- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
Másnál is van olyan, hogy a hívó fél visszhangosan hallja magát? Nekem szinte mindenki erre panaszkodik. Lehetséges, hogy valami beállítási gond lehet emögött?
-
vbalazs1234
tag
válasz zeorsdfd #2051 üzenetére
Rám sose panaszkodtak visszhang ügyileg ,ezzel szemben van 2telefon ahol akárki kezdte a hívást rendszerint én hallom magamat,az egyik telefon Nokia C6-01 másik Nokia 6303, az az érdekes hogy egy másik 6303-massal tökéletes a minőség
CM7: csak érdekességképp ,cm beállítások:felület:állapotsor tuningolása :statusbar brightness control-t kipipálva gyorsan lehet állítani a fényerőt az ért. sávon -
Tybee000
aktív tag
válasz vbalazs1234 #2052 üzenetére
Én widgetből szoktam, amire ki lehet pakolni egy csomógombot
-
Nhieny
csendes tag
Kérdésem a következő: Miért van az hogy pl a djuce-nál ez a készülék (kicsit jobb felbontás, autofokuszos kamera a különbség semmi más, vagy legalábbis én ennyit szűrtem le) és a Galaxy mini között 20 ezer Ft eltérés pl előfizetés esetén? O.o
-
vbalazs1234
tag
Hát azért ha megnézed az nem "kicsit jobb" felbontás, nézz meg egy full HD TV-t és mondjuk egy HD Ready-set (1080 vs 720), látható a különbség, kb. ez van itt is
AF sem kevés pénz de ha azt nézed kapsz egy sokkal jobb kamerát amivel nem kell szenvedni a QR-kódok beolvasásánál (ha használnád)
Az sem elképzelhetetlen hogy a gyártó kér többet mint a másik, vagy épp a szolgáltató akar többet keresni egyes készülékeken
ui: azért nézzük meg mit írnak a fórumán, ott biztos megmondják hogy az a jobb de érthető[ Szerkesztve ]
-
Nhieny
csendes tag
Amúgy nem: djuice Galaxy mini 9 ezer LG Optimus One 29 Azért ha így nézzük kicsit brutálisabb a különbség (az hogy kártyafüggetlen fel sem merült bennem tekintve hogy 40 fölött kezdőbnek...szerintem az nem olcsóbb XD )
-
Nhieny
csendes tag
Ó hát én a HD tévékkel úgy vagyok mint a 3D tévékkel....@#>&@# tehát nem látom értelmét...olyan a 3D TV mint egy pop up képeslap csak mozog....de lehet hogy csak azért amortizálom le, mert egyrészt nem nézek TV-t egyáltalán, másrészt volt szerencsém használni a leonar3Do-t (az egy nem egészen mindennapi 3D-s szerkesztő program, bár nem hiszem, hyg ezzel újat mondtam) viszont a mellett hogy inkább van térérzetem tőle funkciója is van a szórakoztatáson felül, nem csak egy kis plussz.
-
vbalazs1234
tag
Nem érted, (akkor tegyük fel hogy van egy 10 és egy 20 ezresed, nyilván hogy a 20as a szebb és azt választod)
Másik példa: a monitorodon most tegyük fel 1280x1024-ben játszol, átváltassz 640x480-ba, az előbbi az LG míg az utóbbi a SAMSUNG kijelzője
Szerintem döntsd el melyik kell, a pénz vagy a jobb telefon -
Nhieny
csendes tag
Gondoltam szemléltetem magamnak a dolgot 1440*900-at átállítottam 1024*600....jóhát van különbség, de nem tudom olyan látványos az azon a sz@r kicsi kijelzőn? (végülis minkettő az, hiszen csak egy telefon), a videón annyira nem tűnt vészesnek [amúgy 20-ból új életet lehet kezdeni, ha az ember egyetemista akkor 2x is XD ] Hát most egy Samsung SGH M610-asom van, előtte régi Sharp-om volt, onnantól visszafelé meg nem is színes kijelzős....szerintem ez is haladás. iMac is jójáték, de van hogy be kell érni kevesebbel is nem?
-
Chuck Norris
senior tag
Ha jól emlékszem azt mondták, hogy májusban lesz hivatalos 2.3, már kijött vagy lemaradtam valamiről?
-
picur220
veterán
válasz Chuck Norris #2062 üzenetére
Nem jött még ki tudtommal...
-
andro_et
tag
válasz Chuck Norris #2062 üzenetére
állítolag már megvan, csak amíg nem adják ki az 2X re addig nekünk várnunk kell.
-
BenceShearer
aktív tag
Igen, már kész hetek óta. A youtube-on van is videó (teszt eredményekkel!) a hivatalos 2.3-ról. Csak még várnak a kiadással. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz BenceShearer #2068 üzenetére
Remélem valaki lenyúlja......
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
BenceShearer
aktív tag
Mondjuk azért az elég pofátlanság, hogy még egy hónapot minimum várni kell rá. Nem emlékszem olyanra, hogy egy telefon gyártó egy már egy elkészült android rendszer frissítést 2 hónapig(!) jegeljen különféle marketing okok miatt......szerintem ezzel az LG világrekorder lesz!
[ Szerkesztve ]
-
andro_et
tag
válasz BenceShearer #2071 üzenetére
biztos ráfogják arra hogy béta meg tesztelés alatt van. De nekem nem úgy tűnt a videón mint egy béta rendszer.
-
BenceShearer
aktív tag
Vagy ráfogják vagy nem is mondanak semmit.
Engem az zavar inkább, hogy tegyük fel, megjelenik a 2x-re a frissítés, kiadják egy hét múlva a mienkre (távol keleti verziókat elsőként). De onnan tuti még egy hónap, mire a független AHUNBK megjelenik, a szolgáltatósakról nem is beszélve.
Szóval szvsz a független HUN augusztus/szeptemberben, a szolgáltatós szeptember/októberben jön. Egy olyan frissítés, ami már áprilisban kész volt. Ez a bosszantó....
-
andro_et
tag
Egy kis csemege az érkező gingerbreasról itt.
-
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudok az alábbi két telefon közül választani:
- LG Optimus One
- Samsung Galaxy MiniAz LG mellett szól a nagyobb felbontású kijelző. A jobb kamera nem igazán érdekel. Azonban az üzemidőről elég aggasztó dolgokat olvasgattam. Kb. fél-1 órát telefonálok naponta, 5-6 SMS, 10-15 perc net. Ilyen használat mellett vajon elmegy 2-3 napot?
A Galaxy Mini mellett szól a hosszabb üzemidő, viszont a kijelzőjéről nem túl biztató dolgokat olvastam .
A két telefon között árban kb. 4ezer Ft lenne (LG 7-8k-ért, Mini 3-4ezerért kapnám meg).
Előre is köszönöm a segítséget
-
BenceShearer
aktív tag
Biztos nem megy el három napot. Kb 2 napot fog bírni ilyen terheléssel...jó esetben.
Olyan telefon, ami ezt kibírná szerintem egyáltalán nincs is...nemcsak ebben az árkategóriában, sehol sem.
Ha meg netezel a telefonon, akkor alap a jó felbontású kijelző....
A kettő közül egyértelműen az Optimus One a jobb.
-
nagyúr
válasz BenceShearer #2076 üzenetére
Jobban belegondolva kicsit eltúloztam a terhelést.
Akkor inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy gyakorlati üzemidőben, ugyanazt a terhelést feltételezve mekkora különbség lehet üzemidőben az Optimus és a Mini között?
-
nagyúr
válasz BenceShearer #2078 üzenetére
És kell valamit trükközni ezzel a készülékkel, vagy gyárilag is rendben van szoftveresen?
-
BenceShearer
aktív tag
-
Tybee000
aktív tag
válasz BenceShearer #2080 üzenetére
Nekem meg még nem porosodott be tehát nem akkora nagy gyártási hiba. A touchscreenbugot pedig kernel cserével simán rendbe lehet hozni.
-
nagyúr
válasz BenceShearer #2080 üzenetére
Jaj, érzem, hogy ebből fogcsikorgatva, de Galaxy Ace lesz...
-
picur220
veterán
Gyárilag rendben van szoftveresen, a V10H-ban már javítva van a touchscreen bug, és minden jó. V10B-ben voltak ilyen problémák.
Akku 2 napot bír, ha nyúzod, akkor is, vagy bő másfelet, de akkor már nagyon nyüstölni kell
Nem feltétlenül jobb a Galaxy Ace, de ha van rá pénz, akkor alternatíva lehet. Szerintem nem ér 15k-val többet.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz picur220 #2084 üzenetére
Köszönöm a választ.
Na ez már azért biztatóbb. Ráadsául nem 15 k lenne a különbség, hanem kb. 26k. Lehet, hogy már írtam, de ~8k lenne az LG és ~34k az Ace.
Igen, engem is érdekelne, hogy amit most vásárolnék, az már a bugmentes verzió lenne-e (Telenoros).[ Szerkesztve ]
-
BenceShearer
aktív tag
válasz picur220 #2084 üzenetére
Nincs javítva a touchscreen bug, itt van előttem egy v10h-s Optimus.
Próbáld ki te is egy tesztel!Itt van egy Galaxy Ace egy kollégámnak...az meg nagyon gyenge minőség érzetet kelt. Az Optimus nekem jobban tetszik külsőre, fogásra.
De a touch bug a 2.3-ban javítva lesz, szóval ez senkit ne tartson vissza. A porosodás meg próba-szerencse.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz BenceShearer #2087 üzenetére
Szerintem az Ace minőségérzetével nincs gond, nekem úgy tűnt, hogy egyben van a készülék.
Akkor mi az az LG lagfix? És ez?
-Gyári 2.2.2 rom és kernel(LG által javított touchscreen bug) (idézet az 1775-ös hsz-ből)Jim74: És szerinted megér annyi plusz pénzt a +200MHz meg a +0,3" a kijelzőben? Meg persze kapunk trágya Samsung-féle optimalizációt...
[ Szerkesztve ]
-
BenceShearer
aktív tag
válasz picur220 #2088 üzenetére
Nézd, nálam és sok embernél nincs touchscreen fix. a v10h-ban minden híresztelés ellenében még nem lett javítva.
A v10h-ban nincs fix (magam látom, mikor használom vagy 'játszani próbálnék"), az LG adott ki utána is 2.2.2-es ROM-ot (más régióban), abban lehet, hogy már javította a kernelben.
Az ACE nekem nem tetszik személy szerint, de ezt mindenki maga dönti el. Az ONE minőségibb érzetet kelt a kezemben.
-
vbalazs1234
tag
Három napja CM7 b 6.5.2-n vagyok, a fogyasztás nem olyan hú de sokkal több, v10b-n a nap végére 33%, CM7 18%-ra esett vissza (igaz nem kalibráltam)
viszont miao v10h-jához képest zabálja az aksit (az csak 4-50%-ra esett vissza)
Amúgy minden pöpecül működik kivéve a headset gomb, GPS vétel lassú, Wifit nálam hajlamos dobálni, FM rádió csak bt-al működik de cserébe annyi extrája van (ért. sáv widgetjei hosszan megnyomva gyorsindító, magán a sávon fényerőt lehet állítani, hosszú vissza gomb megnyomása bezárja az appot és még annyi hogy ide nem férne be ) és a korábban SD-re áthelyezés valahogy megoldódott (100MB szabad hely+44MB a rendszer part.-n)
Szóval aki tudja mindennap tölteni vagy nem nyúzza állandóan a telefonját annak érdemes kipróbálnia mert egyszerűen annyira sok +-t nyújt már gyárilag is hogy azt külön appokkal sem lehet elérni
Én pl. nap mint nap találok új dolgokat benne, egyszerűen nem lehet megunni -
Rosep
senior tag
Raktam a masinába egy Kingmax Class10-es 8GB-os SD-t. Ez az SD dobálás mennyi időn belül kell hogy jöjjön, és milyen sűrűn? Csak azért kérdezem, mert vasárnap megyek külföldre és nem akarok meglepetést magamnak.
-
zso73
veterán
Erre van egy egyszerű teszt. Dugd rá a gépre (PC), és várd meg, amég felismeri. Vagy adattár mód be. Aztán csak le kell húzni a zsinórról a telót. Ha 5 percen belül minden telepített program ott van, akkor jó. Ha hiányzik, akkor kérdéses a dolog.
Szar programok listája nálam:
Okosan utazom. Ezt időközönként eldobja a telefon, még a belső tárolós telepítés esetén is.
Ilyen lehúzás után nem is indul el.......
Iwiw.
Végzetes probléma az indításnál.... Ez is szar, nem mérvadó.Szerintem, ha az Angry birds, Igo, alap programok mennek, akkor nem fogja eldobni a kártyát soha. Nekem a V10H óta nincs ilyen gondom. Erősen szelektált programok vannak a telefonon.
Aura,igo,Shazam,twitter,Dual file manager,SD tools........... Ezekkel nincs gond."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
picur220
veterán
válasz Chuck Norris #2092 üzenetére
Jobb a 2.3, én is nyomkodtam már pül Nexuson. Véleményem szerint jó, meg gyors, meg minden, kíváncsi leszek, mennyit dob majd egy rendes 2.3.4 a kis P500-on
-
Rosep
senior tag
Úgy néz ki hogy minden a helyén maradt. Mondjuk nem tudom, hogy jól csináltam-e az új kártya "installálását".
Kivettem a régit a telefonból, de a telón belül nem nyomtam SD kártya eltávolítást. Beraktam egy kártyaolvasóba, bekapcsoltam a láthatatlan fájlokat és átmásoltam mindent az új kártyára. Persze eközben a telefon újraindult, gondolom mert nem szabályosan vettem ki a kártyát.
Aztán beraktam az újat és úgy néz ki minden műxik. Még le se formáztam a telefonnal az új kártyát...[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
Hy!
A segítségeteket szeretném kérni,ami pedig a következő: beállítottam a GPS és biztonság/képernyő zárolási módjának megváltoztatása menüben a jelszavas védelmet.Na ezt hogy tudom kikapcsolni,mert sehogy sem jövök rá...
Ha lehetséges,akkor küldjön már valaki egy PM-et,megköszönném!Üdv: Rottweiler89
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
vbalazs1234
tag
válasz Rottweiler89 #2097 üzenetére
Régebben olvastam hogy felkell hívni a telefont és akkor beenged a menübe, ott pedig kikapcsolhatod a védelmet
-
vbalazs1234
tag
Újabb mod amit érdemes felrakni, előszöris töltsetek le egy multi-touch programot (multitouch visualizer 2) a marketről és próbáljátok ki, amikor az x,y tengelyen (függőlegesen és vízszintesen) keresztezi a 2 pont egymást akkor rosszul mutatja, mint itt 0:40-41-nél
találtam egy modot ami ezt hivatott javítani és plusszba még Pressure Sensitivity-t is ad, bár jelen pillanatban nem tudom mi használná ezt ki
Szerk: a legfontosabbat lehagytam a linket[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Rottweiler89 #2097 üzenetére
A problémám megoldva! Köszönet érte vbalazs1234 kollégának!
[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest