- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blokkolnam0
aktív tag
nyomtam egy tesztet quadrant-al, 451 pontocskát kaptam....
Motorola Moto x
-
Simtu
senior tag
1.6-os verzióra szeretnék IGO-t installálni. Amint Astroból futtatni akarom, gondolkodik, majd kiírja, hogy kevés a memória, szedjek le néhány alkalmazást. A beállításoknál 30MB-ot ír.
Ez kevés lenne? -
ofive
csendes tag
Most olvasom,hogy Android 2.1 frissítést kapott az LG GT540.Hát én sajnos nem lelem.10 perce szedtem le a telefont a kábel végéről,de a program azt mondja nincs frissítés.Most akkor mi is van?Help!
Gyári független a telefon.[ Szerkesztve ]
-
kliszi
senior tag
Nekem sem talál még mindig frissitést gyári vodás a telom !!! Elöbb utobb csak lessz és talál valamit !
-
Naras
őstag
Igen, app2sd hasznos kreálmány... Utána meg egy Reset, aztán lesz helyed a belső memóriában bőven...
kliszi: Valóban van 2.1 - es frissítés a telóra, de vannak, akik nem látják. Ha nagyon akarod, akkor fel tudod tenni manuálisan is.
Az első hozzászólásban mind a kettőre találtok leírást.
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
senior tag
Véletlen megszaladt az újjam, 855-re húztam, s most folyamatosan rebootol... mire kilistázza a progikat, lefagy, rebootol... Nem lehet ADB-vel törölni a progit? az gyorsabb mire odatapiznám magam...
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Naras
őstag
válasz morneo.it #10410 üzenetére
Sztem dobd ki
Mellesleg elvileg ki kell, hogy lehessen törölni a setcpu - t parancssorból is, szal próbáld meg... ugyanúgy, ahogy a többi parancsot is kiadtad, ezt is meg lehet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
ofive
csendes tag
Nem tudom,én inkább maradnék az eredeti frissítésnél.Jobb a békesség.
-
Naras
őstag
Hát, nem tudom... próbáld meg leszedni akkor innen: http://software2tech.com/tag/download-universal-androot/
vagy google - ben keress rá, aztán valahonnan máshonnan, de ha nagyon nem megy, előkaparom amit még én használtam anno, és elküldöm mailben, vagy valami...
-
patex1983
őstag
No, a mobilaréna oldala szerint is hivatalosan megjelent a 2.1
Gondolom, ha jelenleg görög 2.1 van fenn, akkor hiába is próbálok automatikus frissítést, úgysem fogja látni.Tudna valaki egy linket dobni, ahonnan a hivatalos magyar, vodafonos 2.1-es rom letölthető?
Gondlom akkor ezt is csak fel kell flash-elni, mint a korábbit.
Rootolt és app2sd-zett telóhoz kell-e valamit tenni, mielőtt elindítom majd a flashelést?X
-
bobace
addikt
2.1-en már nem megy az Universal Androot. A Logoutos blogomban van leírás a "hagyományos" app2sdhez rootolástól mindenestől. Vagy joestone blogjában a jobb 1 klikkes verzióóhoz, amihez root sem kell.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
senior tag
Huh, addig sikerült alkotni a bootolásnál, h végre jó. szerencsére még előtte csináltam egy 800 Mhz-es profilt, s az betöltődött.. .
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
kliszi
senior tag
Én is maradnék inkább az eredeti frissitésnél amit a ps suittal csinálnék de még egyenlöre nem talál semmit . A manuálissal látom elég sok baj van az irások alapján . Jo lenne ha mindenkinek lehetne már végre a netröl frisieni !!!
-
Naras
őstag
válasz kliszi #10419 üzenetére
Hát, nemtom... amennyire én látom, a gyári frissítéssel is legalább annyi problem adódott, ha nem több... volt, akinek a szervízben kötött ki a telefonja miatta, manuálisnál is, de ott azóta már kiforrottabbak a technikák, azaz a leírás alapján pik-pak, és nagyon egyszerűen meg lehet csinálni... lehet érdemesebb lenne úgy (bár jómagam végül a hivatalos megoldással szenvedtem fel a cuccot, de nagyon sokan megcsinálták manuálisan... olyanok is, akik végig a hivatalosra vártak, majd megúnták...)
-
Tibusz00
tag
válasz Protezis #10371 üzenetére
Nálam eleinte nem jelentkezett semmilyen képernyő érzékenységi probléma.
Aztán 1x csak igen.
Két progi volt ami főleg vacakolt. Az Angry Birds és az Ndrive 10 free verziója.
Persze amikor nem reagált akkor nyomkodtam mindent és olyankor a többi progi sem akart elindulni.
Aztán kidobtam a fenti 2 progit és minden szépen működik.
Összefügghetnek a dolgok?Más
Nektek sincs a 2.1-ben hívócsoportok? Vagy csak én vagyok béna?
Az 1.6-ban volt a névjegyeknél a fenti sorba. És a neveknél is volt ilyen menüpont.
Bosszantó, mert én használtam -
Naras
őstag
válasz Tibusz00 #10423 üzenetére
Nekem fennt van az angry birds, és megy szépen...
Semmi gond sem a P - vel, sem mással, jó az érzékelése...
Ez is egy nagyon érdekes dolog, mikor elvileg ugyanazt a ROM - ot tette fel mindenki,
mégis egyik felének van ilyen gondja, másiknak meg nincs...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
SPY0817
aktív tag
a fólia kérdés félig meg oldódot de ha esetleg valaki akar venni többet vagy van neki akkor abból vennék..
meg lenne egy olyan kérdés hogy valaki tud e töltőt? lehetőleg olyat ami adatkábel és töltő..
szóval adatkábel és fólia
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
norbesz74
aktív tag
Valaki tudna PM-ben küldeni élő linket a SetCPU-ra? Sehol nem találom, még a Google sem segített
-
tutis
őstag
nekem kezd beállni a telóm, azaz a sebességnövekedés kis mértékben már érezhető, illetve stabilabb a cucc. Mondjuk live wallpapert használok, az valamilyen szinten lassítja a dolgokat.
a képernyő viszont nálam még mindig furi, többször kell megnyomni az ikonokat néha.
Kalibráltam többször, de nem nagyon volt változás. "p" betűt tudok írni, úgy általánosságban érdekes a képernyő mőködése.. De már kezdem megszokni..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
norbesz74
aktív tag
Ki tudja a készülékemet alaplaphibásra gyártani?
2 napja ujra indult, de most behal, vagy állandó ujra indulast csinál HR rom patch se segit. -
norbesz74
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #10430 üzenetére
Én már élesztettem fel olyan tégla telót, mely csak 4% ig ment és usb kábel miatt halt be.
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #10430 üzenetére
itt a villamosmérnök kollégák azt mondják, hogy ők az alaplap kinyírást öngyújtó piezo-kristályával csinálnák, van ott pár kV, az kinyírhatja könnyen az elektronikát...de csak saját felelőségre, mivel a kisülés nyoma meglátszódhat, és akkor azbeszt van. Továbbá valahogy meg kell nyitni, mert az USB csati elvileg le van választva az alaplapról, tehát statikus kisülések ellen védve van...szóval csak egy hülye ötlet, szóval mindenki saját felelőségére de ez hardveres kinyírás táényleg
Motorola Moto x
-
norbesz74
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #10432 üzenetére
de lehet, hogy a setcpu csinálja. Azt felrakom azt lehet hogy jó lessz
-
norbesz74
aktív tag
Amugy már nem kell szervízbe vinnem, mert a stcpu volt a bibi. Ha beállítasz rajta valamit az HR rom pöcsölse se segít.
-
patex1983
őstag
Erre senki?
X
-
jooker82
nagyúr
Hamarosan kapható a ténél az optimus one...2.2 es android,3,2-es kapacitiv, 512 rom és ram....1500-as aksi..3D gyorsitó...már függetlenül kapható...65 től..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-
nanditto
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam updaterrel a 2.1(vodásra) azóta megy a sima wap és nem szeretném most is kaptam smst h 250 ft -.. letiltottam a mobilhálózatot ennyi elég, hogy többet ne másszon fel a fizetős netre? De ha elindítom a wapédiát akkor ugyan ugy bejönnek az oldalak:S vmi ötlet?
2.1 re van valmi jo progi?
előre is köszi! -
Blokkolnam0
aktív tag
Hát nem hiszem el!!!!!!!!
Joestone, és a többieknek, akik tegnap próbáltak segíteni, hogy felrakjam a Black ROM-ot, és ugye sehogy se akart bekapcsolni a HOME gombbal a recovery menü!Muxik!!!! Azt csináltam, hogy bekapcs gomb megnyomása után nyomogattam a HOME gombot, és bement a Recovery menübe!!! Szóval POWER, elengedem, megjelenik a LG logó, és ekkor HOME gomb --> be is jön a Recovery!
SZUPER!!!Na, most rebootoltam, majd este csinálgatom, most van egy kis céges meló még du
szóval kösz Joestone a segítséget, muxik a cucc!
Motorola Moto x
-
robertel
senior tag
T-nél elég sok midnen le van akciózva pl optimus is dominóban 39e Ft!
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #10441 üzenetére
Akkor ugye ha egy telefonon van már Recovery menü, akkor nagy bajt nem lehet vele csinálni, tehát mindig rá tudok húzni egy modolt zip-et?
Motorola Moto x
-
robertel
senior tag
-
LouiS22
veterán
-
kisspepe
tag
Nos mivel még mindig nem tudok frissíteni, és írtátok, hogy még a Vodafone babrál valamit rajta, így írtam a Vodafone-nak.
A levelem a Vodafonnak:
"Tisztelt Vodafone!Ebben az évben Szeptemberben vettem egy LG GT540 Optimus mobiltelefont. Olvastam fórumokon, hogy sokak (Vodafonosak is) már elérik a 2.1-es frissítést a telefonhoz. Én azonban hiába nézem az LG PC Suit IV programmal, azt írja nincs frissítés. Halottam olyant is, hogy a Vodafone tökéletesíti a szoftvert, és csak utána lesz elérhető.
A kérdésem: Mikorra várható hogy én is elérjem a 2.1-es frissítést, valamint a frissítést meg fogom-e tudni csinálni az LG PC Suit IV-el.
Válaszukat előre is köszönöm."
A válasz:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével megkeresett bennünket!
A 2.1-es frissítést jelenleg még tesztelik a technikus kollegák, így sajnos a megjelenésével kapcsolatos részletekről még nem tudunk tájékoztatást adni.
Szíves türelmét és megértését előre is köszönjük!Tisztelettel: "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest