- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hruodnand
senior tag
ROM: GB_@_2.3.3_v2
KERNEL: franco.Kernel |.v1-PRE.RELEASE2| 2.6.35.10
SetCPU: 710Mhz/320Mhz (smartass)Szépen ketyeg...
Bírna még többet is a CPU, csak húztam egy biztonságos határt. -
ertz
aktív tag
Hozzáteszem nekem még nem sikerült beállítani, hogy magasabb frekvencián működjön. Beállítom max-nak, hogy 760Mhz, Min-nek, hogy 312Mhz... aztán marad minden a régiben. Nem értem hogy kéne ezt csinálni.
-
dandroid95
aktív tag
Hello
Picur,meg aki openoptimust hasznal..hogy kell ezt mukodesre birni?
Flasheltem amonra-bol,inditas utan Sorry!The application Settings(process com.android.settingsí9 has stopped unexpectedly.Please try again. uzenet var..megint fullwipe aztan cmw.bol flasheltem,de ugyanaz...vajon a mas baseband miatt lenne a problema?Lg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
Mister_1234
tag
Sziasztok!
Én egy CM7-es Romot tettem fel az Optimusomra, és megbántam. Gyárilag V10b Rom volt fennt, most nem tudok sehonnan ilyet szerezni. ClockWorkMod Recovery van fennt, próbáltam még más Custom 2.2-es Romot feltenni, de nem engedte. Recoveryben rámentem a wipe data/factory reset. Le is törölt mindent. Ezután flash zip from sd card, és mikor az uj romot szerettem volna telepiteni, szinte egyből azt irja ki, hogy Installation aborted. Újraindítás után már megint a CM7-es Rom fogadott, ismét mintha frissen telepitettem volna azt. Mit tegyek? Másik recovery kellene? Vagy honnan szerezzek gyári Telenoros V10b romot? Kérlek segítsetek. -
Astaroth
csendes tag
Oké, akkor leírom a tapasztaltakat. Mielőtt belevágnék azt tudnotok kell, hogy a Blade-ből ez a második ami nálam van, az elsőnek behalt az érintője, ezért gariban cserélték. Papíron nem sok különbség van, egyedül a kijelző tér el, ami meg kell, hogy mondjam a felbontás miatt a Blade javára hajtja a vizet, ráadásul nem tapasztaltam, hogy bármilyen használat során lassabb lenne mint az Optimus. A felbontás miatt brutálisan éles a képe, a pixeleket szinte nem is látni. Ebben azonban ki is merül az előnye, ugyanis a képernyő tele van pixel, szubpixel hibákkal (igaz nem lehet észrevenni könnyen a pixelek sűrűsége miatt). Az egyéb alkatrészek minőségét pedig össze sem lehet hasonlítani az Optimussal. A wifije minimum egy kategóriával gyengébben érzékeli a jelet. A GPS kb kétszer annyi idő alatt talál jelet (ha talál). A hangminőség, mintha egy akváriumon keresztül hallanék mindent, zene, hívás, stb., és nagyon halk. Azt olvastam valakinek susog az Optimus, én nem tapasztaltam az enyémnél, de lehet Hogy a Blade után nem tűnik fel . A kamerája is gyengébb képeket, filmeket csinál. Nagyjából ennyi ha érdekel valami konkrétan még kérdezzetek . Ja és mindkét Blade ilyen volt, tehát nem egy rosszat fogtam ki! Szóval a Blade egy tizessel olcsóbb és a kijelző "jobb", de összességében az Optimus lepipálja minden másban, mindenki döntse el megéri neki az a tizes spórolás vagy sem. Engem marhára bosszantott, hogy nem azt kaptam a pénzemért amit elvártam (lehet sokat akartam? ), odaadtam a páromnak, én most az Optimust használom .
[ Szerkesztve ]
Nem az a fontos hogy mennyi év van az életedben, hanem az, hogy mennyi élet van az éveidben!
-
Baggio11
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki ti jobban értetek a telefonokhoz mint én úghogy, jól jönne egy kis segítség. Most készülök telefont vásárolni, és elég nehéz dönteni, mindegyiknek vannak jó és rossz tulajdonságai. Igazából három telefont néztem ki, amik árban nagyjából ugyanannyiba kerülnek, engem az érdekelne melyik éri meg a legjobban szerintetek. Tehát amiket kinéztem:
LG Optimus One
Samsung Monte
Sony Ericsson Xperia X8
Az LG-nél a készenléti idő, meg a kijelző előtt található plexi(amit a tesztben írtak) aggaszt. A Samsungnál a Querty billentyűzet hiánya, meg hát mégsem egy android-os teló. A Sony-nál meg az hogy csak 1.6-os android fut rajta.
Ha valaki tud segítsen dönteni, előre is köszi! -
picur220
veterán
válasz Baggio11 #2658 üzenetére
4 hónapja van optimus one-om, és fogalmam sincs, miről beszélnek a tesztben, amikor a plexit mondogatják, nekem fel se tűnt, hogy ott van, még úgy sem, hogy tudom, hogy ott van. Mellesleg a 3 közül messze ez a legjobb, a Montét helyből ki is zárnám, az X8-nak nem igazi a supportja, csak 2.1 van rá hivatalosan, valamint nincs multitouch, sem 3D chip. Az LG készenléti idejével semmi gond, átlagos az okosok közt, 2 nap. Én azt ajánlom neked.
-
picur220
veterán
válasz dandroid95 #2655 üzenetére
Nem használok openoptimust, nekem sehogy se akart működni, hagytam a francba, most gyári 2.3 van fenn, elvagyok ezzel, de gondolkozom devoidon, de egyelőre még próbálgatom a 2.3-as főzötteket. Ha 2.3-ról flasheltél vissza, és nem használtál kdz-t régi ROM visszatételére, csak a zipet, akkor nem tudom, mi van, én még azt nem próbáltam. A tuti az, ha KDZ-vel visszaflashelsz.
-
dandroid95
aktív tag
válasz picur220 #2660 üzenetére
A baseband miatt volt..erdekes modon ez a rom elindulni se tud ha nem a megfelelo baseband van fennt....latom mar te is belatod hogy fos az egesz..csak a themechoser miatt raktam fel,de megyek vissza cm7re..majd kesobb 2.3.3ra,az a tuti
Lg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
picur220
veterán
válasz dandroid95 #2661 üzenetére
Most én először megnézem a v2-es főzött 2.3.3-at, aztán meglátjuk, hogy megy-e vissza KDZ-vel a 2.2.
Észrevettem egy bugot a hivatalos 2.3.3-ban: Amikor felveszem a telefont, nem azonnal kapcsol, hanem olyan 2mp múlva. Nem hallom egyből a másikat, kell egy pici idő. Nem sok, de engem zavar. -
dandroid95
aktív tag
válasz picur220 #2662 üzenetére
Probald ki azt a ringing with no fade-et vagy mit..hatha megoldja a problemad..
Nagyon gaz az openoptimus!NEM ajanlom senkinek..egy temacsere utan ujra b@szott elindulni..Lg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
picur220
veterán
válasz dandroid95 #2663 üzenetére
Nekem is volt galiba a powermenus-nempowermenus cuccokkal meg mindennel... kuka az egész, ne tegye fel senki. Tegyen mindenki devoidot!
-
picur220
veterán
A setcpu csuszkáját ésszel huzigáljátok, mert majdnem behalt a telom tőle most... kicsit beszartam, feltoltam 800-ra, megfagyott, mondom akku ki-be megoldja, ehhez képest cseszett bebootolni. Wipe data segített...
-
vaszika
csendes tag
En a tegnap frisitettem az optimusomat 2.2-rol 2.3.3 ra minden tokeletesen megy gyorsabb,stabilabb , quadrantba 2X annyi eredmenyt er el csak a Nfs Shift es a Fifa 10 nem megy rajta pedig 2.2 ment tokeletesen.Valaki nem tudja miert?Elore is koszonom a valaszokat!
-
hruodnand
senior tag
picur220, kérdés feléd:
1. [ROM] devoid. #froyo-final -ban elvileg benne van az "adhoc" ugye?
Illetve mik a tapasztalataid vele, stabil, megy rajta minden rendesen?
GB_@_2.3.3_v2 van most fent, sok gondom nincsen vele (gyakorlatilag gyári majdnem ugye ), de eléggé bosszant, hogy nem találok hozzá "wpa_supplicant" fájl patch-et, hogy az "adhoc"-ot támogassa.
Lehet vissza kellene raknom 2.2-es verziót... Megvárom inkább míg kijön egy rendes final CM7 vagy hasonló ROM 2.3-ból.2. Most hogy fent van a GB_@_2.3.3_v2, hogy tudnám ráerőszakolni mondjuk a devoid. #froyo-final -t??
MOD: gondolom KDZ_FW_UPD kell neki... ROM ?? konfig ?? ezt a részét nem vágom, mert egyből OFFICIAL Romania V20G.zip ment rá LGMDP-vel.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz hruodnand #2667 üzenetére
A devoid jó, csak nincs benne alapból semmilyen program, gyakorlatilag egy beállítások, címjegyzék, telefon, market, meg egy home-progi az egész. Viszont tele van tweakekkel, amitől gyorsabb és kevésbé akkuzabáló lesz a rendszer.
2. Visszarakod KDZ-vel a V10b-t, azért a b-t, mert arra minden rendszert fel lehet tenni, a h-ra viszont pl már a devoid nem menne fel. A KDZ-t egyszerű használni, kiválasztod a fájlt, 3GQCT és DIAG a két menüben, letiltod a modemet eszközkezelőben, és start. Ha úgy tűnik, mintha lefagyna a progi, nem pánikolsz, vársz. Ja, és rendszergazdi módban indítani!!
-
ben11
őstag
-
silvergod
őstag
-
vbalazs1234
tag
válasz Baggio11 #2658 üzenetére
Egyértelmű hogy az LG
Monte nem tudom hogy került ide, X8ban igenis van 3d gyorsító de rendes multi-touch nincs és meglátszik a gyorsaságán a fele akkora RAM (256)
Plexivel nincs sztem gond, van rajta egy fólia az megvédi, akku idő meg tényleg átlagos -ajánlották a Juice Defendert, én lusta voltam beállítani...
(#2667) hruodnand blogmomban van egy ilyen adhoc-os update.zip -
ben11
őstag
válasz silvergod #2670 üzenetére
Egyszer próbáltam, de nem sikerült felrakni. Hibát írt ki a CR-ben amikor elindítottam.
Más. Nem gondoltam volna, de a thinkfree office marha jó. Nem is foglalkoztam vele, egyből telepítettem a nevesebb cuccokat, mint Docs2go,ezPDF Reader, aztán gondoltam egyszer kipróbálom amit kaptunk és hát lepipálja az összeset, már ami az olvasási/betöltési sebességet illeti, különösen a pdf megjelenítés lepett meg milyen gördülékeny.
[ Szerkesztve ]
-
-
BenceShearer
aktív tag
Ma is jópár helyen kijött a 2.3
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15390005&postcount=62
-
Rosep
senior tag
válasz BenceShearer #2675 üzenetére
Ha ebből lesz Hungarian, azt fel lehet majd rakni egy Telenoros készülékre?
-
BenceShearer
aktív tag
Egyébként készült flash player ARM6-os telefonokhoz. Működik (részben).
Ha valaki próbálkozó kedvű (2.3 alatt megy csak), megírhatná milyen!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1155071
-
picur220
veterán
válasz BenceShearer #2679 üzenetére
Sem youtube, sem más, még a reklámokat sem tölti be...
-
picur220
veterán
Tudna valaki működő gyári naptár apk-t adni? Calendar.apk és CalendarProvider.apk kellene. Devoidban ugyanis ez sincs benne
-
vaszika
csendes tag
Nemreg frissitettem az Optimusomat 2.2-rol 2.3.3-ra es az a baj hogy eltunt a magyar nyelv!Valahogy nem lehet ra nyelvet rakni root meg ilyesmi nelkul?A valaszokat elore is koszonom!
-
Bass
addikt
Sziasztok
Találtam külső videó felvevő programot a marketen de az nem teljes,a hangkodeket nem lehet variálni így ugyan olyan vacak mint a gyári,a kép viszont rendben van,van fizetős is ami elvileg tudja a jobb hangot de azt nem tudom hogy kell megvenni,nem foglalkoztatott még senkit a vacak hangminősége és a 3gp felvételi mód?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
dandroid95
aktív tag
Talan a build.propban tudsz ezen allitani!mintha lattam volna ott a kamerara utalo sorokat is a multkor
viszont mondd a program nevet,segithetek a teljes verzio megkereseseben ha fenntvan a netenLg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
Bass
addikt
válasz dandroid95 #2685 üzenetére
LG cam a neve mp4-ben is tud felvenni
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
picur220
veterán
válasz vbalazs1234 #2688 üzenetére
Elkélne.. csak menjen is! Már 2-t próbáltam, egyik sem ment...
[ Szerkesztve ]
-
vbalazs1234
tag
válasz BenceShearer #2679 üzenetére
2oldallal teszteltem, indavideo: használhatatlan; miniclip: ok
amikor nem működik rendesen azt böngésző bezárással jelzi
az a helyzet h nem a legjobb, sajna 12mb, nyílván van akinek létszükséglet, legalább félig megy
ÉS örülhetünk h ilyen fejlesztő brigádunk akik jobbá teszik szeretett LG O1-ünket
emlékszetek mikor még épphogy élt a fórum és sehol egy mod/rom?
Picur: 2. link
devoid fórumban volt -
hruodnand
senior tag
válasz vbalazs1234 #2690 üzenetére
Én is felraktam mindkettő csomagot a Devoid-ra, de valamiért a Browser.apk leáll, ha megnyitom.
Van helyette másik mondjuk... -
picur220
veterán
válasz vbalazs1234 #2690 üzenetére
Köszi
Amúgy a warez még mindig tiltott. Nekem nem számít, csak nehogy másnak szemet szúrjon.
[ Szerkesztve ]
-
Lopottmotor
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Optimus One-t. Egy olyan problémám lenne, hogy nem tudok sms-t küldeni. Megírom, elküld és mindig visszadobja, hogy "üzenet nincs elküldve". Próbáltam rákeresni a topicban az "sms" szóra, de nem találtam semmit erről.
Valakinek valami ötlet? Előre is köszi.
-
ben11
őstag
válasz Lopottmotor #2693 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam,szolgáltatós?
-
ertz
aktív tag
De hívni tudsz róla rendesen bárkit?
-
picur220
veterán
Újonnan vetted?
Jel van, mármint GSM-jel?
Amúgy lehet, hogy nincs beállítva az SMS-központ száma. -
Lopottmotor
tag
Köszi az ötleteket. Közben megoldottam.
Tarifacsomagot váltottam tegnap és nem volt alapból aktiválva az sms küldési szolgáltatás.
2011-et írunk...nevetséges..
Jut eszembe sms. Alapból csak ez a csoportosított nézet van? Nincs olyan, hogy dátum szerint rendezze az sms-eket függetlenül attól, hogy kitől jött?
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Lopottmotor #2697 üzenetére
Gyárilag csak ez van, lehet, hogy külső SMS-progival más a helyzet.
-
ertz
aktív tag
Ma tettem fel ezt az új franco Kernelt: [link]
Eddig nagyon tetszik!
Ezzel már megy a set cpu-val való állítgatás, felhúztam 710Mhz-ra egyelőre. -
hruodnand
senior tag
787Mhz-nél nálam atomstabil. Elvileg 800Mhz körül van a határ (még nem próbáltam)... amúgy meg 600Mhz is bőven elég szerintem (ami az alap)... devoid alapból gyors.
Benchmark-ok szerint amennyivel húzód annyival kapsz több pontot, szóval kb. arányosan nő a teljesítmény ezzel csak azt akartam mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest