Új hozzászólás Aktív témák
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Azt be tudom állítani valahol, hogy a naptárban a facebook eseményeket megjelenítse (meghívások, szülinapok, stb)
Előre is köszönöm! -
kano
nagyúr
Feltette valaki ezt a G2-es dolgokkal teletűzdelt romot? Beszéd hangminősége milyen nálatok?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Davebowman
senior tag
Lehet, hogy van némi remény? OTG-re? CM10. 2 Kite kernel v17-ugyan nem fícsör, de beszélnek róla. .. a remény-hal megy utoljára.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Rascally81
aktív tag
Na most vettem át a futártól a készüléket!
A szoftver verzió: E97510d-466-92
Van ettől újabb FW?
Lehet ez valahogy frissíteni, mert mikor ellenörzöm akkor azt írja, hogy nincs regisztrálva a készülék.Illetve ezekre még senki nem válaszolt....
1. Kell e nyitni a Bootloadert a Roothoz és a Custom Romhoz?
2. Ha gariztatni kell, elég e visszatenni egy Gyári romot, vagy más menete van?
3. Bármilyen gyár Fw fel lehet tenni, vagy itt is van régiókód?
4. Mit érdemes tudni???
Bocsi, de sehol nem találtam kérdéseimre választ.Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
koxminator
senior tag
válasz Rascally81 #6408 üzenetére
Van ettől újabb FW?
Van, pl. az elmúlt 1 napban az ennél újabb magyar 10H-ról született jó pár komment.1. Itt egy korábbi válasz[link], tőlem. De a lényeg: roothoz nem kell nyitni bootloadert, custom romhoz kell.
2. Ha jól tudom, még senki nem gariztatta eddig, mert nem kellett (de lehet, hogy tévedek), de gariztatáshoz én mindenképpen gyári szofttal adnám le, ahhoz meg elég elolvasni ismét a fenti korábbi hozzászólásomat.
3. Van régiókód, de csak a sajátodat tudod OTA-n keresztül frissíteni. Mivel nem magyar régiókódost vettél (nem a Telenornál), ezért KDZ-vel tudsz frissíteni. Legalábbis az ázsiaiakat biztosan csak azzal.
4. Azt érdemes tudni, hogy célszerű elolvasni az 1.HSZ-t, majd elolvasni még vagy 2x, ha ismeretlen kifejezést találsz, akkor meg használod a keresőt. Mert ezek igenis megtalálhatóak benne.Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Keraa
aktív tag
Köszönöm szépen Sóginak és Davebowmannak a segítséget. Sikerült megoldani!
-
Rascally81
aktív tag
válasz koxminator #6409 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ!
Sokat segítettél!Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
csababarca
őstag
nyomtam egy gyári visszaállítást a v10H felrakása után, és most nem engei frissíteni a play alkalmazásokat.
Hibát ír ki:Az "xyz" frissítését nem sikerült letölteni egy hiba miatt. Hiba törtánt az információk szerverről való lekérdezése során, RPC:S-5:AEC-0
Ez mit takarhat?
illetve letölteni se enged ugyanezzel a hibával semmit.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Sógi
addikt
válasz csababarca #6412 üzenetére
Szedd le a gmail fiókodat és tedd fel újra!
-
koxminator
senior tag
válasz Rascally81 #6411 üzenetére
Egyébként meg használd egészséggel, nagyon jó kis készülék ez, nem lesze vele sok gondod!
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
novinyul
veterán
Tudna nekem valaki Pesten segíteni frissítésben? Behalt a gépem és egy ideig szervízben lesz.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Vizinyenyec
aktív tag
Sziasztok!
Július vége óta nem jártam erre, de gondoltam újra felveszem a fórum fonalát. Történt valami említésre méltó azóta? Csak azért kérdezem, mert több mint 1700 hsz-t kéne elolvasnom. Gondolom a telefon még mindig szuper, nincs hír a 4.2-ről, bár engem személy szerint nem is érdekel, mert így is tökéletes Esetleg van valami remek kis kamera mod, vagy ilyesmi?
Üdv: Joey
-
lesli.h
aktív tag
válasz Vizinyenyec #6418 üzenetére
-
kelly416
veterán
válasz tasakos #6402 üzenetére
Biztos, hogy E975-öt akarnak eladni Neked? Van E975W is, ami tuti van kékben, nézz utána. Viszont a sima E975, azaz az a G, aminek a fórumjában vagyunk, csak fekete és fehér színekben van tudtommal. Persze nem vagyok mindentudó.
Szerintem ott vedd meg ahol olcsóbb/jobbak a feltételek, de ne tedd függővé az EU dologtól. Itt mindenki (vagy majdnem, mert én pl. még sosem) KDZ-vel frissít, ha megunta. Én csak azért nem, mert nem érzem szükségét, tehát nekem jó úgy, ahogy megvettem. -
tasakos
tag
válasz kelly416 #6420 üzenetére
Köszi a segítséget!
Felhívogattam pár gsm boltot. Azt mondták, hogy nincs Magyarországon a telenoros verzión kívűl már EU-s. Ezt az xxl gsm nyilatkozta. Tehát meg is rendeltem a partnero-tól. (az volt a legszimpibb és legolcsóbb) E975 Fekete, 32GB-os. Azt mondták, hogy átalakítós a töltője. Remélem azt adják is hozzá.. Holnap már hozza is a futár.Már nagyon várom
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
kano
nagyúr
válasz csababarca #6421 üzenetére
Az E975 feketéje hivatalosan kék.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tutu7030
veterán
válasz csababarca #6421 üzenetére
Annak a feketének gyárilag is blue a színkódja!
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Rascally81
aktív tag
válasz koxminator #6414 üzenetére
A magyar 10H fel tehetem KDZ-vel, nem lesz gondom?
Az eredeti (E975d-466-92) FW hol találom meg?
Csak hogy meglegyen, ha gariztatni kellene a készüléket..Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
koxminator
senior tag
válasz Rascally81 #6426 üzenetére
Saját felelősségre felteheted, a német 10F-et pl. (meg előtte a szingapúri, majd spanyol 10G-t, de mások is a sajátjukat, már aki..) én is azzal tettem fel a svájci SWS-es telefonomra.
Mindenki maga döntse el saját felelősségre, mit rak fel, mit vállal be, de semmi nem kötelező!
itt vannak a linkek az összes létező Optimus G romhoz (hogy pontosan melyik a Tied, ebből én nem tudom megállapítani, de nézd meg a Rendszerbeállítások-> A telefonról-> Szoftver adatok alatt. Nekem ott a német F szoftverziója szerepel, ami: E97510f-EUR-XX)
tasakos: ha átalakítós a töltője, akkor szerintem az nem európai, de ne legyen igazam...
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Davebowman
senior tag
[morc] nekem akkor is kell az OTG [/morc]
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
leslien
nagyúr
válasz Davebowman #6433 üzenetére
Sajnos akkor csak a custom rom lesz neked jó vagy G 2
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
tasakos
tag
válasz koxminator #6427 üzenetére
Biztos, hogy nem Európai de ezzel nincs is semmi gond. (Csak a lényeg, hogy adjanak hozzá átalakítót! )
[ Szerkesztve ]
-
tasakos
tag
válasz Balázs1986 #6432 üzenetére
Micsoda "egybeesés" nem semmi Népszerű a teló az tény, mondta is a srác. Várom már nagyon. Én a 4X topic-ból jövök, arról váltottam.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz Davebowman #6433 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Lecs@
addikt
válasz lacifer2013 #6438 üzenetére
Rákattintasz a letöltött apk - ra Hisz bekerül a downloads mappádba.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz Tsebacsi #6442 üzenetére
Nyüszifülem ( ha már ilyen jóban vagyunk ) mutass egy kamera, fotó alkalmazást, ami igényel Rootjogot.( tényleg érdekel engem ) Amúgy ez egy normálisan telepíthető app.
(#6443) lacifer2013 : húzd át egyszerűen a telefonra bárhova, majd ott katt rá, és már be is jelentkezik az alkalmazás telepítő.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
nagyúr
válasz lacifer2013 #6443 üzenetére
A mobilon belül ahol megtalálod, szinte mind1 hol van. Én a downloads könyvtárba szoktam tenni ezeket.
(#6444) Lecs@: Látom nem úszom meg a kora reggeli agyf@szt. Ha nézed a fórumot, kb. pár hónappal korábban már terjedt egy kamera hack vagy micsoda, ami csak akkor volt telepíthető és működésre bírható, ha rootoltad a telefont. Namármost én honnan a kisujjamból szedjem ki, hogy éppen ez micsoda? Nalátod. Nem figyelmetlenségből tettem fel egy kérdést amit 2 percel előttem más is, hanem érdeklődtem, hogy ROOT jog szükséges-e... De inkább erre már ne válaszolj mert nincs kedvem több szemetet generálni ebbe a jó és nyugis topicba.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Lecs@
addikt
válasz Tsebacsi #6445 üzenetére
Csak ismételni tudom magam. (#6439) Lecs@ : "Rákattintasz a letöltött apk - ra . Hisz bekerül a downloads mappádba."
Ha Zip lett volna, rootjogot igényelne, leírtam volna, hisz ő kérdezte mi a teendő vele. És ha ez volt a válaszom, nekem egyértelmű a dolog. Telepíteni az appot.
De további szép napot, és szerintem idd meg a reggeli kv- dat.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Sógi
addikt
Inkább egy nyugtató teát kéne inni A kávé csak még jobban megtolja az agyat
[ Szerkesztve ]
-
n0rbert0
senior tag
Találtam egy jó játékot! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest