- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz csababarca #7600 üzenetére
Ez így van 100% hogy szoftveres a hiba, csak kérdés mikor javítják ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
leslien
nagyúr
-
eladogeppc
veterán
Szintén nem trollkodni akartam, csak be kell ismerni a hibákat.
Ha kell írok a supportnak, de hova is kell ?Szerk:
Más.... miért szakadnak meg a letöltéseim az LG firmware oldalról ? Akármelyiket kezdem el, hol itt hol ott megszakad....[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Ezt írták LG-ék XDA-n:
I got answer from LG.Quote:
It looks like global problem, please can you report it on software department? I thing its a big fail, on older mobila flagship blurred photos.
http://forum.xda-developers.com/show...5#post46049235
DrzkaCZ Today, 03:01 PM #17 Junior Member - OP Thanks Meter 0Posts: 9Join Date: Sep... - [Q] LG OLG Electronics USA
2013/10/1 05:50 odpol.
LG Electronics USAWe have not had a complaint on this end Vojta but we will keep it in mind if we have any complaints in the US. ^CL
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
sajo13
senior tag
válasz eladogeppc #7604 üzenetére
Szerintem direkt hagyták benne ezt a "ficsört", hogy sötétben ne fókuszáljon. Mert ezt leszámítva tökéletes a telefon, gyors, de így a G2-t is el lehet adni azzal a marketing maszlaggal, hogy abban fejlettebb a kamera.
Tökéletes telefont sohasem fognak csinálni a gyártók és nem azért mert nem tudnak, hanem azért hogy mindig legyen miért a következő, a jobb után sóvárogni. Szóval ez a szoftvetes kamera bug szerintem csak a G2-ben van megoldva..
[ Szerkesztve ]
-
nash2
tag
válasz eladogeppc #7604 üzenetére
Ez igen. A support azzal lerázta hogy náluk (USA) még nem volt ilyen panasz....
Nash
-
nash2
tag
Ezt Te sem gondolod igazán komolyan ugye ? A G2-ben az optikai stabilizátor és a full hd kijelző a nagy durranás ami "behúzza" az új vásárlókat.De hogy ezért szándékosan bugosra írnák az előző csúcsmodell kamera driverét és a hozzá kapcsolódó appot, az már erős összeesküvéselmélet...
A hozzászólásod második részével viszont tökéletesen egyetértek...
[ Szerkesztve ]
Nash
-
sajo13
senior tag
Igazad van, én sem gondolom komolyan, de az összeesküvés elmélet csak abból fakad, hogy ekkora bakit nem szokás véteni egy csúcstelefonnál, hisz' sok olcsóbb, középkategóriás modellek is képesek fókuszálni sötétben LED segítségével.
Ami külön érdekes, a Nexus4-et is az LG készítette, a specifikációja nagyon hasonló az Optimus G-hez(szinte ugyanaz), mégis a Nexus 4 képes sötétben led-et használni fókuszáláshoz. Szóval a feladat megoldható lett volna a G esetében is...no comment
-
w333
félisten
Azért azt ne felejtsük el hogy a Google az Androidot a Nexus telefonokra gyártja, így a kompatibilitás 100% -os, aztán ezt a natív Androidot kapják meg a gyártók és saját készülékeikre alakítják át, persze ezt nem mindig jól csinálják, néha úgy belepiszkálnak a rendszerbe hogy még a jót is elrontják ...
És a Nexus 4 hiába megegyezik szinte mindenben az Optimus G -vel, nem nagyon lehet összehasonlítani mert pl. ha a Nexus 4 -el van valami apróbb hiba ezt kb. 1-2 napon belül javítja a Google !
Optimus G esetében az LG -t kell kérdőre vonni ...[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz jooker82 #7565 üzenetére
Laasan én is az leszek, az utolsó három oldalon egyebet sem olvasok, mint hogy milyen sz.r a kamera vaku üzemmódban.Hova ragozzuk még ? Ez most ilyen, ha annyira zavaró el kell adni, és venni az igényeknek megfelelőt.De attól nem fog megjavulni ha egymást tromfoljuk hogy milyen sz.r...
Szerintem.
-
nagyúr
-
marcee
addikt
Ha már fotózás. Van olyan camera app, ami ténylegesen jobb minőségben képes fotózni a gyári szoftvernél? Engem nem érdekelnek az extrák, nem kellenek effektek, 360 fokos panoráma, hdr, csak a festménygenerátor zajszűréstől szeretnék megszabadulni. Nem baj ha fizetős.
\m/
-
ch13
csendes tag
Sziaasztok!
Most tervezek ilyen telefont venni, az lenne a kérdésem, hogy aki már hosszabb ideje használja az is ajánlaná-e? pl. nem lassult be, nem merül-e le fél nap alatt stb.
Kööszi!
-
kano
nagyúr
válasz migabi24 #7614 üzenetére
Azért én ezt cáfolnám. Gyári kamera appal nekem is ilyen homályos képeket készített, de mondjuk a Camera Zoom FX-el korrekt képeket készít.
Én most nem teljesen gyári szoftvert használok (epsylon project), elképzelhető, hogy az abban lévő kamera javítás ennyit számít? Nekem semmi gondom a kamerával.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Ez egy tegnap este készített kép, tök sötétben. Szerintem teljesen korrekt.
(Hogy lehet a BOX-on direkt linket megosztani?)[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
eladogeppc
veterán
Részemről lezártnak tekintem a kamera hibájáról szóló vitákat. Olyan emberek mondanak itt véleményt, akiknek talán 1-2 típus volt a kezükben. Ezt nem bántásként mondom, de ezeknek az embereknek szivesen adnék olyan háztartási készüléket a kezükbe amik ilyen hibákkal küzdenek. Például a közép kategóriás LCD TV-n mondjuk lenne olyan "hiba" hogy nem világít mindenhol egyenletesen. Hiszen ez nem hiba, hanem tulajdonság. Mondjuk az egyharmada sötét lenne. Vagy például az autó ablakemelője nem menne fel mindíg teljesen, hanem 10-ből 5-ször félúton megállna. Ez természetes ??
Miért nézzek el egy gyártói hibát közel 100eFt-ért ? Nem tanulnak kínától ?
Én akár Zopo ZP810, akár Zopo C2, akár THL W8-at vettem - ami valljuk be közel fele ennyibe kerül mint ez - sem tapasztaltam ilyen hibát. És röhögni fog aki a google frissítéseiről alkotott egyéni véleményt, mivel ezen készülékek MediaTek chipsettel, azt se tudom milyen kamera modullal sem produkáltak ilyen hibát.Ezek után nyugodtan le lehet szögezni, hogy a NAGY LG képtelen olyan minőséget produkálni, mint egy "sufni tuning" kínai vállalkozás ? Szerintem ezt hívják szégyennek.
Azt bírom, hogy olyan elnézőek néhányan, hogy az érthetetlen. Ilyen sok pénzetek van ? Ennyire nem számít ha valami nem rendeltetésszerűen működik ? De ha 3D-ben akadozna a kütyü valami erőforrás igénytelen alkalmazásban az már felróható lenne ? Miért is ? Én nem használok 3D-t. Ez telefon sokak szerint. Különben írok én az LG-nek, csak adjatok címet hogy hova mit kell küldeni.
Végezetül be is fejezvén mondanivalómat, szerintem és sokak szerint nincs ez így jól. Nincs értelme tovább firtatni a kütyü működésképességét, aki akarja persze el fogja adni. De ne felejtse el közölni a vevővel az itt leírtakat.
Azt viszont tényleg nem értem, hogy miért kell ennyire védeni az LG-t... Csak nem kaptok támogatást tőlük ? A problémák is azért vannak felvetve, hogy megoldás kerestessen rá.
Ahol lehet jelezni kell fórumokon, hogy valamit csináljon az LG a problémával..További szép csendes napot kívánok mindenkinek !
-
eladogeppc
veterán
Elvileg ilyen kamera modulunk van a kütyüben:
IMX091
Nos hát nem gondolom, hogy rossznak kellene lennie:
IMX091 leírásVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Fail3D!
addikt
válasz eladogeppc #7622 üzenetére
hat es itt jon az hogy valoszinuleg nem mindenkinek van ez a modulja, nem ez lenne az elso... es valszeg teged is kihagytak belole, mivel masnak kepes jobb kepet csinalni.
-
Balázs1986
addikt
válasz Fail3D! #7623 üzenetére
Ha nem mindenkinek ez a modul lenne benne, nem mindenkinek ugyanaz a driver lenne, tehát nem lehetne egységes szoftverfrissítést csinálni. De mivel lehet, ezért biztosra mondható, hogy minden E975-ben ugyanaz a modul van. Ha ez van benne, akkor mindenkinek ez.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz Balázs1986 #7624 üzenetére
jogos, ebben mar nemvagyok annyira otthon.
-
kano
nagyúr
válasz eladogeppc #7621 üzenetére
Na, erre tényleg no comment...
(#7624) Balázs1986
Galaxy S2. 3 féle kameramodullal lett gyártva és 1 szoftverfrissítés van hozzá. A szoftverbe beleemelik a 3 modul drivereit és ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Peggeone
csendes tag
ÁRNYALNÁM a fényviszonyok milyenségét, ahol már nem találja meg az éles fókuszt a készülék. Mindannyian azt írjátok, amikor a fókusztalan képeket lövitek, hogy SÖTÉTben készülnek..
Ki csodálkozna azon, hogy sötétben nem jó a fókusz, hiszen ez egy telefon és a fényképezőgépek is kivétel nélkül segédfényt használnak hasonló körülmények között De! Már gyengébb villanyfénynél, felhős időben, alkonyatkor, pirkadatkor, egyszóval verőfényes napsütés vagy ötvenezer watt halogén izzó nélküli körülmények között már képtelen éles fénykép készítésére trükközések nélkül!!!Légyszi, aki azt mondja, hogy ez egy telefon , nem pedig fényképezőgép, legyen szíves leragasztani az optikát hátul és a büdös életbe többet képet nem lőni vele. Blendefüggő atkák ( ) kivételével a tömegek nem a kép minőségre mennek, hanem a témára és senkit nem zavar, ha egy telefon nem tudja azt, amit már a 30ezres canon fényképezőgépe is tud, de ELVÁRJA (főleg ennyiért), hogy felismerhetők legyenek a fotón az alakok, esetleg betűk, számok, részletek.
Én éppen egy építkezés kellős közepén cseréltem le a telefonom, sajnos a munkálatok haladását csak esténként tudom fényképekkel dokumentálni, ami ezzel a telefonnal képtelenség, és ez bizony ciki.Ezt nem a tulajoknak írtam, hanem az újonnan ilyen készülékre pályázó kollégáknak, biztosan megemlítik ezer-kétezer hozzászólásonként, de itt most épp téma volt és ne higgyétek azt, hogy csak a koromfekete környezet a probléma forrása!
A telefon egyébként mindent visz és ez ne tántorítson el a vásárlástól, inkább vegyetek mellé egy cree ledes mini zseblámpát, ami fókuszálható lencséjű, azzal együtt már hibátlan!
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Nyugodj meg és nem a koromfekete környezet a probléma forrása !
Így kéne működjön : 1 villan + autofókuszál aztán 2 villan és fotó = szép éles kép !
Szoftveres a probléma, valami miatt 1 villanás után nem fókuszál ...iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
zzola
titán
Van az alkalmazás kezelő, benne programokkal. Nem telepítettem őket, mert nem kellenek. Viszont a reggeli indításnál minden nap jelez, hogy vannak telepíthető programok. Beállítottam, hogy 4 hetente jelezzen, de így is naponta jelez. Ebből a listából nem lehet eltávolítani a programokat?
Köszi. -
zalcsika
csendes tag
Mi az az "automata lezárás" a fényképező látvány módjai között, tudja valaki?
-
w333
félisten
válasz CoroStar86 #7633 üzenetére
Közben már megrendelte a Nexus 4 -t 16GB feketében !
-
cyberkind
félisten
válasz CoroStar86 #7633 üzenetére
Leveleztem velük, és este azt írták hogy nincs csak fehérben, így a Mobilexpressz maradt, ahol nincs raktáron, de jövő hétre lesz, és megkapom .
Ja, de én a Nexus 4-re írtam hogy csak fehér van .
És igen, ami van nálunk G, az ázsiai .[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
Van itt valakinek tabletje?? mikénr lehet vele netezni?
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
-
CoroStar86
aktív tag
válasz cyberkind #7635 üzenetére
Nekem most jött meg a teló, egy év bolti gari, magyar nyelv, európai töltő (bár mellékeltek átalakítót az ázsiaihoz... ), 84 forint. Lehet, h utolsó darab volt... Helyre kis telefonnak tűnik, eddig csak a fekete szín minőségével nem vok megelégedve. Tartós teszt töltés, root és CyanogenMod után...
-
jooker82
nagyúr
válasz CoroStar86 #7640 üzenetére
nézz meg egy sonyt és utána irj vissza fekete szin ügyben.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz CoroStar86 #7642 üzenetére
az amoled feketéjéhez ne hasonlitsd,viszont az összes többi szint hasonlithatod...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
törölt tag
válasz CoroStar86 #7640 üzenetére
Nincs annak a feketének semmi baja, tölts le gy HD Black háttérképet és olyan fekete lesz a kijelző, hogy nem tudod elkülönböztetni a kávától.
Írom ezt annak fényében, hogy előtte Amoled készülékem volt(S3). -
Zsoltesz93
tag
Sziasztok.Most készülök ilyen telefont venni.Hol lenne érdemes?Az nagy gond,ha nem EU-s?A válaszokat előre is köszi.
"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
jooker82
nagyúr
válasz Zsoltesz93 #7646 üzenetére
nem gond,vegyed nyugodtan,ha kdz-vel letudod frissiteni..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
sajo13
senior tag
válasz Zsoltesz93 #7648 üzenetére
Hali, csak egy tipp, mivel én sem tudom hogy kell KDZ-vel frissíteni: nézd meg az 1. hozzászólást, majd keress a KDZ szóra a fenti keresőben, biztos találsz hozzá infókat.
-
kelly416
veterán
válasz Zsoltesz93 #7648 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?