- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
LG Optimus L7 P700 - fagylalt elegáns köntösben [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
OgKush, akkor te nem használsz semmit rajta csak telefonálsz, gondolom nem fut semmi se térkép, se időjárás se semmi (így értelmét veszti az okostelefon funkcionalitás). Többek is írták, ha kilőnek mindent, akkor oké, de az appokkal katasztrófa, de ez már lerágott csont ez a téma. Én azért vettem okostelót, hogy arra is használjam, amire való. Ha csak telefonálásra vettem volna, akkor maradok a régi gombos telómnál x'D
A 4.2-nél mennyi szabad memória volt, hogy futott a térkép is meg pár alkalmazás?! Ezt nem nézted véletlenül?
-
tibiniki
tag
válasz #99546112 #2552 üzenetére
CM10.1-en ami 4.2-es főzött ROM, futott a Facebook, Időkép, Gmail meg még néhány alkalmazás. A térkép az első dolog, amit gyalulok minden telefonról. Ha navigációt akarok, akkor ott a Waze, vagy a hárombetűs, akkor indítom amikor akarom. Multitasking működött, amit eddig egy romnál se tapasztaltam L7-en. Angry Birds-ből home gombbal léptem ki és órák múlva mikor rányomtam az indítóikonra nem töltögetett, haanem ott voltam azon a pályán amin játszottam. RAM kezelés a főzött kerneleknél megoldott dolog. Beállítható a ZRAM, hogy hány százalék memóriát tartson szabadon. Nem fog kilőni feleslegesen semmit és mégis van hely az új folyamatok indításához.
-
OgKush
senior tag
válasz #99546112 #2552 üzenetére
Az igazat megvallva csak használni kell tudni a telefont.. nekem tényleg nincsen sok app telepítve, de ami van az mindig fut kb.. fb chat, sima fb, gmail, feedly,google+, google aszisztens,( térkép nem is kell, mert ez mindent ki ír..) viber, . ezek mindig mennek, + a play zene , nova launchert használok, és az asztalon SEMMI nincs, cak 1 menü ikon .. Nekem ez így tökéletes, szerintem kihasználom a telefon okosságát, jegyzet, net, zene, képek kézítése, küldése, menetrendet ottnézem, naptár, mail, kb egésznap ezen lógok... Annyi a lényeg, hogy értelmes appokat telepíts, ne pedig free shit-et a playből, ami tele van reklámmal.. Meg azt áruld el, hogy minek kell, hogy menjen neked a térkép? Nem tudod, hogy merre vagy? ( google aszisztens ezt is megmondja, persze csak 4.1-től, ics-en nincsen..
-
lorinho
tag
Nektek hogy fut ennyi minden? Én ha belépek a fb alkalmazásba...már attól kikészül a teló. Eleve akkor kb. 20-30 MB szabad ram marad. De van hogy nulla.
-
Bianka98
csendes tag
Most kaptam ilyen Lg p700 telefont, és olyan problémám lenne, hogy folyamatosan előjön egy ablak és a következőt írja ki: ' Sajnos a com.android.phone leállt'. Internetről rendeltük, így nem tudjuk visszavinni a boltba. Valaki meg tudná mondani, hogy miért írja ezt ki, és mit kell tenni, hogy jó legyen? Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Og, Lori választ is adott... már 1 app-tól kifekszik 4.1 alatt. De tudom merre vagyok, de ha utazok pl autoval kell. -.-'
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy a P.A.C. Man rommban lévő Hírek és időjárás program letölthető-e valahonnan?
Vissza tértem az eredeti V20D romra és azt szeretném felrakni.
A másik kérdésem hogy mit kell beállítanom hogy a kamera rá rakja a képekre a gps helyet. Mert a beálításoknál hiába állítom be, és a gps-t hiába kapcsolom be, még sem rakja rá.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
donmackó
addikt
Sziasztok!
Kérdés:
Miért van hogy egyik cyanogenmod rom sem támogatja a magyar telenoros kártyát (nem lép fel a hálózatra de még csak nem is látja a magyar hálózatokat)? Ellentétben viszont van bennük magyar nyelv (open eu-s forrás)
Az eddig kipróbáltak:
Slimbean,AOKP,P700 Nightly,Avatar EXTREME (2 fajta is),MIUI 4.2 (hálózat egyikben sem volt)
Ahol kellet ott kernelt is cseréltem de semmi.
Help PLZ!Ezt csak így itt hagyom ;)
-
OgKush
senior tag
-
tibiniki
tag
válasz donmackó #2559 üzenetére
Szia! Neked csak a v10-es baseband kell. Töltsd le másold a memóriakártyára és CWM recoveryből flashel . utána működni fog.
-
OgKush
senior tag
Ezek a 4.2-s frissítések annyira most have-ek, hogy eddig nem tudom hogy voltam meg nélkülük
Tényleg gyors, viszont ez is néha belassul, laggol, de valamiért mégse úgy mint 4.1-en.
Még próbálgatom, aztán meglátjuk, hogy hogyan teljesít.. Csak az aksi dolog zavar. -
donmackó
addikt
Köszi tibiniki màr megkaptam ezt az instrukciót a fejlesztőktől is. Így màr műxik frankón. Slimbean v3 build by underdog került rà és csak úgy hasít mint ha új lenne 1118 Mhz-en.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
zolee1967
tag
Sziasztok,
LG Pc suit-tal szeretném frissíteni a telo szoftverét, azonban ez a hiba üzenet: "Nincs elegendő tárterület a frissítéshez. Szabadítson fel tárterületet majd próbálja meg újra"
A számítógépen kb 10G szabad hely van a telefonban 0,68/2,72Gb a memória kártyán pedig 0,42/1,83Gb hely van.
Melyik tárhely kevés neki? Vagy egyáltalán miért nem frissít?Z
-
BlackmMmDog
aktív tag
-
zolee1967
tag
Sziasztok!
milyen szoftverrel tudom a telefont szinkornizálni a PC outlook-jával? A PC-suit-tal nem működik tökéletesen. (a naptárt nem akarja szinkoronizálni)
A samsungomma a MyPhoneExplorer-t használtam. Ott lehetet látni és szerkeszteni a többek között a telefon névjegyeit is. Ezt nem találom a PC-suit-ben példáulZ
-
Druniver
csendes tag
Üdv.
Tegnap feltettem a cm10.1 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339781) a BETA 3 at.
Eddig tökéletesen fut érezhetően gyorsabb mint a v20d volt. Viszont nem tudom a CPU t húzni nincs ilyen beállítás. Gondolom kernelt kellene cserélni, tudtok javasolni valamit? -
Gy101
csendes tag
Sziasztok!
Nekem sajnos még a rootolás sem sikerül, pedig mindent a leírás szerint csinálok.
Pedig ki szeretném próbálni az új rom-okat.
Valaki tudna segíteni?
Köszi -
donmackó
addikt
Druniver: PróBáld meg a gandalf kernelt! Az elvileg 1.3 Ghz-ig engedi húzni a procit. Nekem 1118-on megy stabilan csak jobban eszi az akksit.
-
zolee1967
tag
-
donmackó
addikt
válasz Druniver #2584 üzenetére
próbáld másik rommal ahol egyértelműen kérik a gandalf kernelt pl. slimbean. de nagy valószínűséggel a cm10 nem szereti (ahogy olvastam turbosirb(XDA) telóján sem működött).Nekem slimbeannel úgy műxik ahogy kell de ott kérik is a gandalfot
[ Szerkesztve ]
-
lorinho
tag
Nagy Britanniában kijött a V20E! Próbálta már valaki?
-
OgKush
senior tag
4.2.2 vanmég midnig a telómon, imádom, deee miért lehet az, hogy a google maps-et ahogy elindítom újra indul a telefon.. Azt vettem észre, hogy ez gps hiba lehet, mert indításkor kikapcoslt gps-el felugrik h kapcosljam be, rányomok h beállítások, és újraindul, megpróbáltam bekapcoslt gps-el, akkor amint bepozicionált újraindult.
-
jaxer
tag
Sziasztok Egy ismerősöm L7 P700-ára kellett volna felrakni egy rootolt rom-ot, itt a fórumon találtam is egyet V20D_00_m.kdz, ezt szerettem volna a leírás alapján felrakni. Azóta a telefon emergency mód-ban ragad. Többször is próbáltam újra flashelni valamint más verziókat is, de nem sikerült, továbbra is maradt az emergenci, aku ki, pihentetés majd vissza sem segített... Hogyan tudnám végre újra használhatóvá tenni?
3PO by Andrew ROM -> letöltés: http://huawei.blogger.hu Kövess a Twitteren: @jakabandras
-
tibiniki
tag
Hagytad végigfutni a kdz updatert? Addig kell várni, míg újraindul a telefon.
Figyelj oda, hogy a Type 3GQCT legyen, a Phone Mode DIAG. Ha nem megy, próbáld meg a Phone modot átállítani emergency módra.
Lehetőleg alaplapi USB portot használj. A frissítés akár 10-15 percig is tarthat.
Még egy javaslat: miután kivetted az akksit és hangerő fel gomb nyomása közben rádugtad USB-re, várj hogy telepítse a drivert, aztán az eszközkezelőben tiltsd le az lg modemet.[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Sziasztok!
Megéri venni Lg L7 P700-ast?
Milyen játékok futnak rajta? Milyen gyors a rendszer?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Blac1
aktív tag
válasz L_YKing #2594 üzenetére
Szia!
Először is hangsúlyoznám hogy ez a saját véleményem.
Ha komolyabb játékra szeretnéd venni akkor lebeszélnélek róla. Bár én játékra nem nagyon használom, de a napokba raktam fel a Real Racing 3-at. Hát bizony be-be szaggat. Erősen súrolja az élvezhetőség határát. Tehát ennél gyengébb játék sima ügy neki viszont az erősebb már gondot okoz neki.Nálam a HD filmeket élvezhetetlenül játszotta le, viszont a Divx-et tökéletesen lejátssza.
Internetezés is rendben van vele. Nálam a 4.0 android kicsit gyorsabbnak tűnt mint a 4.1-es.
Alapból a rendszer sebességét én valahova a ZTE Blade és a Sony Ericsson Arc közé raknám. Tehát itt gondolok a programok közötti váltásra illetve programok, képek megnyitására.
Van egy két gyerek betegsége ami szerintem optimalizálási gond.
4.0-nál ez a következő: sokszor előfordulás hogy többször is végig kell húzni az ujjadat bejövő hívásnál hogy felvegye. 4.1-nél pedig nehezen rakja le a telefont illetve elég soká szöszmötöl vele.A kijelző viszont nagyon jó. Az aksi átlagos használattal körülbelül másfél nap.
Állítólag kiadják hozzá a 4.2-s android frissítést és az sokat javít a sebességén. Hát majd kiderül ha még nálam lesz a telefon mert jelenleg árulom.
Hát röviden ennyit. Ha kérdésed van szívesen válaszolok ha tudok.
-
OgKush
senior tag
4.2.2 frissites
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki tesztelhetné! Amúgy ez a magyar? Tartok azért tőle. Szerintem ez még több RAM-ot eszik, a 4.1 is sokat eszik, hát még akkor ez?
-
Druniver
csendes tag
válasz #99546112 #2599 üzenetére
Üdv nekem most is ez van fent http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339781 (a BETA 4.1)
ezzel a kernellel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2364985.- Érezhetően gyorsabb mint a gyári v20d simábban mozog nem akad.
- nekem a videófeltétel még nem működik (lefagy a kamera ha elindítom a felvételt)
- A bejövőhívásokat azonnal késés nélkül mutatja és nem "ragad be" miután leteszed.
- Amikor csak zenét hallgattam rajta akkor 8 óra alatt merült 5%-ot.
- A fényképezés jól működik
- Antutu nekem 4457 pontot mutatott ugy hogy a proci 1250re van húzva (govenor smartassv2)
e fölött insabil és újra indul.
+ bevan kapcsolva a zRam és swap 750 MB az SD karira így átalában 130-175 szabad ram van.
És igen magyar is van benne[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest