Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
amint látod,feletted kettővel is leirták a véleményt és igen,neked szánták...ő is leirhatja....
Kezd nagyon természetessé válni,hogy a G-t jobbnak tartják az s4-el szembe,jobb,meg rosszabb esetbe is. migabi kollégának is s4-e van és ő is irt egy véleményt,amint láttad..meg még jópáran..Ha én bemegyek atz s4 topicba,engem is kizavarnak hidd el,ha szidom azt a telefont valamilyen formában is.
Ha jó a teelefon és számomra megfelelő,hagy irjak már pozitivat róla és ne te döntsd el,hogy épp milyen viszonyitást formálok meg..
A samsung frissitése továbbra se érdekel.. Nekünk jó a teló és kész.
köszönjük a részvételed.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Sógi
addikt
válasz Davebowman #5382 üzenetére
A wifi hotspot beállításaiban is van egy olyan, hogy időtúllépés!
-
jooker82
nagyúr
És légyszives egy másik topicba,majd ne értékeld ezeknek a tagoknak az IQ szintjét a béka feneke alá..... mert volt már rá példa,hogy itt segitőkésznek adod magad,máshol meg negativan értékeled azokat a tagokat,akiknek jobban bevált az adott LG a samsungtól. Csak mert neked s4-ed van.
Véleménye lehet mindenkinek....köszi
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
pit450
aktív tag
válasz everest140 #5359 üzenetére
T-s vagy?
-
jooker82
nagyúr
válasz vivi433 #5409 üzenetére
Igy van,egyáltalán nem karcolódik,pedig hányszor csúszott be a kocsimba a két ülés közé... még az oldalsó műanyagon sincs egy pisszenés se.
ha nem horasz mellette más tárgyat a zsebedbe,akkor semmi gond nem lesz vele.
A telefon úgy szép,ahogy megalkották,ne csúnyitsuk el mindenféle bóvli műanyagdarabokkalLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
addikt
Egyébként én nem értem ezt a frissítés mizériát. Tökre jól megy a telefon. A 4x esetében vártam hogy csináljanak valamit, mert az üzemidővel nem voltam elégedett de itt minek? Csak azért hogy más számokat lessünk az adatoknál nincs sok értelme. Szerintem kár ezen rúgózni. Így jó ez a telefon ahogy van.
Biztos a Samsung is nagyon jó, van topicja lehet isteníteni.iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
jooker82
nagyúr
Ha valaki kérdezné,vagy szóvá tenné,hogy az LG mért védi a túlmelegedéstől a telefonjait,a fényerővisszahúzással Hát ezért.Újabb Galaxy S4 gyulladt ki
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Davebowman
senior tag
Lefagy a kamera video modban camera hack feltétele után! Visszatettem, de akkorse megy. Másnak is?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
pusihusi
addikt
Köszi, én hat hóig sem jöttem volna rá, már akartam csinálni egy gyári vissza állítást! Pedig nem szívesen csináltam volna, ez a Cerberus olyan mint egy kullancs, s ráadásul még csak próbaidős! Bumpert hol láttatok a telefonhoz,mert én sehol nem találok! Köszi
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Akit illet olvassa el figyelmesen, lehet hogy egy-két egyén magára ismer! voncci : nekem is ma összeszámoltuk a családdal a mobil megjelenése óta a teljesség igénye nélkül kb. 240 ebben nincs benne a 35 tab garferi: Köszi!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
voncci
aktív tag
Én is S4 - ről váltottam és nyugodt szívvel mondhatom, hogy ez az eddigi legjobb választásom!És ezt úgy mondom, hogy jo pár pár telefon megfordult már a kezeim közt ;-)
-
garferi
csendes tag
válasz pusihusi #5416 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
Sziasztok valakinek nincs eladó bumpere, vagy flip caseja?
Üdv. Feri!!
-
tothl
addikt
-
legenda
válasz jooker82 #5403 üzenetére
biztos, hogy ditektben így nem tettem/teszem, inkább az a helyzet, hogy néhány ember véleményét fenntartásokkal kezelem, viszont erre meg okom van, például a korábbi telefonjával kapcsolatban olyanokat kérdezett és írt privátban számomra, ami miatt nem vehetem mérvadónak a néhány napos/hetes "tapasztalatát", ami alapján lehúzza a korábbi telefonját, és isteníti az újat - függetlenül attól, hogy milyen telefonja volt, és milyen van most, tehát szó sincs arról, hogy kimondott típus - akár a g - jelenlegi használóit üldözném!
hidd el, te - és sokan mások - is így gondolnád/gondolnátok, ha látnád/látnátok adott levelezéseket...
ezek ellenére sem szoktam leírni senkiről nevesítve, hogy mi a helyzet!
ettől függetlenül, jelenlegi g tulajnak is segítettem nem is egynek privátban is - akár igazolhatják is -, szóval nincs problémám ezen téma lakóival sem, pedig ha privátban keresnek meg, úgy pláne szelektálhatnék...
aki g-t hoz szoftverezésre, annak is olyan korrekt módon segítek, mint más típus tulajdonosainak!
a telefonok kigyulladásával kapcsolatban; sok gyártó típusa (s3, s4, i5, one x...stb) kigyulladt, vagy rázott meg embereket, de rendre az a vizsgálat eredménye, hogy pocsék minőségű, után gyártott töltő, akkumulátor...stb volt az ok, és így nem is lehet csodálkozni, meg felesleges adott gyártót vqgy típust szidni![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sógi
addikt
Ma egy P6 mellé tettem a G-t és hát érdekes, de erősebb a huawei kijelzője, én is alig hittem el amit látok, ettől függetlenül nem kéne, élőben nem tetszik.. Mondjuk a szín hűség állíthatóság nagyon ott van benne! Mintha állíthatnád, hogy amoled vagy ips hatást szeretnél látni
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz jooker82 #5427 üzenetére
itt nincs első hozzászólás? szégyen...
mobiltelefonról inkább nem írom meg.
nem mindegy neked, hogy az s4 témában kinek és mit írok?!?!
ne olvasd, és főleg ne reagálj rá, ha idegesít, és főleg ne menj át személyeskedésbe!
lehet, hogy több embernek segítettem már az "okoskodásommal", mint te...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
jooker82
nagyúr
Valóban ne ird,mert még valóságtartalma is lenne a cikknek... Beletetted volna,hogy reped a g kijelzője..mint ahogy körbejártál vele néhány topicot..Holott egy 2012-es kép és vélhetően egyszeri eset..
De az s4-et meg véded foggal körömmel,hiába 2-vagy 3 leégett eset is volt..kicsivel durvábbLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
addikt
-
leslien
nagyúr
skacok sztem nem kell így összekapnia semmin inkább beszéljünk a csajokról mert annak több értelme van!Kali is segit mindenkinek ( pl nekem is segit bármikor kérdezem privátban) jooker82 nélküled meg meghalna a topik skacok Peace plz
inkább menjünk sörözni és lessük a sunákat[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
jooker82
nagyúr
válasz leslien #5434 üzenetére
segit?? én is sokmindenkinek segitettem már privátban is,de ezt minek hangoztatni,tőlem természetes...soha nem éltem ezzel vissza.
Ellenben ő az itteni néhai segitsége mellett folyamatosan szólongatja,azokat akik az S4,vagy samsung ellen irnak. Ma 2-szer is kiderült.
És mindemellett ilyenekkel járatja le más topicokban a mi szeretett telefonunkat...ez eléggé kétszinűség. Én inkább úgy vélem,hogy itt ólálkodik védelmezni az S4-et...aki nem igy látja az rosszul lát..Laleh-Migabi: Igazatok van..
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
kiskacz
senior tag
Mindenekelőtt: ELNÉZÉST, hogy jóformán csak beleolvastam a topicba, - így lesznek olyanok is, amiknek utána nézhetnék - de Lányomnak kipurcant a telefonja, Neki ígértem az S2-met, és lehetséges alternatívaként felmerült a címben szereplő telefon -így aztán igyekeznem kell....
Tehát kérdéseim:
- Van valaki aki S2-ről állt át- Mi a véleménye? (A technikai különbségekkel tisztában vagyok, a "szubjektum" -ra vagyok kíváncsi.
- Működik ezen is a JIG? (főzött rom /van? -újabb kérdés/ -mal egyelőre nem akarok foglalkozni, de rootolni szeretnék már csak a Titan backup miatt is...meg a helyreállításhoz is kellhet...)
- Működik a hívások felvétele/rögzítése? (S2-n a Total Recall S2-t használom de gondolom ez majd nem lesz jó...) - nem azért' de nekem fontos, mert a vezetés közbeni jegyzetelést váltja ki.
- Milyen a szerviz hálózat? Hol érdemes megvenni? (Árukereső ok., de ismét a szujjektum' Bp és környéke.)Egyelőre ennyi, de jövök még...
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
jooker82
nagyúr
válasz kiskacz #5438 üzenetére
üdv
Egészen biztos,hogy jobb az S2-nél Sőt it sokan váltottak az S4-ről is ide,nagyobb megelégedettséggel.
Pont a tegnapi nap folyamán írták be páran.
Főzött romokra nem is lesz szükséged,mivel a gyári atomstabil és remekül testreszabható.
Szerintem biztosan van rá program,hogy fel tudd venni a beszélgetéseket.
Legtöbben GSM boltokból vettük bolti garanciával,de a telenornál,vagy expansynál is megvásárolható gyári garival.
Hülyeség lenne szerviztapasztalatokról nyilatkoznunk,mert március óta még egy telefon sem volt szervizbe.Tehát stabil és nincs tipushibája.Ha gsm boltból veszed ,érdemes eus verziót keresni. Kicsivel könnyebb lesz a frissités,de az ázsiai is könnyedén megoldható.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Davebowman
senior tag
Talán segít, rootoltam kigyomláltam és még stabil! Ráadásul keveset fogyaszt, mert 500Mhz-járatom!!! És stabil és stabil hangfelvétel nálam is megy, nincs hiba benne, mint régebben a Defymmel(nem szidom) szóval jó telefon, a lányod imádni fogja majd (enyém is pedig csak 6 éves) Ja és mobil expressz
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
válasz Davebowman #5440 üzenetére
Neki kéne nem a lányának. Annak az s2 megy.
-
Hiperhuje
aktív tag
Szia!
Korábban volt S2-m. 4X-re majd G váltottam.
Csak ajánlani tudom!
Régen sokat ROMmolgattam, de ma már nem. Nincs is rá szükség..
A kijelzőn meg fogsz lepődni, minden tekintetben nagy előrelépés. Megjegyzem, az S2 kijelzőjével is elégedett voltam anno, főleg egy Desire HD után.
Ár/érték arányban a legjobb vétel ma!
A szervizhálózat nincs olyan nyilván mint a samué, az verhetetlen.
Ma jó szívvel ajánlom a G-t mindenkinek, bár S4-em még nem volt, ugyanis sajnáltam a pénzt rá amennyivel többe kerül.Üdv!
HH
Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
Sógi
addikt
Hívásfelvétel tökéletesen működik!
Kali témához annyit, hogy, sokat segít mindenkinek, hiszen szakértő, amit észrevettem, hogy mindenkinek vannak részrehajlásai, amit nem kell ennyire felfújni...Okos enged Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek más és más az ízlésvilága..
Hozzáteszem, hogy én szívesen használnám és ajánlanám a következő telefonokat: S4 mini, S4, P6, "G", G2.Én sok évig csak csőlátású samsungos voltam, de el kell jutni arra a szintre, hogy kipróbálsz más márkákat is, az hogy azt jó/rossz időben teszed ill. jó/rossz modelleket választasz, csak a szerencse kérdése Én nem csalódtam a G-ben, nyilván olcsóbb LG-t nem is vennék, G2 meg tuti szuper lesz
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Davebowman #5447 üzenetére
És mennyivel nagyobb... akkor már a G2, de nekem az sem ér annyi felárat.
-
Davebowman
senior tag
Mit állítsak be, hogy a PC-n usb-re kötve meghajtóként lássa? Sem MTP, PTP, sem a LG Software-rel nem látom
-
jooker82
nagyúr
válasz Davebowman #5449 üzenetére
a drivert letöltötted már hozzá?
mtp módba kell tenni.LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest