- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
LG Optimus L7 P700 - fagylalt elegáns köntösben [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem hivatalos V20D-re a PC Suite programmal. És lenne két kérdésem.
Az egyik hogy beállítható-e és hogyan hogy a névjegyeknél a képek ne akkor jelenjenek meg ha a névhez görgetem a képernyőt. Ez a 10-es szoftvernél nem így volt.
A másik hogy a futó alkalmazásnál ezek letilthatók-e probléma nélkül, és ha igen akkor hogyan?: Média, Szoftverfrissítés, Google szolgáltatások, LGATCMD Service. Vagy 25 MB-t nyernék velük.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Blac1
aktív tag
válasz OldMike #2399 üzenetére
Szia!
Nekem tegnap óta le van tiltva az alkalmazáskezelő, és eddig nem vettem észre hogy bár mi gubancot okozna.Nekem is tovább tart a térerőnél a piros kereszt eltűnése mint a V10 esetén. De nálam ez körülbelül 10 másodperc.
Természetesen nem csörög repülő módban a telefonod.Épp ez a lényege, ilyenkor nincs is fent a telefon a hálózaton. Tehát a telefonod semmilyen olyan tevékenységet nem tud végrehajtani amihez hálózat kell. A wifi-t szerintem nem érinti. Legalábbis én tudok wifi-n internetezni repülő módban.
-
OldMike
őstag
Szia!
Köszönöm, ezek hasznos információk. Esetleg arról tudsz-e valamit, hogyan alakul a telefon fogyasztás a repülő módban? Nyilván több, mint a teljesen kikapcsolt állapotban, de talán kevesebb mintha bekapcsolva, készenléti állapotban lenne. Ámbár a bekapcsoláskor induló folyamatok fogyasztása miatt nem biztos, hogy nagy a különbség.
Az egyes appok letiltása/eltüntetése téma engem is érdekelne. Jelen állapotban 100 körüli a szabad memória.
Üdv42LM660S
-
Blac1
aktív tag
válasz OldMike #2403 üzenetére
Szia!
Nem tudom hogy miként alakul a fogyasztás repülő módban. Nagyon ritkán használom.Nekem ezek vannak letiltva:
Alkalmazáskezelő
Feladatkezelő
Böngésző
Google Csevegő
Google kereső
Google+ (ez nálam nincs a V10-nél volt)
Hírek (ez nálam nincs a V10-nél volt)
RemoteCall Service
SmartShare
Térkép
Utcakép
Polaris Office
SmartWord
Youtube
Google zeneÉs ezek vannak pluszba telepítve:
Android Weather
Simple Calendar Widget
Google Reader
ES File Explorer
Opera MiniÍgy körülbelül 90 és 110 MB a szabad memóriám. Néha felmegy 120-ra. Érdekesség hogy a futó alkalmazások között a BEÁLLÍTÁS nagyon változó. Van mikor csak 25MB helyet foglal de akár fel tud ez menni 55MB-ig is.
-
OldMike
őstag
Szia!
Majd csinálok egy-két próbát a ki-bekapcsolás és a repülőmód összehasonlítására, csak kíváncsiságból.
A GoogleReader-t és az ES FileExploret nem ismerem, ezek mire használhatók? A Google kereső azonos a beszédes keresővel (amihez a mikrofon ikon van)?
A Polaris Office-t én akkor használom, amikor DOC-ot vagy PPS-t küldenek emailben. Ezekre lehet, hogy nincs más.42LM660S
-
OgKush
senior tag
Azt hiszem , kijelenthetem, hogy nekem az AOKP ROM fekszik a legjobban! egyszerüen, semmi hibát nem találtam benne.
-
OgKush
senior tag
Nem tudtok valami megoldást, hogy 4.2-es notification drawer-em legyen ne 4.1-es?
3.rd party appokat találtam, de nem az igazi. -
OgKush
senior tag
Egyébként szerintetek van rá esély, hogy kapunk 4.2 jb-t a telóra? Vagy ne is álmodjak róla?
-
wool12
csendes tag
valaki nem tudhatja mi lehet a viber,skype,facebook messages hívásokkal mert nem hallok semmit....
elején feltettem egy rootolt v20d-t majdnak pedig pac man-t most aopk-t, 20d-n mentek ezek az appok és hallottam vele mindenkit de az utolsó két romnál nem működnek ezek!
v10baseband pedig felvan telepítve és úgysem jó....
Mi lehet a baj??? -
sebe
tag
Valaki aki tapasztalt írja le nekem melyik a jó ROM a most legtöbbet mondott kettő közül.
Ram fogyasztással is. CM.el meg vagyok elégedve de hívásoknál a nevet nagyon lassan társítja amikor hívnak..volt hogy csak a számot írta ki pedig a név el volt mentve...Érdekes."Az a baj a bírókkal, hogy értik a szabályokat, de nem értik a játékot." Bill Shankly
-
atibi79
csendes tag
Nekem nem sikerült root-olnom az lg optimus L7-et, pedig mindent úgy csináltam ahogy itt olvastam.
A RunMe.bat azt írja ki sokszor, hogy a rendszer nem találja a megadott elérési utat.
Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm -
Druniver
csendes tag
válasz atibi79 #2420 üzenetére
Űdv
Próbáld meg ezt http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276: Framaroot1.4.1.apk letöltöd telepíted majd katt a "Gandalf" ra. Ha sikerült ezt írja ki "Superuser and su binary installed. You have to reboot your device" utána újra indítod a telót és kész is. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is sikerült a Root.
Most már tudok törölni apk-t. Csak az a baj hogy nem tudom hogy V20D alatt mit lehet törölni. Az itt felsoroltak nagy része (talán 4-6 apk kivételével) nem is található meg a telefonomon.
Lehet hogy rossz helyen keresem a telefonomon ( /system/app/ )? Esetleg tud valaki listád adni a V20D alatt törölhető programokról?Előre is köszönöm.
-
nbukta77
addikt
Vegre sikerult a frissites. Ma mar latta a pc suit a telot es frissitett is. Koszi mindenkinek a segitseget.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
OgKush
senior tag
Srácok aokp-hez nem tudtok olyan zip-et, amivel 4.2-es lockscreent lehet életrekelteni?
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Nekem nem igazán jön be a V20D. Gondolkodok azon hogy vissza térek a V10-re.
Hogy tudom vissza rakni garancia vesztés nélkül?Előre is köszönöm a segítséget.
-
wool12
csendes tag
Kezdek kiakadni......
feltettem a Slimbean-t és a Viber még mindig nem megy... még mindig nem hallom a másik felet.....
Valaki még midnig nem tudja hogy mi lehet a baja ??????? -
sebe
tag
Valaki aki tapasztalt írja le nekem melyik a jó ROM a most legtöbbet mondott kettő közül.
Ram fogyasztással is. CM.el meg vagyok elégedve de hívásoknál a nevet nagyon lassan társítja amikor hívnak..volt hogy csak a számot írta ki pedig a név el volt mentve...Érdekes."Az a baj a bírókkal, hogy értik a szabályokat, de nem értik a játékot." Bill Shankly
-
DVDHooligan
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hónapja nyúzom a telefont, remek kis készüléknek gondolom, be is laktam ahogy kell. Volna viszont egy-két bosszantó észrevételem. Hátha tudtok megoldást rá, vagy esetleg egy szoftverfrissítés vajon megoldja-e ezeket? (Ha nem muszáj, akkor ugye nem szórakoznék vele, mert nincs időm mindent visszapakolgatni/belőni.)
- Menüsoron az NFC-t néha nem tudom bekapcsolni, be kell mászni a beállításokba. (restart se oldja meg)
- Ha elindítok egy programot, például most a Google útvonalrögzítőjét (Saját útvonal, angolul passzolom), akkor szépen megy, de nem bírom letenni a háttérbe. Akármit nyomok hogy visszamenjek a főképernyőre, menüre, tárcsázóra azonnal kilövi magát. Google Play szintén. Mintha semmit se engedne a háttérben futni.
- A tárcsázóban néha nem reagál a névjegyekben található kedvencekre, értsd: nem tárcsáz, hiába verem. Persze 10-20 másodperc után kétszer is indítaná a hívást...Más is tapasztalt ilyen problémákat? Jelenleg gyári cucc van rajta, 4.0.3 - V10k (2012. dec).
Előre is köszi a válaszokat!
-
Firka30
tag
Operán (12.10 )használom a fészt,chat kikapcsolva mindig,pc-én is.Viszont elérhető vagyok mindig mikor telefonról vagyok fent...ez mitől lehet?
-
Blac1
aktív tag
válasz BlackmMmDog #2431 üzenetére
Szia!
Köszönöm. -
Blac1
aktív tag
Tulajdon képpen a V20D-ben a hìvàsfogadàs ès befejezès idegesìt a legjobban. Màr rég csörög a telefon mire aktìvàlódik a kijelzön a felvevö gomb. Befejezéskor pedig màsodpercekig tart mìg v.issza àll a telefon az alaphelyzetbe. Màsnàl is ìgy viselkedik a telefonja a V20D alatt, vagy csak engem tisztel meg vele a telefonom?
Elõre is köszönöm a vàlaszokat. -
Firka30
tag
Megnéztem egy ismerős telefonját,kikapcsolt chatnél ugyanugy elérhető operán...Másnál is előfordul ilyen?
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok
Szeretnék kérni valakitől aki gyári JB -t használ képernyő mentést a Kezdő képernyőről, a Alkalmazás ikonokról és a telefon információról.
Köszönöm
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
OldMike
őstag
válasz BlackmMmDog #2440 üzenetére
Két kérdésem lenne:
1) Nálam a szoftver adatok/szoftver verzióban a -216-01 helyett -EUR-XX szerepel, ez jelent valamit?
2) Az alkalmazásokban van egy RemoteCall Service nevű. Ez mire való, és ki lehet-e iktatni (legjobb tudomásom szerint nem rootolt a telefonom)?42LM660S
-
bubus66
nagyúr
válasz BlackmMmDog #2440 üzenetére
Köszönöm, kérhetnék a kezdő képernyőről még? Akit érdekelnek alkalmazás letöltések az keressen privát üzenetben.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
OldMike
őstag
válasz BlackmMmDog #2443 üzenetére
Szia!
Köszönöm, akkor én is letiltom (nem szándékozom használni, mert egyrészt IPTV-s vagyok, másrészt meg elég a MagicRemote távirányító).
Viszont van még egy (járatlanságomat mutató) kérdésem: csatlakoztatott wifinél rámentem a wifi menüben a saját hálózatomra, és ott a sebességre 65 Mbps írt ki. Gondolom ez valamilyen elméleti lehetőség lehet, mert egyébként 30 Mbps netem van42LM660S
-
zsuzscsi84
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy ilyen telefont, egyenlőre nagyon tetszik, de egy kis problémám azért van.
Hogy lehet beállítani hogy ne szinkronizálja a gmail névjegyeket?!
Tölteni hogy kell az első alkalmakkor? Tegnap este vettem le a töltőről, éjszakára ki volt kapcsolva. Reggel bekapcs, egy kicsit nyomogattam és most 70%. Normális ez így?
És valahol olvastam az eleje felé, hogy lehet valahonnan flash playert letölteni rá, de a link nem működött. Nem igazán értek hozzá, fontost azt letölteni?
Bocsi a sok kérdést. Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni. -
bubus66
nagyúr
válasz BlackmMmDog #2444 üzenetére
Köszönöm még egyszer.
Lehet ide jönni egy helyen lesz lassan minden.
Tessék itt az adobe flash player ha valami nem működne a fnti linken kérni is tudsz és el is érhető sok alkalmazás, ami folyamatosan kerül fel töltésre.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz zsuzscsi84 #2448 üzenetére
(#2448) zsuzscsi84
Ebben van neked a flashplayer csak lejárt a szerkesztési ídőm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest