Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Schanyee

  senior tag

  válasz Glave #7 üzenetére

  Csak megerősíthetem, tavaly karácsonykor lettem tulajdonosa egy E250-nek és sokkal jobb a véleményem róla. A görgetőjével sem volt semmi gondom, mondjuk a fényereje is lehet halvánaybb vagy csak engem nem zavar. A hátlapja is valahogy barátságosabb. A felvevő gomb na az engem is zavar. A fülese nekem nem sistergett, pedig van mellette egy Koss Porta Pro-m meg egy sennheiser fejhallgatóm, szóval van összehasonlítási alapom és a szivacsa sem lyukadt ki, a füles már meghalt, de a szivacsot most is használom az újabbhoz :)

  Az akksi időtartam meg érdekes, nálam ha csak zenét hallgatok a hangerőbeállításoknál hangos módon és akkor is a csík fölött van a hangerő, abban az esetben is kibír 20 órát kb.

  Filmnézéskor lehet tekerni is a filmben, bár nem olyan hatásos mint mondjuk amikor zenében tekerek a görgetővel (hosszú számoknál jól jön)

  Sajnos a görgő 1 év után nem a legjobb. Ha kicsit mozgatok van hogy teljesen másik irányba érzékeli, de még egyelőre csak ritkán. A másik meg mostanába vettem észre, hogy egy leheletnyit recseg. Végülis nem rossz már több mint 1 éves. A memóriakártyafoglalat meg jól jön, csak kár hogy másolni nem lehet azon keresztül.

  Glave: nem rég próbáltam a rockbox-ot a játékok és a részletesebb hangerőállítás miatt - esti zenehallgatáshoz a leghalkabb is hangos - és hiába 10-ből kb 7-szer nem tudtam elindítani a lejátszást. Hiába válsztottam ki a számot nem reagált semmit se, mikor annál a másik két alkalomnál meg játszotta simán. Egyébként az eredeti sandisk menü jobban bejön, de lehet a megszokás miatt. A lejátszási problémára nem tudod mi lehet a megoldás?

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés