Mi a búbánatos istennyilának lenne? Tele van a piac olcsó win-es tabletekkel 20e Ft-tól. Minek kellene az MS-nek is olcsó tabletet gyártani? A Surface 3 ára teljesen jó. Indulásként kb 180e Ft lesz. Ez egy igen jó ár.
Nagyon sokan futtatnak x86 appokat tableten. Én is meglepődtem. Ha nem így lenne, az RT sikeres lett volna. És fontos nekik az is, hogy szinte minden fajta eszközhöz van driver, legyen az szkenner, nyomtató, vágógép, plotter stb. Mint leírtam, a 10"-os tableteket hdmi-n rá lehet kötni akár 50"-os tv-re, és egy Logitech K400 kombóval, vagy egy MS Wedge kombóval kész az asztali gép. Még a win hálózatot is kezeli tökéletesen alapból.
Én vettem Win RT-s Surface-t, baromi jó cucc, nagyon egyben van, a nejem használja, és tökéletes neki, mert nem futtat x86 appot. Viszont van rajta flash alapértelmezésként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- PH! Szakszervezet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő