- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
LG Optimus L7 P700 - fagylalt elegáns köntösben [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
válasz bubus66 #1300 üzenetére
Kinek mi. Nekem is megvan véve a Nova, mégis a free Apex-et használom, mert az jobb. Holo meg azért más, mert az elfut 2.3-on is, kevésbé van 4.0+-ra optimalizálva. Mert ugye Apex és Nova nem fut el 2.3-on. ADW meg megint más, nálam azért Apex a nyerő, mert szeretem a stock Androidot. Ezért is várom a CM10-et, esetleg CM10.1-et.
-
bubus66
nagyúr
A Holo ami nekem van az nem fut el 2.3-on a Blacknél használtam az ICS-nél. Volt a GB-re optimalizálva, de az csak egy alap volt.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
ziarimotachi
tag
Sziasztok.
Lehet nem ide kellene írnom de lenne egy kérdésem. Lejárt az előfizetésem és új telefont vehetnék.
Szerintetek melyiket érdemes megvenni a két választásom Samsung Galaxy Ace 2 a másik Lg Optimus L7.A proci és a teljesítmény kicsit a Samsung felé húz meg a videót 1280 x 720 @ 30 fps rögzíti Kinézettre, kijelző 4" és az ice cream sandwich miatt az Lg is lehet jó választás. Jah és az adatforgalom az LG legfeljebb 7,2 Mbps mehet a Samsung viszont 14.4Mbps mobilhálozaton.
Jelenleg LG Optimus első verzióját használom p500 -
Pantal
senior tag
válasz ziarimotachi #1305 üzenetére
Szvsz Ace2 jobb választás. Teljesítményben jobb, és ha jól tudom arra már kijött a JB.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy naptár widgetet amivel a főképernyőre ki lehet rakni az elkövetkező eseményekből 2-3-t?
Nem egy komplett naptárra gondoltam, ilyet találtam többet is. Hanem azt szeretném ha a telefon gyári naptárját használná a widget.Előre is köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Hali!
Már felhúzta az agyamat keményen a dolog! Mentek le képet sky-ról vagy drive-ról, végülis lényegtelen, ráadásul 480x800-as méretben és ha beszeretném rakni háttérnek, átakarja méreteztetni velem o.O nem lehet neki megadni sehogysem, hogy márpedig az pont a jó méret és azt tegye be háttérnek? Ha megvágom csak felnagyítja a képet, az úgy elég cinkes.
Másik. Ha mentek le képet és áthelyezem egyik mappából a másikba, nem jeleníti meg, csak újraindítás után, hát ez milyen már? Már 6 képnek kéne a pictures mappában lennie, de csak 4db kép van. -.- Nem lehet újraindítás nélkül frissíteni vagy valamit csinálni az albummal, hogy ne kelljen már pár db kép miatt újraindítgatni? :S Mondjuk az is elég gáz, hogy sky-ról vagy drive-ról nem lehet megadni neki, hogy hova is töltse le, ne kelljen átpakolgatni mindig, mert ez elég cinkes így, azért csak 2013-at írunk már..
Szóval inkább ez idegesít, hogy ha szeretnék valamit háttérnek beállítani, Ő mindenképp megakarja velem vágni a képet... akkor már mindegy ha a teljes méretű képet töltöm le és akkor úgy vágom meg, de ha pl cserélgetem, mindig vágdossam, az is miylen már?
Előre is köszi a segítséget.
-
OldMike
őstag
válasz #99546112 #1308 üzenetére
Lehet, hogy én is felhúzlak, nemcsak az L7. Háttérképet csak akkor lehet az eredetivel azonos oldalarányú (tehát nem torzított) formában betenni, ha a kép mérete pontosan 960x800 pixel méretű. Ugyanis a három kezdőképernyőre helyezi el a képet, ami persze nem háromszoros, csak dupla szélességű. Hogy miért ilyen, azt az LG-től kérdezd, de tapasztalatból mondom, hogy így lesz jó.
42LM660S
-
törölt tag
Rájöttem időközben a dolgokra, végülis nem vészes, csak lementem az egész képet és kész. Max annyi maradt még, hogy a képeket polar office-ből kell kiböngésznem, mert a galériában nem látszanak sajna a skydrive-os képek.
-
csababarca
őstag
Miért van az,hogy az óra néha ilyen 10-15 perces késésbe kerül a pontos időhöz képest?
Ősszel sokat csinálta,azóta nem vettem észre,de ma megint úgy keltem fel, 10 perces késésbe van az órám.Antennacsere segíthet ezen? vagy mi okozhatja?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Légyszi nézzétek már meg, hogy nektek is van egy kis fehér valami a mikrofonban? Én ma vettem észre. Ettől függetlenül hallanak, csak nem tudom, hogy beleszorult valami vagy így a normális.
-
törölt tag
Nekem nincs o.O Csak egy kis műanyag izé ami kettéválasztja, de az nem fehér.
-
törölt tag
Jaaa hogy az a pici fekete lyuk? Nekem semmi fehér nincs benne!
-
törölt tag
Szóljál Mr. Porszíjjónak am meg vékony tűvel óvatosan kihalászni
-
sensejke
aktív tag
Azt mondja meg valaki nekem kérem szépen, miért van az, hogy mióta az L7-em van sokszor nem tudnak felhívni csak 2-3, próbálkozásra és csak kapom kedves T-től az sms-eket , hogy XY nem érte el? Full Pesti térerő mellett.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
Pantal
senior tag
Official CM10 Nightly.
Kapcsolódó XDA Topic.
-
Pantal
senior tag
válasz csababarca #1323 üzenetére
Igen, CyanogenMod 10 rom, de még elég bugos, érdemes a fórumot követni.
-
Pantal
senior tag
Felraktam a CM10-et barátnőm telójára, mit ne mondjak, órákat vett igénybe, még csak ma jelent meg, meg vannak vele telepítési nehézségek, de egyelőre pozitív a véleményünk róla, gyorsabb tőle a telefon. Be nem lakott rendszeren 200MB szabad RAM, belakva 160MB körülire lemegy, de még így is gyors! Holnap lehet csinálok egy vidit, és megmutatom.
-
Fehdavee
tag
Hali!
Hogyan tudnám a hill climbing nevű gamet frissíteni mert azt még egy másik google fiókkal szedtem le és a mostanival nem mutatja ki....És ha letörölném akkor hogyan tudnám azt megcsinálni hogy az appon belül a dolgaim az az mentéseim megmaradjanak?
Üdv.DávidMI Mix 2
-
Lacccca87
addikt
Van olyan alkalmazás amivel tudom a kamera képét streamelni?
Vagyis amit a kamera lát azt tudnám wifin keresztül egy online felületre kilőni amit mások nézhetnek és mindent élőben? (persze kis időbeli csúszás mindenképp lenne)
-
mikemyers133
csendes tag
Szasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek milyen verziójú PC suite van telepítve?
Én megpróbáltam a IV-es verziót, XP és W7 alatt is, de egyikkel sem működik. Nem észleli a telefont sem- "csatlakozás sikertelen" hibakód kíséretében.Valami ötlet?
Köszi
" Az életed kapod, a jövődet írod, a sors pedig rendez".
-
Lacccca87
addikt
válasz mikemyers133 #1333 üzenetére
Weboldalról letölthetőt leszedtem felfrissítette magát és annyi(verziót most nem tudom). Meg ha jól emlékszem az USB drivert tette még fel. USB-n és WIFI-n keresztül is tökéletesen látja a telót.
-
BlackmMmDog
aktív tag
-
wool12
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen telefont de sokat azt írták hogy akadozgat, ha megvenném egyből ki szeretném ROOT-olni de ahogy láttam sokan írták, hogy ami ki van rakva az nem működik, egy jó rootolás leírást tudnátok nekem linkelni? ha jól tudom a root olás után a lassúsága eltűnik ugye?
Hogy tudom ezt a telefont még külön flashelni hogy legyen recoverym és egy főzött ROM-ot rátenni mert az alap egy undorító.Azt szeretném hogy a telefonom kb így nézzen ki!
http://www.youtube.com/watch?v=bZQKI-xjeXI
Kérlek segítsetek!Köszönöm!!!
-
wool12
csendes tag
-
Lacccca87
addikt
Kérdés hogy mi számít lassúnak.
Tényleg vannak olyan pillanatok amikor kell 1-2 sec mire magához tér, de elég ritka szerintem. És és a gyári rom-al tolom abból is a legfrissebb-el.
Esetleg látogass be eg Lg üzletbe vagy médiamark vagy t-home és nézegesd meg és ha nem tetszik akkor mást veszel. -
OgKush
senior tag
Random fagy a teló egyre többet, szerintetek egy factory reset segítene? ( az vissza nyomja a rootot?)
-
wool12
csendes tag
válasz BlackmMmDog #1344 üzenetére
nem tudnád nekem a legjobbat belinkelni?
Legstabilabb és a leggyorsabbat!
Köszönöm!Recoveryből kell amúgy feltelepíteni?
-
wool12
csendes tag
válasz BlackmMmDog #1346 üzenetére
Root-al lehet az OgKush problémáját megszüntetni?
-
wool12
csendes tag
Valaki nem tudja, hogy esetleg z4root- al ki lehet-e root-olni?
clockworkmod-al pedig nem tudnám rárakni a főzött rom ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest