- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz wwenigma #10250 üzenetére
busybox free
A system storage a /system partició .
Az internal storage az a /data partició
A check script pedig az sd-n lévő üres helyet nézi az ext2 partición
C:\android-sdk-windows\tools>adb shell busybox free
total used free shared buffers
Mem: 171944 168980 2964 0 368
Swap: 32120 0 32120
Total: 204064 168980 35084[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz joestone #10251 üzenetére
Köszi igy mar okes.
C:\android-sdk-windows\tools>adb connect 192.168.1.8:8000
connected to 192.168.1.8:8000C:\android-sdk-windows\tools>adb shell
$ su
su
# busybox free
busybox free
total used free shared buffers
Mem: 171944 169032 2912 0 144
Swap: 32120 22408 9712
Total: 204064 191440 12624
#Még annyi hogy nekem a 3. particio a linux swap és a /dev/block//vold/179:3 -mal mukodik a swapper.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
miselin
tag
Ritkán kérdezek, de most megteszem
Joestone, Te ugye használsz Ubuntut? Neked sikerült elérned sdk-val a telót?
Ha másnak sikerült linux (leginkább Ubuntu) alól, attól is szívesen várok választ, leírást, linket...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
miselin
tag
válasz joestone #10254 üzenetére
Jah, úgy nem is lenne eccerű (így sem az, ezért érdeklődöm). Én is csak az adb-t használnám néha, mert én meg a win-t használom ritkán. Vagyis mióta megvan a teló, elég gyakran
Na mindegy, 1 perc alatt átmászok winre...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
Blokkolnam0
aktív tag
na, fent van a Win7, kezdem flesselni a magyar modolt ROM-ot...aztán a recovery, stb...remélem összejön (frissítettem a Pc suitot, + fent van a mobile support, és minden driver frissítve, illetve lefutott egy teljes szinkronizálás rendben a teló/PC között). Flesseléskor persze a PC suit-ot nem futtatom.
Motorola Moto x
-
törölt tag
El kezdett érdekelni ez a telefon, de az első hsz-ben két-három apróság szemet szúrt:
● A telefon jobb oldala lötyög, ez szériahiba, gyakorlatilag mindenkinél jelen van.
Ez valamilyen módon orvosolható, vagy ha nem, akkor a telefon hajlamos egy idő után szétesni emiatt?
● A két érintőgomb ragasztási hiba miatt „recseg”. Erősebb megnyomkodás után elmúlik.
Ezzel tényleg csak annyi a teendő, hogy erősen megnyomjuk és elmúlik? Visszajön később?
" ● A hangszóró minősége nem a legjobb, az erre vonatkozó kérdésekre az „ilyen a készülék, ne várj jobbat” és társai válasznál ne várj többet."
Bár a tesztben a telefonálás hangminőségével nem volt gond, gondolom ez a kitétel a kihangosítóra vonatkozik, ugye?
-
Latza
aktív tag
válasz #19617792 #10260 üzenetére
1. Az oldalán van egy külön műanyag lap és ennek van egy minimális mértékű elmozdulása. Nem fog tőle szétesni a teló és az oldala sem hiszem, hogy leesne. Ha valakinek nagyon nem tetszik, az pattintsa le és pillanatragasztóval ragassza meg, akkor majd nem lötyög.
2. Nekem máig hallatszik a műanyag "recsegése" az érintőgombokon, de ez sem akkora katasztrófa mint ahogy elsőre hangzik. Meg lehet szokni. Viszont ezeket a gombokat jobban is kell nyomni, mert érzéketlenebbek mint a képernyő többi része.
3. A csengőhangra írták a gyengébb minőséget, de ha az ember megválogatja a csengőhangokat és a fullnál egy kicsit lejjebb veszi akkor nem gerjed. Aki meg ezzel hallgatna zenét az megérdemli. A beszélgetés hangminősége egyébként tökéletes.
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
törölt tag
1. Hmm, akkor nem lehet rossz az összeszerelés ettől függetlenül. Barkácsolástól nem riadok vissza, ha kell, néhány 100-as szöget is kap.
2. Akkor az erősebb nyomkodástól magától is elmúlhat a nyiszorgás. Gondolom ez nem is gyakran "szokás" használni.
3. Hát nem is ezen a kis hangszórón hallgatnék zenét, mert az kínzás lenne.
-
-
Blokkolnam0
aktív tag
na, most ment fel szépen a magyar modolt ROM, finish all test, és 100%-on van, akkor bezárom...akkor ugye most már van fastboot opcióm elvileg, kezdem pakolni fel a Black ROM-ot...
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
"A rom felrakása után fastboot módba kell rakni a telefont(kamera és bekapcs gomb) , hogy feltöltsük a recovery-t .
"
itt járok, próbálom, de nem sikerül , lenyomva tartom a kamera gombot, majd megnyomom a bekapcs gombot, de csak simán bekapcsol a teló, nincs "fastboot" mód...
mit csinálok rosszul?ja, meg dobálja a com.android.phone váératlanul megállt dialógokat
ps.: most benne van az SD kártya már, meg a akku, SIM, és nincs rákötve még a PC-re...
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
szente
addikt
hali
nekem csak annyi kérdésem lenne a szoftver frissítéssel kapcsolatban,hogy ha nem főzött romot akarom felrakni,hanem a gyári magyart manuálisan,akkor is javasolt win7 alatt csinálni?meg attól,hogy manuálisan van felrakva agyári 2.1,attól még ugye megmarad a gari?
köszi!
-
Blokkolnam0
aktív tag
az természetes hogy most fel van nekem rakva a magyar modolt ROM, és a beállításokig nem bírok bemenni, folyamatosan dobálja a hiba ablakokat...fastboot-ot szintén nem érem el...sikerült kivégeznem?
na, sikerült végre valami kék képernyőt kapnom,
fastboot_init()
udc_start()[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
kingpython
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #10269 üzenetére
Én felraktam tegnap Pc suiton keresztül a Magyar 2.1-es romot. Nem bántam meg nagyon jó ma egész nap tesztelgettem és nagyon nagy a sebesség növekedés igazából semmi hátrányt nem tudok a Live háttérkép is nagyon tetszik a névjegyek is iszonyat gyors az 1.6 hoz képest. Szóval meg vagyok, elégedve csak pozitív véleményem van. Ja és nálam nem tapasztalható az érzéketlenség hiba sehol pedig nyomkodtam ma bőven.
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Blokkolnam0 #10272 üzenetére
HR volt?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz kingpython #10276 üzenetére
voda szerint még nincs kint hivatalos friissítés.
ez van
#10277) Blokkolnam0 HR nem árt előtte és utána sem
[ Szerkesztve ]
-
Blokkolnam0
aktív tag
hát igen, HR kellett neki
na, akkor kezdem megint a fastboot-ot...Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz kingpython #10280 üzenetére
hát pl. hogy stabil legyen, HR nélkül folyamatos hibaüzik voltak...okát nemtom, nem értek a rendszerhez annyira...
bent vagyok "fastboot"-ban, van egy kék képernyő, cmd sorba beírtam amit kell:
"fastboot flash recovery recoveryswift.img"
és most nem történik semmi...
a parancsosrban ennyi van:
waiting for deviceA mobilon ez van:
"...
udc_start()
-- suspend --
-- reset --
-- portchange --
-- reset --
-- portchange --Ez most csinál valamit???
Motorola Moto x
-
kingpython
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #10281 üzenetére
Aha értem hát én nem manuálisan raktam fel hanem a hivatalos programon keresztül nálam semmi hiba nincs pedig ma egész nap nyomkodtam vissza raktam rá a programokat meg mindent beállítottam de semmi hál isten
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz kingpython #10282 üzenetére
itt most másról van szó, nekem már régen fent volt egy 2.1-es ROM, most a Black ROM-ot akarom feltenni, ehhez pedig kell először egy módosított magyar ROM pl., stb stb...
Motorola Moto x
-
darál0w
Jómunkásember
válasz kingpython #10280 üzenetére
előtte azért , mert előfordulhat, h hibát dob frissítés közben vagy összeakad vmi... ( nálam hibát dobott )
utána meg a megfelő működés miatt. láthatod az előző hozzászolot, h neki keleltt utána
-
Blokkolnam0
aktív tag
még mindig nem jön össze nekem ez a fastboot
max maradok a magyar modolt ROM-nál...most megpróbálom bekapcsolt USB hibaelhárítás módban...
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
sajnos nem sikerül a fastboot-ot működésre bírni, itt van előttem a kék képernyő, meg mikor a PC-n lévő parancssori ablakban kiíródik hogy waiting for device, akkor összekötöm az USB-vel, de semmi...uazt írja ki a teló, mint amit fentebb írtam....
valakinek ötlet, mi lehet a baj?
Motorola Moto x
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, és eddig ez a telefon a befutó!
Valaki tudna pár információt közölni a telóról? Pl wifi gyorsasága, a teló kifagy-e, a telefon simán felismeri azokat a fájlokat amiket küldök a gépről, zenelejátszó, meg hogy összeségében milyen a teló??
Előre is köszi -
samu74
addikt
A pillanatragasztó jó ötlet volt,most már nem mozog a jobb oldala. Az egész telefonban ez idegesített a legjobban...Akinek volt már minőségi teló a kezében,az tudja miről beszélek.
Bár azért az usb "ajtaja",meg a kereső/kamera gomb "picit" megízzasztott mikor be kellet pattintani az oldalát.-----------
-
Blokkolnam0
aktív tag
tanácstalan vagyok, itt a kék képernyő, fastboot-ban vagyok, és nem megy...mikor rádugom a telót, akkor a WIN kiadja a szokásos hagokat, de a parancssorban csak folyamatosan "waiting for device" van... ilyen komplikált ez a Black ROM felpakolás?
Motorola Moto x
-
joestone
addikt
válasz Blokkolnam0 #10287 üzenetére
Próbáld meg letölteni ezt a drivert és telepíteni. A probléma az , hogy nincsen fent a fastboot módhoz szükséges driver.
[LG Androiddriver] -
Takhanto
őstag
Mindegy hogy mit raktok fel, egy a lényeg,hardverre van gari és nem a szoftverre.
Máshol a nagy guruk (szakemberek) leírtákAz újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Blokkolnam0
aktív tag
okés, telepítettem a linkelt driver-t, csináltam egy restart-ot a PC-re, most próbálom újra, de nem megy... mondjuk olyan nagy baj nincs, mert ez a modolt ROM is teljes értékű, nem? tehát használni tudom a telót ezzel is, csak nincs black ROM-om...
próbáljam meg Windows XP-vel?
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
hmmm, most simán bebootoltattam a telót, és csak rádugtam a PC-mre, Win7 alatt, és kiírta hogy telepít dolgokat....drivereket, na, remélem ez hiányzott, most vissza fastboot módba, aztán hátha...
így se megy...
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
joestone
addikt
válasz Blokkolnam0 #10295 üzenetére
Ha végképp nem megy csomagold ki a black rom zipjét (az eredetit hagyd meg , mert ezt kell majd az sdről telepíteni.). A system mappába menjél bele. Menj bele a bin mappába. Keress egy flash_image nevü fájlt. Másold az sd kártya gyökerébe a recoveryswift.img fájllal együtt.
rootold a telefont .
Hagyd bekapcsolva az usb hibakeresést.
Menjél bele egy dos ablakból abba a mappába ahonnan a rootot indítottad.
ezeket a parancsokat írd be :
adb shell
su
cd /sdcard
chmod 755 flash_image
./ flash_image recovery recoveryswift.imgha sikeresen lefutott akkor indítsd újra a telefont és lesz recovery menüd.Onnan meg már simán megy a black telepítése.
-
Latza
aktív tag
válasz samu74 #10290 üzenetére
Izé, én csak úgy felvetettem a ragasztós ötletet, fogalmam sem volt róla, hogy egyáltalán megvalósítható-e...
Ezek szerint igen.A jövendő vásárlóknak csak annyit mondanék, hogy nekem még mindig sokkal jobban tetszik ennek a készüléknek a formája mint bármelyik másiké és szerintem a belsőt sem érheti túl sok panasz. Az app2sd mondjuk szükséges, ha valaki nem csak a legalapvetőbb programokat akarja feltenni és a RAM is lehetne több, de a használhatóságot tekintve (2.1-el) nagyon jó választás.
Más: tapasztalta már valaki, hogy a Marketről letöltve bizonyos appok (eddig konkrétan kettő ilyennel találkoztam) hibásan települnek fel és nem hajlandók működni? Nekem pl. a MaplePainttal van ilyen problémám, install közben hibával leáll a Market és app helyett csak egy ronda parancsikon jelenik meg, amit a működésképtelen progival együtt uninstallal lehet eltüntetni.
2 tippem van: vagy az app2sd okozza vagy a magyar rom (a görögön gond nélkül futott). A másik ilyen "magyar" sajátosság, hogy az LG Homescreen időnként szeret kérdezősködni (Az LG Home működése leállt; Bezár/Várakoztat). Lehet, hogy a régebbi görög rom stabilabb volt, vagy az app2sd okozhatja?Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest