- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz darál0w #10200 üzenetére
Tőled is jó lesz az image . A lényeg a gyári romon van.
Usb hibakeresés be a telefonon , majd a pc -n
adb shell
su
és utánna a fenti parancsok. Ha lefutott mindegyik akkor lesz 10 db img fájl az sd-n . Azokat kellene zipben valahová felrakni.
Előszőr a cat /proc/mtd parancs eredményét rakd fel ide.[ Szerkesztve ]
-
SektorFlop
aktív tag
felraktam a joestone féle black romot első vissza jelzés ha bekapcsolom a bloetooth-ot újra indul a teló és addig csinálja még ki nem kapcsolom, am ezen kívűl minden remekül működik
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
joestone
addikt
válasz SektorFlop #10202 üzenetére
Az egyedi kernel produkálja a hibát. Az első bekapcsoláskor valóban újraindul , de utánna már lehet párosítani és keresni is. Az 1.3 ami gyári kernelen fut ott nem jelentkezik a probléma a rendszer része megegyezik mindkét verziónak.
-
robertel
senior tag
válasz Blokkolnam0 #10151 üzenetére
A skype-al egy hiba van: haalmas nagy helyet foglal. Egy msn app 500kb-ot mig a skype meg 13 mbot. Nem tom mire ez a nagy eltérés..
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
tutis
őstag
skacok, a 2.1 sem támogatja a flash playert?
Illetve az antivirus progiknak mennyire van értelmük, hasznuk a telón?
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
robertel
senior tag
Flash-t nem támogatja, és ki tudja, hogy ezzel a procival menne-e 2.2 alatt..
Semmi értelmük az antivírusoknak, csak lassítanak.
Nekem személy szerint a makarira telepítés hiányzik csak a 2.1ből, buherálni meg nem akarok..„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
LouiS22
veterán
Na, nálam is megoldódott a nincs magyar nyelv, én vagyok a hülye: elfelejtettem telepíteni a MoreLocale-t
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
tutis
őstag
még1 kérdés: 1-es app2sd van joe féléből.. A belső hely fogy állandóan, gondolom a cache miatt. Kell vagy lehet-e cache-t üríteni, esetleg térjek át 2-es vagy 3-as app2sd-e? Ott ha jól emlékszem a cahce is a külső karin van.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
kliszi
senior tag
Hát nem értem én sem hogy hogy lehet hogy valakinek lehet frissiteni valakinek nem ? Az asszonyom teloját lehetet az enyémet meg nem mert nem talál frisitést , pedig egy napon vettem a két telot a vodátol . Erre varrjon valaki gombot !!!
-
-
Stevee83
aktív tag
válasz kliszi #10213 üzenetére
Nem kötözködés (na jó picit :-D ) az IMEI szám :-D Biztos hogy van közötte különbség, bár nem értem mit sz*roznak eddig! Ha frissíteni akarsz ajánlom a kézit. Elsőre én is féltem tőle, de pikk-pakk meg lehet vele csinálni! :-D
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kliszi #10215 üzenetére
Amelyikkel sikerult, nézd meg a verziót. Ha open hun, valszeg a masik is arra fog... az meg mehet kezzel.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kliszi
senior tag
Ha manuálisan csinálom ugyan olyan lessz mit az asszonyé amit netröl frissitettem és azt is lehet a netröl frissiteni ? Valmi leirást tudtok küldeni hogy hogyan kell manuálisan és hozzá a progikat ? Elöre is köszi a válaszokat !!!!
-
Y2J
csendes tag
Üdvözletem a hozzáértőknek!
Péntek óta vagyok egy Optimus boldog tulaja. Eddig tökéletesen elégedett vagyok a telefonnal, csupán a frissítéssel adódnak gondjaim.
Tegnap megjelent az LGMobile új szoftver értesítő a képernyőmön, majd láttam is hogy az LGMobile Support Tool-ban előtűnik a V20a jelzésű új szoftver. Mivel éppen munkába igyekeztem nem törödtem vele, hagytam a telót úgy ahogy volt. Ma viszont már a Support Tool nem hajlandó elismerni az új szoftver létezését, hiába olvasom a támogatott típúsok listájában, ő akkor is a V10D-t találja a legfrissebbnek. Próbálom PC Suite-tal a frissítést, közli is hogy van új szoft, de csak a Support Tool-hoz irányít át, az meg nem csinál semmit. Próbáltam az "Okos telefon frissítés" menüpontot is, de az csak annyit közöl hogy: " Kérjük futtassa az ActiveSync programot". Felraktam az ActiveSync 4.5-öt, de sehogy sem ismeri fel a telómat.A kérdésem csak annyi lenne, hogy más is él át ehhez hasonló szívatást, vagy csak nekem sikerült kifognom egy eléggé "tuti" darabot?
-
Blokkolnam0
aktív tag
francba, csábít ez a [Black ROM 1.4.1b] Meg a húzott órajel Ez most akkor ugye a legújabb módosított ROM (1.4.1B)? Végigfutottam Joestone blogját, most így elsőre kicsit tömény volt Nekem 2.1-es UK ROM van most feltéve, ebből ugye nem sok meló feldobni a modolt ROM-ot? Mármint ha jól értem akkor ez már nem kdz file-al megy, hanem valami recovery nevezetű módon? Ezt is mind érdemesebb windows 7-en csinálni (a 2.1 UK-t azt haver win7-es laptopjával csináltam), vagy használhatnám az XP-s asztali gépemet?
üdv!ps.: persze még párszor átfutom a leírásokat, biztos tisztábbá válik majd a kép
Motorola Moto x
-
miselin
tag
válasz Blokkolnam0 #10221 üzenetére
Az UK romban nincs fastboot mód, ezért ezt a leírást kell követned, csak nem a görög, hanem a magyar romot kell felflash-elned, az 1.4b Black romot pedig itt találod (letöltés után nevezd át update.zip-re).
De mielőtt elkezded, gondolkozz el azon, hogy "FIGYELEM A RECOVERY MÓDOS ROM A KÉSŐBBIEKBEN LEHETETLENNÉ TEHETI A GYÁRI ROMRA VALÓ VISSZATÉRÉST!"
Szóval hajrá!!! :-)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
miselin
tag
válasz Blokkolnam0 #10223 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, vagyis a recovery vs. garancia (persze egyáltalán nem biztos, hogy a recovery-vel ugrik a garancia) versenyben a recovery nyert nálam . De mivel más is nekiugorhat a leírás alapján, ezért kötelességemnek éreztem a figyelmeztetést
beluudj: írta, hogy 2.1-es UK rom van már fent, de azért köszi, hogy leírtad, ez is jól jöhet még másnak...[ Szerkesztve ]
-
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz miselin #10226 üzenetére
szóval a te telefonodon a recovery-s van? az órajeled húzott? meg vagy elégedve a működéssel? stabil/gyors?
a recovery-s leírást most olvasom:
"Letöltöd a módosított görög romot. Úgyanúgy felrakod , mint egy gyári romot az updaterrel.
Letöltöd a recovery imaget.
http://addat.hu/48709d8c/recoveryswift.img.html
Letöltöd az update.zip fájlt.
http://addat.hu/14dcdaf9/update.zip.html"tehát lent van a hozzászólásban írt magyar rom:
v20ahunmod.kdz
letöltöttem a linkelt update.zip-et.A leírás még ír egy recovery image file-t, azt most töltöm...na, holnap szerintem ha bent lesz cimbora, felpakolgatok mindent....az órajel húzása az beépített feature a Black ROM-ban, ugye? meg az app2SD is alapból megy benne ha jól értettem a leírásokat.
kösz a segítséget! így sokkal gyorsabb mint utánaolvasgatni több helyen
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
miselin
tag
válasz Blokkolnam0 #10228 üzenetére
Nekem a recovery-s magyar rom van fent, de a black nincs fent. Volt fent az 1.4b, próbáltam is az órajel húzást, tényleg érezni a gyorsulást, bár csak Az Angry Birds-szel és a teszt programokkal teszteltem. Csak néhány óráig volt fent, úgyhogy igazándiból véleményt nem tudok alkotni róla. Majd, ha veszek egy nagyobb/gyorsabb sd-t, talán visszarakom. Van elmentett rendszerem, és nincs kedvem visszarakni mindent, ezért szedtem le a black-et.
Húzáshoz kell a setcpu program, priviben tudok linket...
[ Szerkesztve ]
-
Blokkolnam0
aktív tag
francba , nincs kedvem kivárni a holnapot, szerintem egy gépre itt fellökök mindjárt egy win7-et...akkor ugye tanácsos win7-el csinálni mindent, már csak a kdz-s első lépés miatt is?
Motorola Moto x
-
miselin
tag
-
Balamber
csendes tag
Hosszas keccsölés után én is felraktam a 2.1-et winXP-ről, megosztom mit tapasztaltam.
Előbb leszedtem a netről a PC Suite IV-et. Közben a net elment mert USB-s mobilnet volt.. Átmentem wifire, mondta hogy van újabb Suite verzió, letöltötte felrakta. Mondta hogy van új telefon szoftver, de itt előbb lementettem az smseket és a mobilban lévő (nem guglis) címeket vcf-be. (Csak át kell húzni a susmusokatt a fenti telefon mappából a lenti pc mappába (ctrl+a val mind kijelöl aztán leránt), illetve a fenti menüsorban is van export-import, ilyenkor csv-be menti őket. Érdemes idx fájlba is lementeni ezeket, mert később nem tölti vissza a telefonba csv-ből.. (én legalábbis nem jöttem rá hogy kell)
Aztán szólt hogy új teló szoftver is van, mondtam frissítsen. Erre letöltötte a mobile update-et, elindult, jobb oldalon megjelent, hogy ide kattintsak ha nincs usb driverem. Kattintottam, egy darabig telepítgetett, aztán elkezdte leszedni a teló szoftvert. Amikor lejött jött a felrakás és a szokásos 4%-os szindróma. Amikor átteszi a telót imördzsönszi módba ott elvész a kapcsolat, megáll 4%-on, aztán ha nagyon korrekt akar lenni akkor szól hogy hiányzik az USB driver és a teló újraindul a régi 1.6-al. Egy darabig kínlódtam vele, aztán vettem egy mély levegőt. Valamelyik topiktárs alant (áldassék a neve) belinkelt 3 dolgot:
1. V20A_00.kdz file (ez maga a (független) rom a 2.1 androiddal)
2. LG-RDTT_1.0.5.4.zip ebben volt a progi amivel rá lehet tölteni a telóra. A link sajnos nem volt jó, de a gugli azonnal dobott egy halom letölthető változatot.
3. GT540FWUPG.pdf Valamelyik szintén a fenti kategóriába tartozó topiktárs színes szagos kézműves alkotása arról hogyan töltsük rá a romot a programmal a telóra (kb 3 kattintás és alig pár perc)Na ezekkel fel is tettem, azóta is megy szép és jó. A telefon független volt, most voda van benne. Amikor frissítettem kivettem belőle a sim-et és a memkarit, az aksit nem. Laptopról csináltam, mert az eleve "szünetementes" .
Az smsesket nem tudtam visszarakni, mert nemtom hová rakta az idx fájlt de csv-ben végül is megvannak. (a PC Suite-os lentről a gépről visszarántás a fenti teló sms mappába úgy tűnik egyirányú). A vcf fájlokat a gmail kontaktokba valszeg be lehet tölteni a weben is, de a memkarira másolva is betölthető a telefonon. Az smsek mentésére van amúgy olyan progi ami automatikusan felrakja a gmail fiókba őket egy sms mappába.Amivel gondom van még az az android saját gmail kliense (a piros M-betűs ikon). Nincs cím választó gomb. Válaszolni lehet egy levélre, kézzel címet beírni is, de egy nyamvadt gomb ami feldobja a címlistát az nincs (vagy csak nem találom). Úgyhogy a mail klienst is beröffentettem úgy hogy a gugli szerver Exchange kapcsolatát használom. Így van azonnali kontakt és naptár szinkron is, és a push értesítés is ok. Itt már van a cím mező után egy nagyító ikon, ami feldobja a címlistát, és a fotók elküldése stb is sokkal megbízhatóbb immár. Na kb ennyit akartam megosztani, köszönöm a figyelmet és a sok segítő hozzászólást, jó hogy van egy ilyen fórum..
[ Szerkesztve ]
''Én vagyok Brian és a feleségem is az!''
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
visszaolvastam kicsit, de nem értem. most van hivatalos magyar 2.1 PC Suit-on keresztül, csak nem mindegyik készüléket frissíti?
nekem se talált
fel lehet valahogy tenni a hivatalosat?
Aurea mediocritas
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz miselin #10232 üzenetére
rendben, akkor megyek túrok egy üres lemezt, van nálam vagy 4 db ubuntu telepítő lemez, meg egy XP-s, de egy rohadt win7-et nem találok most szedhetem le az egyetemit...
ja, a #8013-as leírásban nincs arról információ, hogy az SD kártya milyen állapotban legyen.Formázzam le a kártyát a telóval mielőtt megy fel a magyar kdz flasheléssel?
és akkor gondolom ha mindennel kész vagyok,
1.,magyar rom kdz felflashelése,
2., fastboot mód, és "Az andriod sdk tools könyvtárából a következő parancsot kell futtatni :
fastboot flash recovery recoveryswift.img" tehát parancssorból nyomom, és persze az image file-nak az SDK tools mappában kell lennie.
3., reboot
4., update.zip SD kari gyökérbe, kikapcs
5., bekapcs home-.gomb recovery menü, és mehet fel a zip fileEzek után a recovery menüben van app2SD lehetőség? vagy ez máshol elérhető?
üdv!
Motorola Moto x
-
miselin
tag
válasz Blokkolnam0 #10235 üzenetére
(Ubuntu telepítő lemez? Hol élsz te, az őskorban? Én pendriveról szoktam felrakni. A win7-et is pendriveról raktam )
Jól írtad, így kell ezt csinálni, az app2sd pedig az autorootapp2sd-vel. Black-kel csak a root (+root explorer) megy fel.
Ha már volt fent appsd, akkor előtte ext2 format![ Szerkesztve ]
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz miselin #10238 üzenetére
tényleg kicsit gáz lesz lassan optikai adattárolót használni
még nem volt sose fent app2SD, a 4 gigás SD kártyámat a telefon belső menüjébő formáztam miután felment pár hete a UK ROM.
Akkor az maradhat, csak formázzam le?
köszi!nem emlékszem milyen osztályú a 4 gigás SD kártyát amit vettem, van arra valami progi, ami teszteli a sebességét?
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
miselin
tag
válasz Blokkolnam0 #10239 üzenetére
Kövesd az 1. hozzászólásban leírtakat, csak az autorootapp2sd-t használd.
-
joestone
addikt
-
kliszi
senior tag
nekem még mindig ezt irja ki :Ez a legutolsó verzió, nincs szükség frissítésre. Model:GT5401
Verzió:V10C -
miselin
tag
válasz kliszi #10245 üzenetére
Letöltöd ezt, és ezt. Az előbbi a flashelő program, a második a 2.1-es magyar firmware. A KDZ_FW_UPD_EN.7z-t kicsomagolod, először fel rakod belőle a msxml.msi-t, utána rádugod a telefont a gépre (telefon kipapcsolva, aksi, sim, sd kiszedve) aztán pedig elindítod a KDZ_FW_UPD.exe-t, Rendszergazda módban. A program beállításain nem változtatva (3GQTC és DIAG) kiválasztod a KDZ file résznél a második linknél letöltött firmware file-t (V20A_00.kdz), majd Launch software update. Vársz amíg lemegy és kiírja, hogy "Finish all test". Ekkor kiléphetsz a programból, összerakhatod a telót, és bakapcsolhatod. Az első indítás kicsit tovább fog tartani. Upgrade után nem árt egy Factory Reset.
Fontos, hogy egylőtte fent legyen a PC Suite, mert akkor a diverek is fent vannak. De a PC Suite ne legyen elindítva!!![ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz joestone #10181 üzenetére
Tempó.
Frankón megy a cucc, setcpu-val és beeludj beallitasaival még jobban. 787MHz stabilnak tűnik nekem, 802-n hibakat dobott facebook és a coolirises gallery de ez lehet azok hibaja volt. Nem lassult be miutan feltoltam az összes progit!! Swapperral ismerkedem meg, nem feltetlen kell szvsz de nem lassit be.
Quick system info pro szerint (teljes/szabad):
Internal storage: 138/46MB
System storage: 245/42MB
System cache: 64/61MBMemory 168/26MB
Swap:31/24MBNem a system storage lenne az app2sd particio? Ghostscriptes check szerint a 341MB-bol 247MB foglalt és 77MB szabad. Autostarts progival még ki fogok lőni pár felesleges dolgot, valamennyivel szerintem jobb lesz a memóriahasznalat.
Talaltam egy jo alkalmazast (widgetkent) ADB over wifi, igy nem kell kabeleznem ha valamit csesztetek rajta. Viszont free parancsot nem tudom inditani, adb shell utan permission denied, su majd engedélyezés után pedig not found üzit kapok.
Samba mukodik, szepen jatssza a routerről a dolgokat.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest